00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 02.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 03.15 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 04.30 Ne cheamă natura 05.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 10.00 Tabără de creaţie la Ocoliş 10.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Street Music Festival – la Satu Mare. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 15.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 16.45 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 19.07.2019

HOROSCOP

Scris de I. Z., 19 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 19.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Parcă toate stau pe loc astăzi, deci să nu rămâi surprins dacă în ciuda eforturilor depuse nimic nu înaintează. Eşti o fire care nu are prea multă răbdare să aştepte până când ceva se urneşte de la sine, deci vei face tot ce-ţi stă în putinţă să le porneşti cumva.

TAUR. Atunci când ai succes într-un plan al vieţii, parcă încep să se contamineze şi celelalte. Când vezi că ceva iese bine, satisfacţia îţi oferă noi resurse de energie şi poţi soluţiona şi alte probleme, pe care înainte nu reuşeai nicicum să le descâlceşti şi să le rezolvi.

GEMENI. Fii ferm pe poziţie şi nu te lăsa distras de la planurile tale nici de cei care se consideră mai puternici, nici de cei care vor să te dea la o parte. Fii just şi cât se poate de hotărât în aprecieri, în ciuda tuturor influenţelor nefaste din jur, căci azi îi poţi învinge.

RAC. Spre surprinderea multora, comunicarea dintre generaţiile aflate la mare diferenţe de vârstă merge de minune astăzi. Deşi unii au o viziune mai modernă, iar ceilalţi sunt mai conservatori, tu vei găsi soluţii comune la toate problemele, indiferent cine e vizat.

LEU. Eşti cam suspicios astăzi şi nu-ţi vine să crezi niciun lucru bun ce ţi se poate întâmla sau ţi se spune. Pui la îndoială chiar şi cele mai bune lucruri ce se petrec, oricât ai fi muncit pentru un lucru şi oricât de mult ţi-ai fi dorit ca acel ceva să devină, în sfârşit, realitate.

FECIOARĂ. Treci printr-o provocare interesantă care îţi cere o investiţie de timp, energie, răbdare sau de diplomaţie, dar tu le deţii pe toate. Lupţi pentru drepturile tale atunci când simţi că sunt încălcate, şi îţi impui ferm punctul de vedere atunci când e vorba de adevăr.   

BALANŢĂ. Ar fi bine să soliciţi părerea unei persoane cu mai multă experimenţă profesională la rezolvarea problemei care te frământă. Tu vrei să faci totul aşa cum trebuie, dar nu în totdeauna deţii cunoştinţele necesare, însă, dacă îi întrebi, vei afla ce ai de făcut. 

SCORPION. Deşi vă iubiţi reciproc, astăzi parcă nu te afli pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul tău de suflet. Nu pune la suflet micile neînţelegeri, e doar un impas de moment, care pe după amiază va trece de la sine şi veţi putea petrece înpreună o seară frumoasă.

SĂGETĂTOR. Succesul tău de astăzi naşte invidii, deci apar repede şi cârcotaşi sau bârfitori care pun la îndoială calea cinstită spre reuşita ta. Tu bucură-te de sucesul obţinut şi să nu te intereseze răutatea celor invidioşi care, orice ar face, tot nu te pot ajunge în urmă.

CAPRICORN. Nu eşti tocmai mulţumit de rezultatele eforturilor tale, cu toate că nu ai stat degeaba nicio clipă, tragi tare să ajungi la ce ţi-ai propus. Se pare că mai e cale lungă până la finalizarea proiectului tău iar tu nu ai suficientă răbdare pentru lucrurile îndelungate.

VĂRSĂTOR. Îţi vine o idee foarte profitabilă, sau poate primeşti un pont excelent de la o persoană căruia îi merge mintea excelent. Dacă i-ai urma exemplul, ai putea fi şi tu mulţumit, dar orgoliul te reţine să accepţi sfaturile altora, chiar dacă ţi-ar putea fi foarte utile.

PEŞTI. Ţi se prevesteşte un succes de zile mari într-un demers cu iz oficial în care ai fost implicat de o bună vreme. Un concurs pentru obţinerea unui loc de muncă râvnit, un proces în instanţă pentru (re)dobândirea unui drept se vor solda cu o reuşită răsunătoare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.