00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 02.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 03.15 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 04.30 Ne cheamă natura 05.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 10.00 Tabără de creaţie la Ocoliş 10.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Street Music Festival – la Satu Mare. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 15.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 16.45 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 19.07.2019

HOROSCOP

Scris de I. Z., 26 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur (20 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informaţia Zilei 26.04

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Mult aşteptatul eveniment de vârf, pentru care te-ai pregătit intens un timp destul de îndelungat va sosi, în sfârşit şi vei putea culege roadele eforturilor. Aşteptarea a fost lungă, răbdarea ţi-a fost pusă la grea încercare, dar merita efortul şi acum te poţi bucura.

TAUR. Munceşti cu pasiune pe un proiect aflat în derulare, pentru căţi place şi ţie şi altora, ceea ce iese din mâinile tale. Pui în joc alte valori decât cele obişnuite, căci aici este nevoie de talent, de pasiune, creativitate şi puţin suflet, iar rezultatele finale vor fi superbe.

GEMENI. Aştepţi demult o veste bună, un eveniment plăcut, ceva, orice, ce săţi ridice un pic moralul. Adevărul este, că nu te-ai izbit de probleme şi nu ai avut niciun motiv de supărare, dar nici de ce să te bucuri nu ai prea avut. Ziua de astăzi îţi va aduce ceva plăcut.

RAC. Se spune că te-ai schimbat mult în ultima vreme, parcă, nu mai eşti la fel ca odinioară. Nu ai devenit nici mai rău, nici mai morocănos, dar te-ai închis în sinea ta, ceea ce nu te caracterizează, dar cei din jur nu înţeleg că situaţia socială îţi impune să fii aşa cum eşti.

LEU. Fii mai atent la glumele pe care le faci astăzi, pentru că ar putea fi în anturaj persoane care săte înţeleagă greşit. Intenţiile tale sunt chiar foarte bune şi nu vrei decât să dezmorteşti un picuţ atmosfera tensionată, dar mai sunt şi oameni lipsiţi de simţul umorului.

FECIOARĂ. Cu banii care îţi intră azi în cont vei putea rezolva mai multe planuri dintr-un foc, deci fă puţină ordine în mintea ta şi stabileşte-ţi ordinea de priorităţi financiare. Iar după ce ţi-ai plătit toate datoriile curente, te poţi aventura şi la alte cheltuieli, ceva mai plăcute. 

BALANŢĂ. O persoană diametral opusă firii tale îţi dă un sprijin. Dacă tu eşti o fire cât se poate de optimistă, căruia îi place să strălucească, să iasă în evidenţă, vei întâlni pe cineva tăcut şi cuminte care să te lase pe tine să te remarci, sau chiar te va ajuta să fii remarcat.

SCORPION. Te simţi blocat într-o situsţie din care parcă nu găseşti nicio cale de ieşi. E adevărat că până acum nici tu nu ai depus prea mare efort pentru a putea depăşi impasul, dar astăzi soluţia apare parcă de la sine, totul e să acţionezi prompt atunci când trebuie.

SĂGETĂTOR. Te cam temi de perspectivele care ţi se prefigurează la orizont, de parcă nu se anunţă vremuri prea bune. De fapt, nu ai niciun motiv real de frică, ai mai trecut tu prin probe mult mai grele decât cele care vin. Faţă de acelea, cestea vor fi floare la ureche.

CAPRICORN. Afli modul de remediere a problemei care te frământă de un timp, dar tu te îndoieşti că asta este cea mai bună soluţie. Simţi că ar mai fi şi altă cale de rezolvare dar pe care încă nu ai găsit-o, deci dacă nu e urgent, poţi căuta mai departe varianta optimă.

VĂRSĂTOR. Rezolvi cu succes o problemă în care tu te-ai simţit dezavantajat. Descoperi cumva dovada care să restabilească ordinea lucrurilor şi te foloseşti de legi pentru a-ţi face dreptate. Dacă există reguli scrise, foloseşte-te de ele, nu lăsa să decidă vorbele unora. 

PEŞTI. Ai muncit foarte mult în ultima vreme, până la limita epuizării, dar nu te aştepta ca cineva să remarce că ai lucrat mai mult decât ceilalţi. Dacă recompensa se acordă pe măsura eforturilor depuse, ia măsuri ca cei care decid, să nu scape din vedere cât ai tras tu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.