00.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 02.00 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 03.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu– raport la 7575 de zile. 04.00 Ne Cheamă Natura 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob, Irina Tămăşan. 06.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Ştiri 07.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 09.00 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Obiectivele candidaţilor PSD în parlamentul european.(reluare) 10.00 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Realitatea şi provocările familiilor. 11.15 Teleshopping 11.30 Ştiri 12.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 14.00 Cultură 14.15 Teleshopping 14.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Obiectivele candidaţilor PSD în parlamentul european.(reluare) 15.30 Zone Folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Szilagyi Ştefan. Titlul emisiunii: Fotbalul judeţean îşi decide în curând campioana sezonului 2018-2019. 17.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 18.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (reluare) 23.30 Reportaj la Sâmbra Oilor 24.05.2019

HOROSCOP

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur (20 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informaţia Zilei 04.05

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Nu te poţi elibera de grijile profesionale, încât treci şi astăzi pe la serviciu sau îţi iei de lucru şi acasă. Ţi-ai pus cariera în prim plan pentru un timp, dar eşti conştient că în curând vei avea parte de un moment deosebit în acest sens, căi pentru asta ai luptat.

TAUR. Tot ce ai început să faci săptămâna aceasta, acum ai toate şansele să le duce la un nivel mulţumitor. Ai lăsat o mulţime de treburi neterminate, pentru că zilele trecute erai cam obosit şi nu aveai chef să le faci, dar acum le vei putea finaliza, aşa cum ai vrut tu să iasă.

GEMENI. Atmosfera din casă este animată datorită unor copilaşi, pe care nu i-ai mai văzut demult şi care adună toată familia în jurul lor. Lăsaţi cu toţii deoparte toate preocupările cotidiene, orcât de multe ar fi şi vă jucaţi, vă distreaţi toţi alături de ei şi vă simţiţi bine.

RAC. A venit vremea unei decizii importante care, cel mai probabil, va pune capăt unei acţiuni, care părea fără sfârşit. Nu poţi duce mai departe acest plan, pentru că nu ar fi decât pierdere inutilă de timp, de bani, sau de energie, fără să te ducă la rezultate satisfăcătoare.

LEU. Ţi se arată o zi obositoare, dar îţi faci treaba cu drag, pentru că rezultatele muncii tale vor fi în favoarea unei persoane dragi. Îi oferi poate chiar ceva mai mult decât cât ţi-a cerut, iar recunoştinţa sa şi modul în care şi-l exprimă, te va recompensa pe deplin.

FECIOARĂ. Te preocupă viitorul tău profesional, de aceea studiezi mereu şi cauţi încontinuu noi căi de evoluţie în acest plan. Vrei şi trebuie să fii mereu în pas cu actualităţile vremii şi simţi că este momentul să faci ceva să mai evoluezi în pregătirea ta profesională.

BALANŢĂ. Părerile sunt destul de împărţite în anturajul în care te afli, dar pentru că tu eşti la mijloc, va trebui săţi declari poziţia faţă de ei. Unul spune ceva, altul altceva, total contradictoriu, iar tu ori trebuie să împaci cele două tabere, ori să ţii partea unuia din ei.

SCORPION. Eşti implicat într-o competiţie desstul de strânsă, în care trebuie să demonstrezi că tu eşti cel mai bun. Ai destui rivali la fel de bine pregătiţi ca tine, dar tu ai totuşi ceva în plus faţă de ei, ceva de care, la momentul potrivit va trebui să te foloseşti cu curaj.

SĂGETĂTOR. Ai nevoie de colaboratori de nădejde pentru a pune în practică un proiect nou, dar ceva îţi şopteşte că cel mai mare ajutor se află chiar în preajma ta. Intuiţia ta nu te înşeală, fii atent şi îl vei remarca repede, căci va ieşi el în calea ta, fără să-l cauţi tu cu lupa.

CAPRICORN. Eşti tentat să te atingi de bănuţii economisiţi, pentru a-ţi satisface o dorinţă, legată, cel mai probabil, de vacanţă. Poate, îţi găseşti bilete de odihnă la un preţ bun şi nu regreţi că i-ai cheltuit, pentru că tocmai în acest scop i-ai adunat de o bună vreme.

VĂRSĂTOR. Eşti epuizat, deci ar fi bine săţi dedici ziua aceasta familiei, sau unor lucruri care aduc fericire sufletului tău. Că te duci la un spectacol, la un chef, ieşi în aer liber, sau în oraş cu prietenii, îţi va reîncărca sufletul cu emoţii pozitive, de care aveai nevoie.

PEŞTI. Ai ajuns, în sfârşit, la finalul unei acţiuni de lungă durată şi a venit vremea celebrării succesului. Simţi nevoia să sărbătoreşti reuşita, de aceea îţi vei aduna prietenii sau familia pentru a le putea povesti tuturor isprava ta şi pentru a primi felicitările lor sincere.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.