26.03.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 01.15 Ne cheamă natura 02.15 Cultură, Balul de lăsatul secului, ediţia a IV-a 03.50 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare. 03.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 04.45 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 05.40 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Sindicaliştii de la Electrolux, în a patra săptămână de grevă generală. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Concert al Corurilor Bisericeşti Ortodoxe din Municipiul Satu Mare. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Postul Mare – semnificaţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 14.30 Teleshopping 14.45 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 15.40 Zone Folclorice 16.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 17.45 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Zoltan Pataki . Titlul emisiunii: Despre fotbalul judeţean cu vicepreşedintele AJF-ului sătmărean. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare.

HOROSCOP

Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.03

Ne aflăm în zodia PEŞTI

BERBEC. Nu-ţi mai pierde vremea în fiecare weekend cu muncile gospodăreşti care se vutea pot face şi altădată, lasă-i şi pe ceilalţi din casă să se relaxeze. Profită de zilele libere când mai poţi sta şi tu puţin cu ei, distraţi-vă şi simţiţi-vă bine, sau mergeţi undeva împreună.

TAUR. Nu te simţi bine în situaţia în care te afli azi, dar o accepţi, considerând-o un compromis pentru o reuşită de mai târziu. Uneori este şi un preţ de plătit pentru împlinirea unui vis, dar cel care ţi se cere astăzi te cam pune serios pe gânduri, dar totuşi, merită să-l plăteşti.

GEMENI. Fii spontan în reacţii, nu sta să analizezi prea mult şansa pe care soarta ţi-o oferă, pentru că trece ca un fulger. Dacă stai prea mult pe gânduri şi întorci pe toate feţele, rişti să o ratezi. Norocul nu stă de obicei să aştepte după nimeni, deci nici tu nu vei fece excepţie.

RAC. Ai enorm de mult de lucru, dar îţi place ceea ce faci, mai ales că au început să se contureze deja şi rezultatele. Când pui pasiune în ceea ce ai de făcut şi când ai şi ocazia de a-ţi pune în valoare şi talentele cu care eşti înzestrat, eşti capabil să obţii rezultate excepţionale.

LEU. Ai impresia că partenerul nu răspunde la gesturile tale de afecţiune aşa cum ai fi dorit şi acest lucru te cam deranjează. Cel drag parcă e cu gândul în altă parte, nu este atent la tine, dar asta nu înseamnă că nu te mai iubeşte. Are şi el grijile sale, deci caută să-l înţelegi!

FECIOARĂ. Deşi tu te simţeai bine în liniştea zilei libere, nu te poţi bucura prea mult de atmosfera calmă a căminului. Apar zeci de motive care te scot din acest anturaj, e posibil săţi vină musafiri, sau poate, tu va trebui să pleci undeva, chiar dacă asta nu îţi lipseşte deloc. 

BALANŢĂ. Un week end liber este cât se poate de binevenită pentru a face un pic de ordine în acţiunile pe care tocmai le derulezi. Detaşat de ele, vezi altfel lucrurile, mult mai imparţial şi mai logic şi poţi găsi soluţiile optime la problema care te frământă de câteva zile.

SCORPION. În curând va avea loc un eveniment special, la care vrei să pregăteşti o surpriză unei persoanr dragi. Nu neapărat acel cineva va fi personajul principal al momentului festiv, dar fără îndoială, prin gestul tău total neaşteptat ai să-i faci o bucurie, dar şi o zi de neuitat.

SĂGETĂTOR. Facieţi o echipă reuşită cu un prieten, cu care acum aţi început să colaboraţi şi vă completaţi reciproc. Fiecare contribuie la proiectul comun cu ce ştie el mai bine. Acum tu eşti cel care analizează totul emoţional, pe când celălalt e sursa de energie a acţiunii.

CAPRICORN. Discuţiile de astăzi se desfăşoară pe un teren cam incitant, pentru că ideile tale sunt contrazise de cei care te ascultă. Însă tu, cu calmul tău specific, reuşeşti să duci dialogul pe un tărâm mai echilibrat şi vor înţelege şi ei că ceea ce la propui va fi în favoarea lor.

VĂRSĂTOR. Ţi se oferă mai multe alternative la rezolvarea unei probleme decât te-ai fi aşteptat, tocmai de aceea nici nu ar fi bine să spui ultimul cuvânt înainte de a le studia pe toate. Nu te grăbi să iei decizia finală, pentru că vei mai primi tot felul de informaţii şi sfaturi.

PEŞTI. Comunicarea merge mai greoi, nu doare din partea interlocutorilor tăi dar nici tu, care eşti un as în arta conversaţiei, nu găseşti uşor cuvintele potrivite. De fapt, adevărul e, că nici nu le cauţi, vrei doar sa fi lăsat în pace, tu ţi-ai făcut alt program şi ai nevoie de linişte.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.