00.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 02.00 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 03.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu– raport la 7575 de zile. 04.00 Ne Cheamă Natura 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob, Irina Tămăşan. 06.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Ştiri 07.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 09.00 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Obiectivele candidaţilor PSD în parlamentul european.(reluare) 10.00 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Realitatea şi provocările familiilor. 11.15 Teleshopping 11.30 Ştiri 12.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 14.00 Cultură 14.15 Teleshopping 14.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Obiectivele candidaţilor PSD în parlamentul european.(reluare) 15.30 Zone Folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Szilagyi Ştefan. Titlul emisiunii: Fotbalul judeţean îşi decide în curând campioana sezonului 2018-2019. 17.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 18.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (reluare) 23.30 Reportaj la Sâmbra Oilor 24.05.2019

HOROSCOP

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur (20 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.05

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Cineva ţi-a fost dator cu o anumită sumă de bani, sau poate, te luptai pentru un drept bănesc ce ţi se cuvine, iar astăzi, în sfârşit, problema aceasta se va rezolva cu bine. Indiferent cu ce neajuns de natură financiară te confrunţi, acum, în sfârşit, se va soluţiona.

TAUR. Din relaţiile cu anumite instituţii de stat sau cu nişte persoane cu funcţii înalte se nasc unele decizii majore, care pot pune bazele unei direcţii noi în viaţa şi în cariera ta. Ceva te va determina să faci o schimbare, să urmezi o cale nouă, deosebit de promiţătoare.

GEMENI. Ai atins un scop la care ai visat, dar deocamdată preferi să ţii doar pentru tine, să nu-i povesteşti nimănui. Când toate vor fi complet finalizate, ai să te poţi lăuda la toată lumea, dar până atunci mai bine taci şi te bucuri în sinea ta de tot ce ai reuşit să realizezi.

RAC. Treci prin meleaguri de care te leagă multe amintiri plăcute şi priveşti cu nostalgie peisajul. Poate fi un loc în care ai copilărit, fostul tău loc de muncă, sau se iveşte ocazia să călătoreşti spre vreo destinaţie îndepărtată, unde te aşteaptă ceva drag sufletului tău.

LEU. În curând te muţi în casă nouă sau îţi extinzi locuinţa, iar această modificare se va dovedi a fi de bun augur. Sporirea confortului în totdeauna impune investiţii, dar în cele din urmă nu-ţi va părea deloc rău pentru banii cheltuiţi, pentru că te vei bucura mult de rezultat.

FECIOARĂ. Eşti cuprins de o stare contradictorie, încât nici nu ştii ce ar fi bine să faci. Pe de o parte, ai vrea să te implici mai mult în proiectul aflat pe rol ca să ajungieţi cât mai repede la final, pe de altă parte, tu ţi-ai terminat munca, iar acum stai şi aşteţi după ceilalţi. 

BALANŢĂ. Te comporţi ca un elev care vrea să înveţe cât mai multe lucruri noi, căci aşa eşti tu, mai curios de fire. Astăzi ai ocazia de a sta de vorbă cu o persoană de elită, cu multă experienţă de viaţă, foarte bine pregătit, de la care, într-adevăr ai foarte multe de învăţat.

SCORPION. Relaţiile de familie şi prieteniile se află în prim plan astăzi, discuţi cu multe rude pentru a vă pune la curent cu ultimele noutăţi. Dialogurile destul de animate vor da naştere unor proiecte familiale de anvergură în care tu poţi fi unul dintre cei privilegiaţi.

SĂGETĂTOR. Ai de lucru, nu glumă, dar oricât de multe ai avea de făcut tu nu  te eschivezi niciodată când ţi se dă o sarcină în plus. Nu eşti destul de energic, nici atunci când ar trebui să refuzi să faci ceva şi astfel te pui singur în situaţia de a lucra şi peste program.

CAPRICORN. Orizonturile se clarifică datorită unei veşti bune, sau unor aprecieri la adresa ta care îţi înseninează ziua. Poate fi un eveniment fericit de familie, un succes neaşteptat în dragoste sau poate, despre viitorul tău profesional se vorbeşte pe un ton promiţător.

VĂRSĂTOR. Faci rost de bani, poate iei un credit de la bancă, sau primeşti înapoi o datorie aproape uitată, oricum, să nu te gândeşti cumva la bani nemunciţi, dar vor veni tocmai la momentul potrivit. Nu este vorba de o sumă imensă, dar vei putea acoperi cu ea nevolile.

PEŞTI. Colegii mai rău voitori caută să te atreneze şi pe tine în anumite discuţii, în care sinţi că tu ai fi dezavantajat. Fii mai maleabil, lasă-i să vorbească ce vor ei, fă-le tu în ciudă şi nu le acorda atenţie, căci tu, cu diplomaţia ta proverbială ştii să eviţi subiectele delicate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.