24.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Manuela Rogoz, Ioan Stănică. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă vine în judeţul Satu Mare de ziua armatei române. (reluare) 04.00 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitat: Attila Pelcz. Titlul emisiuni: Activitate bogată pentru clubul Judo Master Satu Mare. 05.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Călin Secan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 10.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Marian Buzilă – un tenor de succes 11.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Ce este stima de sine? 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Manuela Rogoz, Ioan Stănică. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă vine în judeţul Satu Mare de ziua armatei române. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Rodica Lohan. Titlul emisiuni: Tinerii şi sănătatea mintală. 17.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Paul Dancu. Titlul emisiuni: Uniunea Democrată a Slovacilor şi Polonezilor Satu Mare se prezintă. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

HOROSCOP

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur (20 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informaţia Zilei 07.05

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Când vezi că şi prietenii şi familia participă la înfăptuirea visului tău, prinzi şi tu aripi să mergi şi mai departe. Când îţi pierzi încrederea în tine, ajunge să primeşti din partea unei persoane dragi un stimulent, o încurajare şi totul merge mai departe ca pe roate.

TAUR. Pleci într-o deplasare, nu chiar în interes de serviciu, dar are totuşi o oarecatre legătură cu munca ta. Fii atent, căci la destinaţie ai putea cunoaşte pe cineva, iar satisfacţia pe care ţi-o oferă această călătorie ar putea fi mai mult sentimentală decât profesională.

GEMENI. Priveşti oarecum cu suspiciune succesul unor colegi care fac prea mult tam-tam pe marginea acestuia. Ştii că au ajuns aici pe căi incorecte, sau consideri că exagerează în privinţa importanţei rezultatului pe care l-au obţinut. Lipsa lor de modestie este deranjantă.

RAC. Deşi tu nu îţi doreşti acest lucru, dar va trebui săţi iei rămas bun de la o acţiune, o stare de lucru, care trebuie încheiată acum. Tu ai fi preferat să mai ţină puţin, dar nu se poate, însă, ceea ce urmează acum îţi va oferi şi mai multă plăcere decât ceea care se închei.

LEU. Cineva intervine într-o problemă în favoarea ta, chiar dacă asta i-ar răsturna lui nişte planuri, dar sacrificiile sale te pot scoate pe tine dintr-un impas. Nu uita săţi dovedeşti recunoştinţa pentru ceea ce a făcut pentru tine şi când va avea şi el nevoie, să-l ajuţi şi tu!

FECIOARĂ. Discuţia cu un prieten apropiat ar putea avea un efect benefic asupra psihicului tău. Îţi divulgă un secret, pe care dacă îl afli, totul devine simplu şi asta te face să te simţi sigur pe tine. Vei şti de acum pe ce să te bazezi, iar îndoielile care te frământau dispar. 

BALANŢĂ. Rezolvi cu succes o situaţie care, dacă nu ar fi fost reparată din timp, ar fi avut o evoluţie greşită şi asta abia la final ai fi descoperit. Norocul tău e că ţi-ai dat seama din timp, până când încă se poate rezolva uşor, deoarece mai târzi ar fi fost mult mai greu.

SCORPION. Unii nu înţeleg cum poţi fi atât de liniştit înaintea unui eveniment care lor le provoacă mereu o stare de nelinişte, de nesiguranţă. Tu ai muncit mult şi eşti bine pregătit, deci n-are rost să te laşi influenţat de zvonurile negativiste sau de starea de stres a celorlaţi.

SĂGETĂTOR. Indiferent că ai sau nu o poziţie de lider, tu joci de obicei un rol important în orice colectiv. Cei din jur recunosc că eşti bine pregătit în multe domenii şi apelează la tine întotdeauna când e nevoie, ştiind că tu ştii ce e de făcut şi îi ajuţi cu drag oricând.

CAPRICORN. Trebuie să te lupţi pentru cauza ta, dar nu te speria de competiţie oricât de puternică ar fi ea. Tu totdeauna ai argumente puternice, cunoştinţe solide, dar trebuie să fii atent cum le vei utiliza să nu laşi loc agresivităţii să se înfiltreze în modul tău de exprimare.

VĂRSĂTOR. Apare ceva de sărbătorit în mediul tău apropiat, se pare că un amic are ceva de celebrat şi participi, trup şi suflet la bucuria lui. La locul de muncă vei afla veşti excelente sau culegi astăzi roadele unui proiect de succes la care ai municit şi vezi că a meritat.

PEŞTI. Scapi, ca prin minune de un pericol, iar asta te face săţi dai seama cât de norocos poţi fi uneori. Treci ca prin urechile acului de o situaţie cu un grad ridicat de risc, care pe alţii i-ar înspăimânta, de nu ar mai fi buni de nimic, dar tu ai mai trecut prin situaţii similare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.