00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

HOROSCOP

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur (20 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informaţia Zilei 10.05

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Soluţiile nu apar numai din direcţia din care aştepţi tu veştile bune, deci fii deschis şi la variantele alternative. Dacă ceva la început a mers bine şi vezi că nu mai ajunge la rezultatele scontate, caută imediat o altă cale pe care să poţi merge mai departe.

TAUR. Abia ai aşteptat să pleci la drum, dar acum, când te pregăteşti, parcă ai avea emoţii vizavi de scopul deplasării tale. Indiferent că ai de rezolvat o problemă importantă, sau vei susţine un examen, rezultatul va fi unul pozitiv, iar câştigul tău va fi sentimental.

GEMENI. Ai ocazia de a intra în contact cu multă lume astăzi. Treci prin spaţii aglomerate, poate, ieşi undeva unde se adună multe cunoştinţe sau primeşti zeci de telefoane. Te bucuri de momentele plăcute petrecute cu ei şi îi faci şi pe ceilalţi să se simtă bine.

RAC. Rolul tău e unul important în sarcinile de serviciu pentru că atunci când părerile încep să se bată cap în cap, tu ştii să le oferi soluţia optimă. Eşti mai organizat, ai o experienţă vastă, ai mintea clară şi ştii întotdeauna mai bine decât ceilalţi ce este de făcut.

LEU. Ţi se oferă şansa unui nou început şi, ca orice noutate şi aceasta îţi trezeşte interesul şi porneşti la drum cu mult elan. Dacă îţi păstrezi entuziasmul până la capăt şi nu renunţi la buna dispoziţie de la început, totul va evolua bine şi reuşita este asigurată.

FECIOARĂ. Ţi se face dor de locuri îndepărtate unde ai trăit clipe minunate, de peisajele feerice care trăiesc în amintirile tale ca un vis frumos. Demult aştepţi momentul când să poţi călători undeva, iar dacă vremea va permite, în week-end vei ajunge acolo.   

BALANŢĂ. Fii calm şi arată indulgenţă faţă de cei mai tineri ca tine, pentru că şi tu ai fost cândva aşa cum sunt ei acum. Aminteşte-ţi de fiecare dată ce rebel erai tu la vârsta lor şi trece-i cu vederea ieşirile care seamănă foarte mult cu ale tale din acele vremuri.

SCORPION. Te cam îndoieşti de legalitatea unor acţiuni în care eşti implicat şi ai senzaţia că cineva umblă cu cioara vopsită, sau cel puţin greşeşte. Nu e cazul să te îngrijorezi, totul se face corect, doar ritmul prea alert al lucrurilor te determină să fi suspicios.

SĂGETĂTOR. Iubirea este planul care îţi poate oferi cele mai plăcute clipe astăzi. În compania celui drag te vei simţi de-a dreptul fericit, alintat şi copleşit de gesturi de tandreţe, dar nu uita că dragostea adevărată este un schimb permanent şi reciproc de emoţii.

CAPRICORN. Toate parcă stau pe loc astăzi, nimic nu înaintează şi ai tendinţa de a afirma că lucrurile merg prost. Poate că sunt multe lucruri care nu înaintează aşa cum ai fi vrut tu, dar decât săţi strici ziua cu fleacuri, mai bine bucură-te şi profită de acest moment de răgaz.

VĂRSĂTOR. Te simţi bine în compania unei persoane vesele şi tonice, care are un efect pozitiv asupra fiinţei tale. Îţi dă curaj să ţinteşti spre ţeluri înalte, te susţine să visezi până departe şi te poţi baza oricând pe ajutorul ei, orice acţiune îndrăzneaţă ai demara.

PEŞTI. Comunicarea cu lumea îţi poate aduce mari satisfacţii astăzi şi te face săţi recapeţi încrederea în propria ta persoană. Cei din jur te admiră, te afli în centrul atenţiei, ţi se fac complimente, întocmai ca mai demult, iar asta te umple cu energie şi vitalitate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.