26.03.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 01.15 Ne cheamă natura 02.15 Cultură, Balul de lăsatul secului, ediţia a IV-a 03.50 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare. 03.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 04.45 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 05.40 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Sindicaliştii de la Electrolux, în a patra săptămână de grevă generală. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Concert al Corurilor Bisericeşti Ortodoxe din Municipiul Satu Mare. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Postul Mare – semnificaţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 14.30 Teleshopping 14.45 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 15.40 Zone Folclorice 16.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 17.45 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Zoltan Pataki . Titlul emisiunii: Despre fotbalul judeţean cu vicepreşedintele AJF-ului sătmărean. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare.

HOROSCOP

Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 16.03

Ne aflăm în zodia PEŞTI

BERBEC. Eşti mulţumit de rezultatele pe care le-au atins afacerile tale şi ai vrea să vorbeşti cu cineva despre paşii parcurşi până acum. Discuţiile purtate se vor dovedi a fi utile, pentru că îţi vei da seama că ai făcut totul aşa cum trebuie, dar şi ce ai de făcut mai departe.

TAUR. Ai cunoscut o persoană, care te-a marcat profund şi chiar dacă nu ai de gând să menţii o relaţie îndelungată cu ea, îţi va aduce câteva momente plăcute în zilele următoare. Ai grijă însă, pentru că poate fi o persoană cu o fire mai sensibilă şi să se îndrăgostească de tine.

GEMENI. O călătorie, o ieşire în aer liber îţi aduce o pată de culoare în programul tău de week end. Momentul pare să aibă o nuanţă profesională, ori vei purta cu cineva un dialog legat de serviciu, ori tocmai deplasarea are un astfel de caracter, orcum, va aduce satisfacţii.

RAC. Nu-ţi lăsa banii prea uşor din mână, nici chiar atunci când ai de făcut o plată obligatorie. Dacă poţi, mai amână puţin, căci mai târziu ori suma se va micşora cumva, ori îţi mai intră nişte bani în cont şi vei putea achita mai uşor datoria, sau paote chiar se va prescrie.

LEU. Planurile pe care vi le facieţi astăzi cu familia vă aduc multă bună dispoziţie şi momante de neuitat. Este o zi perfectă pentru o petrecere sau o relaxare cu cei dragi şi dacă veţi sta ceva mai mult timp împreună, micile neînţelegeri din trecut vor trece parcă de la sine.

FECIOARĂ. Dacă pleci la drum, ar fi bine să porneşti din timp, pentru că eşti tentat să pierzi prea multă vreme pe drum, iar dacă trebuie să ajungi la oră fixă, ai putea întârzia. Te întâlneşti cu vreo cunoştinţă, sau te mai opreşti la un magazin să iei ceva şi timpul trece repede. 

BALANŢĂ. Eşti undeva la mijloc între trecut şi viitor şi nu ştii und te-ai simţi mai bine. Eşti ataşat de o amintire pe care ai vrea să o retrăieşti şi asta te împiedică să priveşti spre viitor. Lasă trecutul în urmă, bucură-te că a fost frumos şi observă cât de multe îţi oferă şi prezentul.

SCORPION. Activităţile care altădată îţi consumau multă energie, astăzi parcă ar merge mult mai repede, încât îţi mai rămâne şi timp liber. Şi dacă tot economiseşti câteva ore, făţi şi tu, în sfârşit, ceva program de relaxare, pentru că nu ai mai avut timp de distracţie de o veşnicie.

SĂGETĂTOR. Un conflict ce s-a iscat, nu poate fi rezolvat cu vorbă bună, deci ar trebui să intervină un arbitru. Tu eşti înzestrat cu un stil de comunicare prin care ştii să calmezi uşor chiar şi pe cel mai nervos om şi găseşti soluţii până şi pentru cele mai disperate situaţii.

CAPRICORN. Nu ţine cont de suspiciunile celor pesimişti atinci când ai decis să faci un lucru nou. Contează doar ceea ce vrei tu cu adevârat, ca atare porneşte tu în direcţia aleasă şi nu te lăsa influenţat de cei care nu cred nici cel puţin în forţele şi capaictăţile lor proprii.

VĂRSĂTOR. Calculează-ţi bine banii şi energia care merită să investeşti într-un proiect nou ce se conturează, pentru că nu este exclus să fii atras de o himeră. Tu eşti o fire cumpătată, deci rar te poate păcăli cineva, dar acum fi şi mai atent, căci ceva e neclar la orizont.

PEŞTI. Munceşti mult, dar sunt treburi casnice, sau reparaţii gospodăreşti, pe care oricum, nimeni nu şi le poate asuma în afară de tine. Pregăteşti celor dragi tot ce îşi doreşte fiecare, sau te apuci cu mare elan de curăţenia generală, dar orice ţi-ai planificat, îţi ia toată ziua.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.