00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

HOROSCOP

Scris de I. Z., 17 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 17.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Priveşti spre viitor cu un optimism aparte şi nu poţi vorbi despre etapele următoare ale proiectelor tale decât cu un ton vesel şi pozitiv. Păstreazăţi acest tonus până la capăt, căci visul tău se poate realiza doar dacă îţi menţii acea energie cu care ai pornit.

TAUR. Se pare că astăzi nu banii vor reprezenta sursa celor mai mari bucurii din viaţa ta. În aceste zile situaţia ta financiară nu se află la cel mai înalt nivel, dar tu nici nu vei observa acest neajun, pentru că în cursul zilei se ivesc şi alte lucruri de care te vei bucura sincer.

GEMENI. Inima ta bate mai tare, de parcă ai presimţi că într-un viitor apropiat se va întâmplă ceva cu totul deosebit. Ori din pură întâmplare va ieşi la iveală latura ta pozitivă, iar o persoană specială te va remarca, ori viaţa ta sentimentală va deveni foarte animată.

RAC. Ai mai multe căi prin care ai putea îndeplini o sarcină de serviciu, dar nu ai şi libertatea de a lua o decizie şi de a lucra aşa cum ai vrea tu. Ţi se impune o anumită direcţie, deci dacă vrei să urmezi altă cale, va trebui săţi convingi şefii, că totuşi, aşa este mai bine.

LEU. Cineva vrea să profite de bunăvoinţa ta pentru a-şi atingă ţelul, dar nu prin cele mai oneste mijloace. Apelează la minciuni, caută să profite cumva de bunele tale intenţii, dar ai noroc că pe tine nu te poate duce cu zăhărelul şi îi depistezi repede modul de acţiune.

FECIOARĂ. Nu te certa cu partenerul din cauza unor păreri care, orice aţi face, nicicum nu seamănă, pentru că aveţi idei diferite şi amândoi vă susţineţi propriul punct de vedere. Discuţiile calme, chiar dacă par contradictorii, vă poate ajuta să înţelegeţi opinia celuilalt. 

BALANŢĂ. Banii de care dispui sunt planificaţi pentru efectuarea unor investiţii casnice majore. Ţi-ai dorit demult un lucru special în casă, iar acum se iveşte posibilitatea să ţi-l procuri şi chiar şi preţul e semnificativ mai mic decât cum ţi-ai fi putut imagina vreodată.

SCORPION. Ar fi destul de greu de spus dacă succesul de astăzi este de bun augur sau nu, de parcă ai fi atins un ţel măreţ, însă nu este tocmai cel pe care ţi l-ai dorit, ţi l-ai propus. Nu te deranjează că s-a întâmplat aşa, dar oricum, odată vrei săţi atingi şi scopul iniţial.

SĂGETĂTOR. Apelează cu toată încrederea la ajutorul unui specialist dacă singur nu găseşti soluţia. El te poate ajuta, ori pentru că este foarte bine pregătit în acel domeniu, ori poate, pentru că viaţa l-a determinat să afel cât mai multe lucruri, iar acum ştie ce este de făcut.

CAPRICORN. Un mijloc de transport ce se defectează sau întârzie, îţi încurcă planurile pe care ţi le-ai făcut. Indiferent că tu eşti cel care ai fi vrut să călătoreşti undeva, sau poate tocmai aştepţi să sosească cineva de la drum, vei fi nevoit să apelezi la planul de rezervă.

VĂRSĂTOR. Stai de vorbă între patru ochi cu o anumită persoană care te priveşte ca pe un bun sfătuitor în situaţii dificile. Aşteaptă de la tine un sfat, o vorbă bună atunci când nu ştie ce să facă, pentru că se bazează pe experienţa ta şi pe imensa energie pe care tu o degaji.

PEŞTI. Faci echipă bună cu partenerul tău de suflet în proiectele comune şi vă completaţi reciproc în tot ce vreţi să faceţi. Schimbul de idei este benefic, pentru că fiecare priviţi situaţia din alt unghi de vedere şi prin colaborarea voastră se vor naşte lucruri minunate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.