00.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Am intrat în ultima săptămână din această campanie electorală. (reluare) 02.00 Ne Cheamă Natura 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 04.10 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 05.05 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Ştiri 07.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Am intrat în ultima săptămână din această campanie electorală. (reluare) 09.00 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Crăciun. Titlul emisiuni: De ce are PSD cei mai buni candidaţi la alegerile europarlamentare?(reluare) 10.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob, Irina Tămăşan. 11.15 Teleshopping 11.30 Ştiri 12.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Am intrat în ultima săptămână din această campanie electorală. (reluare) 14.00 Cultură 14.15 Teleshopping 14.30 Promovare Electorală, Preşedintele ALDE întâlnire cu alegători la Satu Mare.(reluare) 15.30 Portret de artist, invitat: Dumitru Iederan 16.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Szilagyi Ştefan. Titlul emisiunii: Fotbalul judeţean îşi decide în curând campioana sezonului 2018-2019. 17.15 Reportaj la Sâmbra Oilor 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament medical în străinătate. 18.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Promovare Electorală, Ludovic Orban a găsit la Satu Mare o organizaţie PNL puternică. (reluare) 23.30 Cultură – Performanţe istorice pentru învătământul sătmărean. 21.05.2019

HOROSCOP

Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 14.03

Ne aflăm în zodia PEŞTI

BERBEC. Răbdarea ta este pusă serios la încercare astăzi, pentru că trebuie să aştepţi, parcă la nesfârşit, un răspuns sau sosirea unei persoane de care ţi s-a făcut tare dor. Stai ca pe ghimpi, dar poţi fi liniştit, petru că totul se va rezolva, nici nu-ţi vine să crezi cât de bine.

TAUR. Abia aştepţi să vină week end-ul, să fi liber şi să poţi pleca undeva, într-un loc pe care ţi s-a făcut dor să-l revezi. Nu fi dezamăgit dacă de data aceasta nu poţi pleca, pentru că pe săptămâna viitoare ţi se prevesteşte o călătorie superbă şi poate şi compania va fi mai plăcută.

GEMENI. Ai mult de lucru, dar nişte complimente care ţi se fac, îţi vor fi de mare ajutor moral. Ceea ce ai de făcut îţi depăşeşte mult capacitatea, deci cauţi să mai scapi cumva de anumite sarcini, dar nu ai nicio şansă, tocmai de aceea vei decide săţi iei un mic concediu.

RAC. Eşti dedicat trup şi suflet treburilor gospodăreşti, pentru că vrei să dovedeşti cu orice preţ, că eşti un membru activ al familiei tale. Găteşti, faci treburile în bucătărie, te preocupă şi buna funcţionare a aparatelor electrocasnice, sau te apuci de o curăţenie generală.

LEU. A sosit vremea unei schimbări în cariera ta, sau în atitudinea ta faţă de locul de muncă. Ori trebuie să te mai perfecţionezi, să te mai specializezi, ori a sosit vremea săţi alegi o altă profesie, care ţi-ar putea aduce ceva mai multe satisfacţii, atât financiare cât şi morale.

FECIOARĂ. Eşti copleşit de problemele pe care trebuie să le soluţionezi neapărat, dar nu le găseşti nicicum soluţiile. Rezolvările vor sosi, poate, tocmai astăzi, nu va trebui săţi mai baţi capul cu ele, şi vor fi chiar mai bune, mult mai eficiente, decât cum ţi-ai fi imaginat tu vreodată

BALANŢĂ. Aştepţi mai multă implicare din partea partenerului de suflet, fiind de părere că tu faci destul de multe prin casă. Ajunge doar să-l motivezi mai mult pe cel drag şi va lua şi el iniţiativa, realizând împreună nişte proiecte care vă vor aduce satisfacţii amândurora.

SCORPION. Este o zi destul de capricioasă, în care toate trec foarte repede de la o extremă la alta. Dacă dimineaţa eşti sigur că o situaţie nu se va termina cu bine, primejdiile dispar cât ai bate din palme, sau poate, tocmai invers, dar cu optimism, situaţia din urmă o poţi evita.

SĂGETĂTOR. Nu ştii cum ai reuşit, dar te afli în centrul atenţiei colectivului din care faci parte şi, de ce nu, te simţi bine în această postură de mică vedetă. Ieşi în evidenţă, dar tocmai de aceea, trebuie săţi controlezi gesturile, căci lumea se uită la tine cu ochi foarte critici.

CAPRICORN. Relaţia de cuplu a ajuns într-un punct sensibil, pentru că aveţi cam multe probleme de rezolvat, iar partenerul tău se concentrează mai mult la muncă decât la tine sau la căminul vostru comun. Lasă-i timp şi toate problemele se vor rezolva, aproape ca de la sine.

VĂRSĂTOR. Ca să poţi accepta oferta care ţi se face, ar trebui mai întâi să pui capăt unui proiect care ţine de o veşnicie şi numai nu se mai termină. Nu le poţi face pe ambele simultan, ca atare, prima dată trebuie să te debarasezi de ceea ce îţi ia timp preţios, fără niciun folos.

PEŞTI. Banii pe care îi ai la dispoziţie astăzi vor fi de folos într-un scop comun cu un grup din care faci parte. Că este vorba de grupul tău de prieteni pe care vrei să-l inviţi la o cafea, sau ai de gând să-ţi surprinzi familia cu ceva nou în casă, gestul va reflecta generozitatea ta.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.