00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

HOROSCOP

Scris de I. Z., 10 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 10.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Nu te arunca la prima idee care îţi vine în minte, mai informează-te şi din alte surse, pentru că astăzi eşti cam pripit. Dacă mai aştepţi, vei descoperi că există o serie întreagă de variante mult mai bune, dar după ce ai ales, nu vei mai putea schimba opţiunea.

TAUR. Este momentul potrivit pentru a purta o discuţie cu un coleg faţă de care ai comis cândva o greşeală, poate, fără să vrei. Discuţia sinceră, cu explicaţii şi scuze reciproce, va putea restabili relaţia dintre voi, deoarece, în fond, până nu demult aţi colaborat perfect.

GEMENI. Deţii toate informaţiile necesare pentru soluţionarea problemelor aflate pe rol, de aceea nu te supui nici măcar în faţa celor mai mari şefi. Eşti cât se poate de potrivit să fii lider, dar ca subaltern nu eşti deloc docil şi când ştii tu ce este de făcut, altceva nu faci.

RAC. Banalul acestei zile te face să te gândeşti la probleme existenţiale, pe care eşti predispus să le vezi mai grave decât cum sunt ele în realitate. Ai timp, deci făţi treburile pe care le-ai tot amânat, pentru că preocupat de acestea, îţi mai abaţi gândul de la alte probleme.

LEU. Te-ai cam schimbat în ultima vreme, nu mai eşti tu persoana acea mereu zâmbitoare şi binedispusă. Însă, nu pentru că ai avea vreun motiv de tristeţe, ci, probabil, pentru că împrejurările te obligă săţi mai schimbi puţin înfăţişarea şi atitudinea copilăroasă.

FECIOARĂ. Faci echipă perfectă cu un coleg cu care vă leagă o relaţie specială, bazată pe o bună colaborare, sau poate, chiar pe simpatie reciprocă. Vă completaţi foarte bine reciproc, pentru că dacă unuia îi lipseşte energia fizică sau ideile, celălalt se află în deplin elan. 

BALANŢĂ. Rezolvarea unei probleme care te preocupă depinde de altcineva, dar tu te simţi oarecum ciudat când vezi că altul face ceva pentru tine. Va veni vremea când şi tu vei avea posibilitatea să faci ceva pentru el, sau poate tocmai pentru o al persoană, străină.

SCORPION. Un vis nu se împlineşte aşa cum ai fi dorit tu iniţial şi te simţi un pic cam dezamăgit. Totuşi, nu este cazul să te întristezi, pentru că ceea ce ţi se oferă va fi cel puţin la fel de bun, sau şi mai bun decât ceea ce vroiai, chiar dacă nu e exact ceea ce ţi-ai imaginat.

SĂGETĂTOR. Discuţia purtată cu un prieten de încredere te cam pune pe gânduri deoarece îţi transmite informaţii valoroase, pe care ar fi bine să nu le faci imediat publice. Puţină discreţie nu strică, mai ales dacă reuşita unei acţiuni aflate pe rol depinde de datele obţinute.

CAPRICORN. Vrei să stai singur azi, să fii lăsat în pace şi nu vrei să te deranjeze nimeni. Nu-i accepţi nici pe cei mai dragi în preajma ta, pentru că ţi-ai făcut un plan de lucru şi ai nevoie de linişte. Poate vrei să înveţi ceva, sau ai de făcut o lucrare, deci te retragi.

VĂRSĂTOR. Îţi aduci aminte de momentele frumoase din trecut de care ai fost foarte mândru şi te întorci cu gândul în vremurile tale de glorie. Nu este nevoie să cauţi fericirea în trecut, doar ar trebui să-i deschizi ochii şi să observi că ai de ce să te bucuri şi în prezent.

PEŞTI. Se iveşte şansa să pleci într-o călătorie într-un loc unde nu ai mai umblat, sau poate, te afli departe de casă, iar aceasă depărtare te ajută să uiţi puţin de problemele cotidiene. Te-a deranjat problema banilor, dar negândindu-te la ea, parcă nici nu ar mai exista.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.