00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

HOROSCOP

Scris de I. Z., 09 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Sentimentele care există între tine şi partenerul de suflet tind spre sfera perfecţiunii. Între voi nu este doar o simplă iubire oarbă, ci există şi o prietenie frumoasă şi o comunicare excelentă, iar astfel puteţi colabora cât se poate de eficient pe toate planurile vieţii.

TAUR. Micile bucurii ale vieţii uneori sunt destul de costisitoare, iar astăzi ai putea cheltui o sumă mai însemnată de bani pentru a reuşi să faci o surpriză celor dragi. Eşti generos când ştii că le poţi cumpăra ceea ce îşi doresc, căci şi ei îţi oferă tot ce le stă în putinţă.

GEMENI. Deschide bine ochii înainte de a porni pe acel drum care te atrage, pentru că este posibil să fie o pistă falsă. Nu te lăsa influenţat de cei care promit marea cu sarea şi nu fac nimic, bazează-te în primul rând pe capacităţile proprii, iar astfel îţi vei putea atinge scopul.

RAC. Progresul planurilor tale, de data acesta depinde în mare măsură de capacitatea ta de a-ţi selecta colaboratorii. Cei care se laudă că le ştiu pe toate, de cele mai multe ori în acest mod cută să-şi ascundă incapacităţile, deci nu te lăsa păcălit de poveştile şi promisiunile lor.

LEU. Ca să poţi trece la următoarea etapă a acţiunilor tale aflate în derulare, vei avea mare nevoie de intervenţia unei alte persoane. Trebuie să o convingi, să o atragi în planurile tale, pentru că dacă simte că are şi el ceva de câştigat, te va ajuta cu drag şi cu eficienţă.

FECIOARĂ. Nu te lasă influenţat de starea agitată a celor din anturajul tău, ci încearcă să treci peste probleme cu o atitudine mai optimistă şi cu un pic de umor. Nu are niciun rost să pui la suflet manifesratea lor şi să te agiţi, tu vei rezolva uşor orice, făcând chiar haz de necaz.

BALANŢĂ. Ai în minte o serie de planuri, dar nu le poţi pune în aplicare din cauza unui şef, care te împiedică la tot pasul. Probabil, consideră că el are dreptul să decidă ce ai voie să faci şi ce nu, dar nu el va are cum să decidă, cei ai să faci în afara programului tău de lucru.

SCORPION. Nu vrei să faci prea multă zarvă şi nu vrei să pui pe tavă sentimentele tale cele mai ascunse. Cu cât adversarii reuşesc să te cunoască mai bine, cu atât vei deveni mai vulnerabil, iar pentru a te putea menţine într-o poziţie superioară nu ai voie să laşi porţi deschise.

SĂGETĂTOR. Nu încerca să lucrezi pe două fronturi simultan, pentru că nu vei ajunge la rezultatele dorite nici într-o parte, nici în cealta. Trebuie să te decizi ce vrei, pentru că dorinţa ta de a mulţumi şi capra şi varza duce doar la un consum de energie fără niciun rezultat.

CAPRICORN. Veştile bune şi reuşitele merită sărbătorite, pentru că rareori ai motive de o astfel de bucurie. De la oamenii care îţi apar astăzi în cale vei obţine informaţii importante care te vor impresiona, încât vei simţi nevoia să le transmiţi şi tu celor care au nevoie de ea.

VĂRSĂTOR. Faci calcule cu privire la suma pe care urmează să o incasezi zilele următoare, dar mai ales la cheltuielile care se apropie. Eşti foarte atent la detalii şi iei decizii înţelepte, iar în cele din urmă nu doar că îţi vor fi suficienţi, dar îţi vor mai şi rămâne ceva bani.

PEŞTI. Este o zi superbă pe care ar trebui să o dedici în totalitate unor persoane dragi sufletului tău. Orele petrecute în compania lor ţi se vor părea comoara cea mai de preţ pe care soarta ţi-o dăruieşte, încât vei putea încheia ziua cu un sentiment de împlinire şi deplină mulţumire.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.