26.03.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 01.15 Ne cheamă natura 02.15 Cultură, Balul de lăsatul secului, ediţia a IV-a 03.50 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare. 03.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 04.45 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 05.40 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Sindicaliştii de la Electrolux, în a patra săptămână de grevă generală. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Concert al Corurilor Bisericeşti Ortodoxe din Municipiul Satu Mare. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Postul Mare – semnificaţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 14.30 Teleshopping 14.45 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 15.40 Zone Folclorice 16.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 17.45 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Zoltan Pataki . Titlul emisiunii: Despre fotbalul judeţean cu vicepreşedintele AJF-ului sătmărean. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare.

HOROSCOP

Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 07.03

Ne aflăm în zodia PEŞTI

BERBEC. Ţi-e dor de nişte prieteni aflaţi departe, iar comunicarea prin mijloacele pe care le ai la dispoziţie parcă nu îţi pot alina acest sentiment. Te gândeşti foarte serios să faci, cât de curând o călătorie la ei, dar deocamdată mulţimea de sarcini pe care la ai nu îţi permit.

TAUR. Ispita cea rea trece prin preajma ta şi îţi pune serios fidelitatea la încercare. Se pare că pe tine nu te-ar deranja o mică aventură, dar ori te temi că se va afla, ori gândul că persoana în cauză s-ar putea îndrăgosti de tine (sau poate tu de ea) îţi insuflă o oarecatre reţinere.

GEMENI. Din întâmplare, iese azi în calea ta exact persoana de care aveai nevoie să poţi rezolva o problemă importantă. Nici nu-ţi vine să crezi, ţi se pare că ai avut un noroc incredibil de care, la început nici nu ştii, să te bucuri sau să te îndoieşti, că ar putea fi sau nu adevărat.

RAC. Dacă în viaţa ta personală toate merg aşa cum trebuie, la serviciu ai o zi cât se poate de aglomerată, fără pic de timp de răgaz. Nu-ţi vezi capul de sarcini, dar le rezolvi cum trebuie şi seara mergi acasă într-un mediu în care nu te bate nimeni la cap şi te vei putea relaxa.

LEU. Joci un rol de lider într-un grup în care toţi te susţin cu maximă încredere. Faci minuni atunci când ai adepţi care îţi apreciază capacităţile, iar dacă ai alături şi colegi care se pun şi ei la treabă atunci când este nevoie şi fac ceea ce trebuie, roadele apar mult mai repede.

FECIOARĂ. Munceşti mult, dar cu folos, căci vezi cum proiectul la care îţi aduci contribuţia creşte, ca bobul semănat într-un pământ fertil. Eşti tot mai aproape de rezultat, care atrage după sine şi un câştig material, sau pe scara ierarhică păşeşti pe treapta la care ai aspirat

BALANŢĂ. Bucură-te de prezenţa persoanei iubite, pentru că acum doar ea ştie să te răsfeţe cu atitudinea sa calmă şi paşnică. Dacă încă nu ai o astfel de persoană în preajma ta, pentri astăzi ţi se prevestesc şanse excelente să o întâlneşti, deci deschide ochii pe unde treci.

SCORPION. Reuşeşti să păcăleşti o situaţie neplăcută, astfel încât să iasă totul în favoarea ta. Nu te simţi vinovat cu nimic, consideri că nu ai făcut niciun rău, doar ai acţionat aşa cum ţi-a stat ţie în putinţă pentru a ajunge la acest rezultat, căci uneori, scopul scuză mijloacele.

SĂGETĂTOR. Ai grijă la tonul pe care îl foloseşti în relaţia ta cu o persoană care nu se află tocmai în cea mai bună stare psihică. Puţină diplomaţie nu strică niciodată, încearcă şi tu să te adaptezi puţin la starea emoţională a partenerului tău de dialog şi vă veţi înţelege bine.

CAPRICORN. Ai tendinţa de a compara tot ce există, tot ce se întâmplă în prezent cu amintirile tale din trecut, cu ceea ce a fost atunci, dar asta nu este cea mai bună atitudine. Timpul înfrumuseţează amintirile, le mai colorează iar prezentul devine cenuşiu, lipsit de strălucire.

VĂRSĂTOR. Tu ai planuri măreţe şi ambiţii mari, însă, te supără când vezi lipsa de interes sau de încredere din partea celor din jur. Unii strâmbă din nas, dar lasă-i în pace, pentru că orice le-ai spune, ei ar face la fel, dar când vor vedea rezultatele şi părerea lor se va schimba.

PEŞTI. Colegii tăi se bucură de vestea pe care le transmiţi, noutatea fiind sub toate aspectele în favoarea lor, însă, pe tine nu te încântă această situaţie. Parcă te simţi responsabil de eventualele urmări, pe care tu le prevezi, dar ei nu, chiar dacă tu doar ai transmis informaţia.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.