26.03.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 01.15 Ne cheamă natura 02.15 Cultură, Balul de lăsatul secului, ediţia a IV-a 03.50 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare. 03.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 04.45 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 05.40 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Sindicaliştii de la Electrolux, în a patra săptămână de grevă generală. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Concert al Corurilor Bisericeşti Ortodoxe din Municipiul Satu Mare. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Postul Mare – semnificaţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 14.30 Teleshopping 14.45 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 15.40 Zone Folclorice 16.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 17.45 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Zoltan Pataki . Titlul emisiunii: Despre fotbalul judeţean cu vicepreşedintele AJF-ului sătmărean. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare.

HOROSCOP

Pesti (18 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 11.03

Ne aflăm în zodia PEŞTI

BERBEC. Ai de lucru, nu glumă, dar orgoliul nu te lasă să ceri sprijin din partea unor persoane mai slab pregătiţi profesional decât tine. Dacă vezi că altfel nu poţi face faţă, ia o atitudine de şef şi împarte sarcinile conform capacităţii fiecăruia şi aşa, împreună le veţi termina.

 

TAUR. Dacă trebuie să pleci astăzi la drum, ia-ţi cu tine o rezervă suplimentară de bani, deoarece deplasările de astăzi ar putea fi costisitoare. Nu este vorba neapărat de nişte cheltuieli nedorite, dar ai putea găsi ceva, ce ai fi vrut să-ţi cumperi demult şi nu îl aflai nicăieri.

 

GEMENI. Ţi-ai dorit un lucru şi l-ai obţinut, dar vezi bine că preţul ce l-ai plătit şi îl vei mai plăti şi în viitor e mult prea mare faţă de câştig. Nu poţi renunţa la ceea ce ai realizat, dar nici de menţinut nu e prea uşor, deci cântăreşte şi alege, până când încă nu este prea târziu.

 

RAC. Iei legătura cu reprezentanţii unei instituţii care are rolul de a face lumină în afacerile tale. Poate fi vrba de un economist, un consultant, un medic specialist sau un profesor, însă tu eşti cel care va trebui să apelezi la ei, nu vor veni ei el la tine să-ţi rezolve problemele.

 

LEU. Ţi s-a lansat o invitaţie să te alaturi unei activităţi foarte incitante. Ai mult de câştigat pe urma acesteea, dar cel mai mult te atrage faptul că ai ocazia de a deveni un fel de lider al acestui proiect, dar nici veniturile nu sunt neglijabile, deci e sigur că nu ai să refuzi.

 

FECIOARĂ. Dacă vei avea ocazia să-ţi petreci mai mult timp alături de persoana iubită, vei avea o zi pe deplin reuşită. Demult nu v-aţi mai simţit atât de apropiaţi, deci merită să vă faceţi timp pentru a fi împreună, pentru a avea activităţi comune. E primăvară şi în sufletele voastre.

 

BALANŢĂ. Ceea ce pentru alţii pare a fi un capăt de drum, tu îl priveşti ca pe o nouă provocare, o nouă posibilitate de afirmare sau de câştig. Laşi trecutul în urmă, fără să te mai uiţi înapoi, îţi alegi ca ţintă un punct din viitor pentru care merită să faci totul şi te apuci de treabă.

 

SCORPION. Deşi tu apreciezi mult noutatea şi schimbarea, acum totuşi, parcă nu ţi s-ar fi oferit chiar ceea ce ai aşteptat. Ai colaboratori la fel de activi şi de implicaţi ca tine, însă tu ai alte idei decât ei şi conlucraţi mai greu, dar în cele din urmă veţi găsi numitorul comun.

 

SĂGETĂTOR. Ai mult de lucru la job şi chiar dacă tu ţi-ai propus un anumit scop pentru astăzi, şeful îţi dă o grămadă de alte lucrurui de rezolvat. Nu vrei să renunţi la planul tău iniţial doar ca să nu-ţi dezamăgi superiorul, deci vei încerca să faci faţă la ambele proiecte simultan.

 

CAPRICORN. Stai de vorbă foarte serios cu o persoană cu care ai multe lucruri în comun. Este posibil să intre în discuţie un proiect privind viaţa de cuplu, dar ar putea fi vorba şi de un plan comun cu un partener de afacere, în orice caz, va fi o discuţie de bun augur, cu mult profit.

 

VĂRSĂTOR. Părerile sunt împărţite în anturajul tău, de aceea nu mai ştii de cine să asculţi. Unii dintre ei privesc lucrurile strict raţional, alţii doar din punct de vedere emoţional, iar tu te afli undeva la mijloc, deci nu poţi da drepate niciunuia, dar tu trebuie să alegi soluţia.

 

PEŞTI. Scapi de o povară care apăsa cu greutate pe sufletul tău. Erai foarte stresa, parcă ţi-ar fi fost teamă de ceva ce nu puteai controla sau cunoaşte suficient de bine, dar acum, cu ajutorul unei persoane apropiate, simţi că te-ai eliberat de ea, având senzaţia de parcă ai zbura.

 

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.