10.10.2019 00.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Rolul asociaţiei cazacilor şi obiectivelele sale în România. 05.00 O partidă de pescuit 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 11.00 Ne cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 14.40 Dezbatere electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Cosmin Iuhas. Titlul emisiuni: Despre fotbalul sătmărean cu antrenoul Cosmin Iuhas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Anxeitatea cauze şi tratament. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

HOROSCOP

Scris de I. Z., 24 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur (20 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informaţia Zilei 24.04

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Ţi se face dor de un anumit loc drag, de care te leagă amintiri frumoase şi cauţi o cala de a le revedea cumva. Poate te aşteaptă cineva drag la destinaţie, tocmai de aceea eşti emoţionat şi agitat înainte de a pleca la drum şi abia aştepţi să ajungi, în sfârşit acolo.

TAUR. Eşti încântat de ceea ce te aşteaptă în viitorul apropiat, dispus să lucrezi cât este nevoie, dar urmezi întocmai îndrumările unei persoane care a ajuns acolo unde te îndrepţi şi tu. Dacă faci ce-ţi indică, scapi de câteva experimente nereuşite şi îţi atingi uşor scopul.

GEMENI. Toată lumea vrea ceva de la tine astăzi, însă tu nu ai cum să faci faţă la toate solicitările. Colegii aruncă pe umerii tăi sarcini care îţi iau multă energie şi timp, şefii vor altceva şi repede, dar oricât ai vrea să-i mulţumeşti pe toţi, n-ai cum să te împarţi peste tot.

RAC. Eşti motivat să te grăbeşti cu lucrul, pentru că eşti foarte aproape de un scop măreţ, pentru care ai luptat mult. Nu mai este mult şi vei ajunge acolo unde visezi şi dacă sari peste unele detalii minore, practic nu faci niciun rău, doar măreşti ritmul şi nu pierzi nimic.

LEU. Vorbele tale aruncate în vânt, fără să te gândeşti, dau motiv de controversă, căci unii din anturajul tău nu-şi dau seama că tu îi contrazici doar în glumă, ca să-i provoci la discuţii. Nici nu crezi în ceea ce spui, sunt păreri fără consistenţă, dar alţii le-ar putea lua în serios.

FECIOARĂ. Două atracţii diferite s-au înfiltrat în inima ta şi nu ştii căreia să i te dedici. Tu nu eşti persoana care îşi permite să ia decizii pripite, cum îţi dictează sufletul sau plăcerile de moment, dar acum consideri că meriţi cu adevărat această mică bucurie pe care o alegi. 

BALANŢĂ. Nu te poţi detaşa de o problemă din trecut, care s-a declanşar de la o interpretare greşită. Stai de vorbă cu persoana cu care nu te-ai înţeles pentru a vă oferi, reciproc, şansa unor explicaţii şi se pare că rezultatul acestui dialog va fi unul foarte pozitiv.

SCORPION. Munceşti mult, dar eşti ferm convins, că merită tot efortul, deoarece, această energie investeşti în viitorul tău. Ai un plan important legat de viitorul tău profesional şi pentru că mai ai timp suficient la dispoziţie, faci tot posibilul ca nota finală să fie maximă.

SĂGETĂTOR. Eşti nevoit să faci o alegere spontană, fără să ţi se ofere niciun pic de timp de gândire. Eşti pe fază şi alegi varianta cea mai potrivită pentru a depăşi acest impas, astfel încât să nu apară urmări nedorite, iar cei implicaţi în acţiune îţi vor fi recunoscători.

CAPRICORN. Găseşti astăzi exact informaţia de care aveai nevoie pentru a te putea relaxa şi tu un pic, după o perioadă în care ai tot căutat cheia unei probleme. Probabil, chiar de aceea ţi s-a atribuit această sarcină, pentru că se ştie că eşti singurul capabil să o rezolvi.

VĂRSĂTOR. Uneori te aprinzi prea repede şi ai nevoie de cineva cine ştie să te calmeze, pentru că pasiunea te face să iei decizii fără să te gândeşti. Când îţi place ceva, eşti capabil de orice pentru a-l obţine, dar investeşti prea multă energie în ceva ce nu e de durată.

PEŞTI. Ţi se prevesteşte o zi plină de distracţie în compania unor prieteni cu care întotdeauna te-ai simţit bine. Veţi putea sta de vorbă, iar cele câteva ore pe care le veţi petrece împreună vor fi deosebit de recomfortante şi vă veţi simţi cu toţii ca într-o adevărată minivacanţă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.