10.10.2019 00.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Rolul asociaţiei cazacilor şi obiectivelele sale în România. 05.00 O partidă de pescuit 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 11.00 Ne cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 14.40 Dezbatere electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Cosmin Iuhas. Titlul emisiuni: Despre fotbalul sătmărean cu antrenoul Cosmin Iuhas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Anxeitatea cauze şi tratament. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

HOROSCOP

Scris de I. Z., 16 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 16.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Dacă este ceva ce-ţi merge bine astăzi, acel ceva, cu siguranţă este iubirea, căci în acest plan poţi avea parte de cele mai frumoase momente ale zilei. Romantism, tandreţe, atenţia partenerului, sau cine ştie, aţi putea face chiar şi planuri serioase de viitor.

TAUR. Ai un talent aparte de a te adapta oricând la orice situaţie. Şi la serviciu şi acasă, pui în joc exact acele valori de care este nevoie în anturajul respectiv. Pui suflet în munca pe care o investeşti şi raţiune în iubire, iar astfel păstrezi totul pe un teren sigur şi echilibrat.

GEMENI. Chiar dacă nu e prima zi din săptămână, atmosfera de week-end mai pluteşte în aer şi încă nu se întâmplă nimic interesant. Toată lumea povesteşte cum şi-a petrecut zilele libere, pe unde a umblat la sfârşitul săptămânii, de parcă toţi acum ar fi venit din excursie.

RAC. Dai de un noroc chior exact atunci, când aveai mai mare nevoie de el. Apare la momentul potrivit pentru a echilibra o situaţie în care, fără acesta cineva ar avea mult de suferit, şi îl vei privi pe cel care şi-a pus amprenta norocoasă, ca pe un adevărat mijlocitor al Fortunei.

LEU. Deşi ai multe lucruri de făcut în acelaşi timp, tu şti să te organizezi atât de bine, încât să nu investeşti nicăieri mai multă energie decât cât este nevoie. Fie vorba de bani, de efort fizic sau intelectual la serviciu, tu dai exact atât cât este necesar pentru scopul dat.

FECIOARĂ. Veştile care sosesc astăzi de departe sau care te aşteaptă la destinaţia călătoriei pe care va trebui să-l faci, te pun serios pe gânduri. Nu sunt, chiar deloc, nişte veşti neplăcute, dar îţi vor da mult de lucru şi şi mai mult de gândit, un timp îndelungat de acum încolo. 

BALANŢĂ. Prietenii te înţeleg în tot ce faci, se află pe aceeaşi lungime de undă cu tine şi problemele tale devin şi ale lor. Există un schimb reciproc de emoţii, căci cei care ţin la tine cu adevărat vor rezona imediat la tot ceea ce ţie ţi-a dat atât de multă bătaie de cap.

SCORPION. Nu te lăsa intimidat de o anumită persoană, mai dură care, de obicei se foloseşte de ceilalţi pentru a-şi atinge scopul pe căi incorecte. Lumea deja îl ştie cât îi poate capul, dar mulţi îl mai cred şi acum. Ai grijă să nu fii şi tu printre cei care îi intră în capcană.

SĂGETĂTOR. Dacă succesul acţiunii aflate pe rol ar depinde numai de tine, totul ar merge ca pe roate, dar mai sunt şi alţii care colaborează la acest demers. Dacă vrei să iasă totul bine, trebuie săţi pui piciorul în prag, pentru că dacă laşi după ei, nu vor face chiar nimic.

CAPRICORN. Cineva îţi cere ajutorul, iar tu eşti dispus să-l ajuţi cu drag, ştiind că rezolvarea problemelor sale depinde de susţinerea ta. Tu deţii soluţia la ceea ce îl frământă pe el şi dacă tot ştii ce este de făcut, îl ajuţi cu mult drag să depăşească impasul în care se află.

VĂRSĂTOR. Şeful cere de la tine imposibilul, dar tu nu vrei să-i stârneşti furia, deci faci tot ce-ţi stă în putinţă săţi rezolvi cu bine sarcinile, chiar dacă acestea îţi depăşesc puterile. Munceşti exagerat de mult, chiar şi peste program sau poate îţi mai duci de lucru şi acasă.

PEŞTI. Eşti o prezenţă tonică şi veselă, oriunde te-ai afla, mai ales în anturajele în care se adună multă lume. Socializezi oricând deosebit de uşor, comunici excelent cu oricine, intri în vorbă chiar şi cu persoane total necunoscute şi reuşeşti săţi faci totdeauna noi prieteni.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.