24.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Manuela Rogoz, Ioan Stănică. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă vine în judeţul Satu Mare de ziua armatei române. (reluare) 04.00 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitat: Attila Pelcz. Titlul emisiuni: Activitate bogată pentru clubul Judo Master Satu Mare. 05.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Călin Secan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 10.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Marian Buzilă – un tenor de succes 11.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Ce este stima de sine? 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Manuela Rogoz, Ioan Stănică. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă vine în judeţul Satu Mare de ziua armatei române. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Rodica Lohan. Titlul emisiuni: Tinerii şi sănătatea mintală. 17.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Paul Dancu. Titlul emisiuni: Uniunea Democrată a Slovacilor şi Polonezilor Satu Mare se prezintă. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

HOROSCOP

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur (20 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informaţia Zilei 03.05

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Succesul de atăzi este fundaţia perfectă pentru noi reuşite, tocmai de aceea, faptul că lucrurile merg bine acum se va dovedi a fi baza viitoarelor tale realizări. Caută deci să profiţi de momentul prielnic al unei reuşite pentru a începe un nou proiect de anvergură.

TAUR. Reuşeşti să scapi de o datorie pe care o tot duci după tine de ceva timp şi te vei simţi foarte relaxat, scăpat de o grijă uriaşă. Va fi ca o eliberare de o povară, iar de acum vei putea simţi şi tu folosul muncii tale, pentru că înainte, tot ce ai câştigat se ducea pe datorii. 

GEMENI. Ai avut de rezolvat o problemă dificilă şi fiindcă ai obţinut rezultatul dorit, acum poţi fi mândru de ceea ce ai realizat. Eşti bucuros, deoarece ai făcut un lucru mare, ce alţii nu puteau realiza, dar adevărata valoare a succesului tău se va cunoaşte abia mai târziu.

RAC. Te-ai decis să schimbi ceva în viaţa ta personală, în cariera ta, sau poate tocmai în felul tău de a fi. Nu mai vrei să tolerezi starea aceasta de lucruri, ceva nu îţi place aşa cum este, iar când tu eşti hotărât să faci o schimbare pozitivă, e sigur că în scurt timp ai să o şi faci.

LEU. Te cam joci cu norocul şi chiar dacă în momentul d faţă încă îţi merge aşa, va veni clipa când ai putea scăpa printre degete o şansă uriaşă care ţi se oferă ca pe tavă. Când apare ceva ce este pe placul tău, profită de el, pentru că nu este sigur că va veni şi altceva, mai bun.

FECIOARĂ. Ai multe de învăţat din discuţia purtată cu cineva cine are cunoştinţe vaste într-un domeniu de care tu ai fost mereu deosebit de interesat. Că este vorba de un curs la care te-ai înscris recent, sau primştit de la cineva un sfat foarte util, tu vei avea numai de câştigat. 

BALANŢĂ. Ai hotărât să apelezi la sfatul unui specialist, care ştie să te scoată din deruta în care te-ai blocat. Singur nu ai să-ţi dai sema ce ai de făcut, dar de aceea sunt oamenii din jurul tău, să poţi cere sfatul persoanei potrivite pentru fiecare problemă cu care te confrunţi.

SCORPION. Nu te aştepta ca lumea să fie întotdeauna de acord cu ideile tale şi să le accepte necondiţionat, pentru că şi alţii vor săşi atingă scopul. Fă cumva săţi corelezi ţelul cu al celorlalţi, astfel şi ei se vor dovedi a fi mai flexibili şi toată lumea va avea doar de căştigat.

SĂGETĂTOR. Ar trebui să vorbeşti mai frecvent despre succesele tale mai vechi, despre care poate nu ai mai discutat demult cu nimeni. Dacă vrei ca lumea săţi recunoască meritele, poate, ar trebui, din când în când, să le mai povesteşti celor din jur despre realizările tale.

CAPRICORN. Parcă nu acţionezi cu aceiaşi promptitudine ca altădată şi dându-ţi seama de acest lucru, parcă te blochezi şi începi să te panichezi. Nu e cazul să disperi, vei reveni în scurt timp la ritmul tău normal, doar acum eşti obosit, iar organismul tău îşi cere drepturile.

VĂRSĂTOR. Rutina şi monotonia acestei zile este punctul perfect de plecare spre noi scenarii care acum se nasc în mintea ta. Pentru că acum nu intervine nimic ce săţi distragă atenţia, te poţi concentra la nişte planuri incitante de viitor, pe care le dezvolţi cu entuziasm.

PEŞTI. Eşti mândru de roadele muncii tale, de realizările tale recente, pentru că se pot număra în bani şi se văd concret. Te poţi lăuda cu ceea ce ai făcutå, iar tu te simţi bine, mult mai sigur pe tine, făcându-ţi noi planuri şi mai mari, care promit rezultate şi mai spectaculoase.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.