00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

HOROSCOP

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur (20 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informaţia Zilei 11.05

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Planurile pe care ţi le faci astăzi vor începe să prindă contur abia în cea de a doua parte a anului, dar au şanse reale să dea rezultate frumoase. Dacă este vorba de o investiţie majoră, atunci ai nevoie de acest tip pentru a aduna banii necesari sau a mai învăţa.

TAUR. Eşti implicat într-o acţiune de lungă durată, dar care se clădeşte pe un teren sigur. Eşti convins că te îndrepţi într-o direcţie bună, ai chiar o garanţie palpabilă care te asigură că vei ajunge la rezultatele visate, dar vei avea nevoie de multă răbdare şi perseverenţă.

GEMENI. Ai multe de rezolvat astăzi, de parcă tu ar trebui să refaci lumea. Nu sunt nişte planuri cu rezultate inedite, dar trebuie făcute acum, iar după ce le-ai finalizat vei avea timp pentru viaţa ta sentimentală, care se arată a fi destul de animată în zilele următoare.

RAC. Eşti destul de tranşant astăzi şi îi sperii pe cei mai sensibili de fire din jurul tău, deci fii puţin mai atent cum îţi abordezi interlocutorii. Ceea ce ţie ţi se pare un ton firesc, pe alţii îi poete speria, iar tu nu ai nicio astfel de intenţie şi nu-ţi vine greu nici să fii mai amabil.

LEU. Eşti generos cu cei care au nevoie de ajutorul tău. Nu stai pe gânduri nicio clipă atunci când un prieten îţi cere un sprijin, un sfat, un efort, sau atunci când este vorba de un gest umanitar prin care oferi ceva şi altora din ceea ce ai şi tu, dar ai grijă să nu exagerezi!

FECIOARĂ. Este o zi liniştită, plăcută, o adevărată alinare pentru sufletul tău. Nu apare nimic ce să perturbe această stare relaxată, deci te poţi ocupa şi tu puţin de aspectele frumoase ale vieţii şi toate aceste activităţi relaxante au un efect liniştitor asupra psihicului tău.   

BALANŢĂ. Cineva apropiat, de care, din dragoste sau din respect te simţi obligat să asculţi, vrea să te pună la ceva treabă, dar pe tine sufletul te trage mai mult spre o altă petrecere a timpului. Dacă vrei să scapi, fă cumva şi atrage-l şi pe el spre activităţi relaxante.

SCORPION. Eşti profund îngrijorat din cauza zvonurilor care circulă în jurul tău şi parcă ţi se citeşte pe chip o permanentă teamă faţă de ce va urma. Nu ai niciun motiv săţi faci griji, tu fă ce ai de făcut şi ai să vezi că în cele din urmă totul se rezolvă ca de la sine.

SĂGETĂTOR. Ai parte de o mică victorie, dar care ţie îţi oferă o deplină bucurie interioară. Eşti mulţumit că ai urmat paşii corecţi în tot ce ai făcut, nu te-ai abătut nicio clipă de la reguli şi legi, dovedindu-le tuturor celor din jur, că întotdeauna adevărul va învinge.

CAPRICORN. Dacă te alături grupului potrivit pentru a-ţi atinge scopul vei depăşi fără probleme punctul în care te-ai împotmolit şi nu vezi cale de ieşire. Fii atent în alegerea colaboratorilor tăi, căci doar împreună cu ei vei putea atinge la rezultatele pentru care te zbaţi.

VĂRSĂTOR. Schimbul de afecţiuni este foarte intens în aceste zile, deci nu uita să fii şi tu la fel de generos în gesturi romantice faţă de persoana iubită. Dacă încă nu ai un partener, te-ai putea îndrăgosti subit de cineva cine-ţi atrage atenţia chiar de la prima vedere.

PEŞTI. Dacă ar fi început de săptămână, sau măcar o altă zi, nu tocmai de week-end, ai putea profita de elanul şi fantezia ce te cuprinde, dar aşa îl vei irosi pentru muncile gospodăreşti. Nu renunţa la idee, pentru că este bună, păstreazăţi vie energia pe mai târziu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.