00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

HOROSCOP

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur (20 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informaţia Zilei 02.05

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Se conturează un eveniment important în familia ta, pe care toată lumea îl aşteaptă cu nerăbdare. Împreună cu cei dragi v-aţi construit un plan într-un timp îndelungat, iar proiectul vostru comun începe să prindă rădăcini stabile, spre bucuria voatră, tuturor.

TAUR. O persoană de sex opus, aflată undeva la distanţă, se gândeşte adesea la tine. V-aţi întâlnit cândva demult, aţi fost poate, chiar colegi, însă atunci nu avea curajul săşi ridice privirea la tine, dar nu te poate uita şi tare ar dori şi caută mereu să te poată revedea.

GEMENI. Ai mare nevoie de bani şi cauţi cum şi de unde ai putea face rost de suma care îţi lipseşte. Nu stai deloc rău cu veniturile, dar a apărut posibilitatea unei investiţii, care te pune să faci economii serioase, dar decât aşa, tu mai bine ai prefera să lucrezi ceva în plus.

RAC. Vei ajunge într-un loc mai aglomerat unde vei avea ocazia să te întâlneşti cu multe cunoştinţe. Aveţi ocazia de a sta de vorbă despre multe, de a vă descoperi preferinţe şi afinităţi comune, de a vă distra împreună, ceea ce vă poate apropia şi mai mult unii de alţii.

LEU. Îţi faci planuri pentru vacanţă, pentru concediu, chiar dacă încă nici nu ştii când, şi cât timp vei avea la dispoziţie pentru o călătorie, pentru relaxare. Poate, posibilităţile îţi vor fi ceva mai limitate, mai îngrădite, dar ştii că măcar un week-end prelungit îţi vei acorda.

FECIOARĂ. Agenda ta de lucru e încărcată în aceste zile, iar tu nu vrei, sub nicio formă, săţi dezamăgeşti şefii sau clienţii tăi. Munceşti mult mai mult decât de obicei, dar excesul de efort ar putea lăsa urme, care, mai apoi să se traducă într-o oboseală cumplită.

BALANŢĂ. Şefii tăi urmăresc fiecare pas, fiecare mişcare pe care o faci, dar de data acesta nu eşti suspectat de nimic. Nu se pune la îndoială bunăvoinţa, sau hărnicia ta, ba chiar sunt mulţumiţi de realizările tale profesionale şi probabil, vor să te avanseze în funcţie.

SCORPION. Nu tolerezi disputele nefondate şi nici vorbele dure în anturajul tău. Te marchează puternic atunci când cineva foloseşte un ton ridicat, însă, nici tu nu te pierzi uşor cu firea, nu te laşi intimidat, dar tragi concluzia privind caracterul persoanei respective.

SĂGETĂTOR. Intuiţia îţi atrage atenţia asupra unui adevăr ce nu se vede cu ochiul liber. Presimţirile îţi spun să nu te iei după aparenţe, să nu te încrezi în oricine, pentru că cineva caută săţi cucerească simpatia, iar apoi să profite de încrederea câştigată în mod abuziv.

CAPRICORN. Deplasările tale de astăzi durează mai mult decât ţi-ai planificat tu iniţial, deci ia măsuri de siguranţă înainte de a pleca. Nu ai prea mult timp la dispoziţie, deci trebue să te organizezi să termini totul dintr-un drum, pentru că nu poţi pleca încă odată.

VĂRSĂTOR. A avut loc recent un eveniment important în familia ta, care te-a marcat profund, la început provocându-ţi mar emoţii, apoi şi mai mari bucurii. De atunci ai foartre mult de lucru şi îţi revin sarcini importante, dar le faci cu mult drag şi cu deosebită dăruire.

PEŞTI. Eşti privit cu mult respect de toată lumea pentru că afirmaţiile tale se bazează pe cunoştinţe solide acumulate în timp şi pe o experienţă foarte vastă. Joci un rol de mentor sau bun sfătuitor pentru cei care nu ştiu ce trebuie să facă într-o anumită problemă dificilă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.