26.03.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 01.15 Ne cheamă natura 02.15 Cultură, Balul de lăsatul secului, ediţia a IV-a 03.50 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare. 03.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 04.45 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 05.40 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Sindicaliştii de la Electrolux, în a patra săptămână de grevă generală. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Concert al Corurilor Bisericeşti Ortodoxe din Municipiul Satu Mare. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Postul Mare – semnificaţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 14.30 Teleshopping 14.45 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 15.40 Zone Folclorice 16.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 17.45 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Zoltan Pataki . Titlul emisiunii: Despre fotbalul judeţean cu vicepreşedintele AJF-ului sătmărean. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare.

HOROSCOP

Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 13.03

Ne aflăm în zodia PEŞTI

BERBEC. Te cuprinde un entuziasm fantastic, care de obicei nu te reprezintă deloc. Tu eşti o persoană care nu se aprinde chiar la prima scânteie, care vrea să se convingi că merită cu adevărat să se implice, tocmai de aceea e de mirare că acum devii dintruna atât de înflăcărat.

TAUR. Faci echipă bună cu un coleg mai în vârstă, cu care vă completaţi reciproc. Sunteţi foarte diferiţi de fire, unul e mai conservator, iar celălalt priveşte doar spre viitor, însă dacă vă uniţi forţele, trăsăturile pe care le aveţi se completează. Reuşiţi să găsiţi mereu calea de mijloc.

GEMENI. Se prevesteşte un eveniment deosebit care ar fi trebuit să te pună într-o lumină nouă, mult mai favorabilă, dar parcă nu te-ai simţi pregatit psihic pentru un astfel de moment. Nu ştii cum să reacţionezi, noutăţile te înspăimântă, cu toate că lumea are încredere în tine.

RAC. Familia îţi oferă multă bucurie şi te întorci acasă cu sufletul plin de fericire şi optimism. Relaţia cu partenerul de suflet funcţionează excelent, formaţi un cuplu perfect, iar comunicarea între voi este foarte plăcută şi armonioasă. Nici nu crezi că ţi-ai putea dori mai mult.

LEU. Fii foarte atent în ce direcţie porneşti cu un anumit proiect, pentru că cineva te-ar putea trimite pe o pistă falsă. Persoana în cauză ar vrea, cu orice preţ să te determine să greşeşti, pentru că ar face orice să poată ocupa funcţia ta, dar el nu atinge nivelul tău profesional.

FECIOARĂ. Abia aştepţi week end-ul, pentru că se anunţă ceva incitant, care ţi-a trezit interesul şi nu te lasă să dormi. Ori vei avea parte de un eveniment de zile mari, ori vei fi invitat undeva, unde te vei întâlni cu o persoană care te face să tresari chiar şi când îi auzi numele. 

BALANŢĂ. Ai ajuns într-un punct critic al muncii tale, unde se poate strica tot ce ai făcut, dar dacă ai un ajutor, poţi depăşi cu uşurinţă acest impas. Există cineva în preajmă, cine deţine soluţia problemei, totul e, să nu te sfieşti să-i ceri un sprijin atunci, când vezi că este nevoie.

SCORPION. Lucrurile evoluează prea lent, iar pentru o fire iute ca tine acest ritm este dezarmant, chiar stresant câte odată. Este o lecţie bună de răbdare pentru tine, care te va determina să înţelegi că lucrurile bune se construiesc încet, parcurgând toate etapele fireşti ce se impun.

SĂGETĂTOR. Un singur lucru te preocupă în această perioadă şi probabil, te va mai preocupa foarte intens încă o bună vreme, pentru că se apropie un eveniment de importanţă majoră în viaţa ta. Poate, este vorba de un examen, de o mutare, o nuntă, sau naşterea unui copil.

CAPRICORN. Nu-ţi place de felul cum evoluează proiectul în care ai investit şi tu multă energie, bani, timp şi pasiune. Îi cauţi defectele şi observi că trebuie să iei măsuri cât mai urgent, ca atare, nu stai prea mult pe gânduri, îţi pui mâna şi repari repede ceea ce trebuie reparat.

VĂRSĂTOR. Ar trebui să vorbeşti în faţa unui grup mai mare de persoane, însă timiditatea te copleşeşte şi te împiedică să te exprimi coerent. Nu-ţi găseşti cuvintele, iar când te simţi total disperat, un impuls venit din mulţime te scoate din impas şi te eliberează de emoţii.

PEŞTI. Fii foarte atent la spusele celor din jur, pentru că azi informaţiile cele mai utile îţi parvin doar aşa, din întâmplare, din dialogul cu lumea. Primeşti un sfat bun de undeva, sau o soluţie salvatoare ce te va propulsa mai repede spre etapele urmatoare ale planurilor tale.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.