26.03.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 01.15 Ne cheamă natura 02.15 Cultură, Balul de lăsatul secului, ediţia a IV-a 03.50 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare. 03.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 04.45 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 05.40 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Sindicaliştii de la Electrolux, în a patra săptămână de grevă generală. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Concert al Corurilor Bisericeşti Ortodoxe din Municipiul Satu Mare. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Postul Mare – semnificaţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 14.30 Teleshopping 14.45 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 15.40 Zone Folclorice 16.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 17.45 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Zoltan Pataki . Titlul emisiunii: Despre fotbalul judeţean cu vicepreşedintele AJF-ului sătmărean. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare.

HOROSCOP

Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 06.03

Ne aflăm în zodia PEŞTI

BERBEC. Realizarea visului tău ajunge într-un punct critic şi eşti gata-gata să renunţi la el, doar pentru că anturajul te influenţează negativ. Nu asculta tu de alţii, este doar un moment puţin mai dificil prin care trebuie să treci, dar ştii bine, că nimic nu se dă pe gratis.

TAUR. Deşi nu e deloc uşor ceea ce ai de gând să faci, te cuprinde o voinţă de fier ce te ajută săţi atingi scopul. Vei avea de investit multă energie în acest proiect, dar merită efortul, pentru că este ceva, ce-ţi doreşti de multă vreme, iar acum a sosit momentul să-l realizezi.

GEMENI. Ieşi din ascunzişul tăi, nu sta retras de lume! Te vei simţi mult mai bine în medii aglomerate, în mijlocul mulţimii. Acum ai toate şansele de a te alătura unui colectiv mai larg de persoane care să te invite la o colaborare şi împreună aţi putea realiza lucruri mari.

RAC. Un succes profesional, pentru care ai muncit mult, începe să prindă contur din ce în ce mai clar. Eşti suficient de bine pregătit, ştii la cine să apelezi când este cazul, faci ce ai de făcut ca totul să iasă perfect, tu nu lucrezi pentru recunoştinţă, dar va veni şi asta de la sine.

LEU. Mintea ta merge ca fulgerul şi reuşeşti să rezolvi o problemă pe care alţii nu reuşesc nicicum să o desluşească. Eşti foarte bine pregătit în domeniul dat, incontestabil, totuşi, un pic de modestie nu ţi-ar strica, pentru a nu-i îndepărta pe cei cu care vrei să colaborezi.

FECIOARĂ. Veştile bune care ajung astăzi la tine vizează viaţa ta de familie sau relaţia de cuplu, pentru că cei dragi au săţi transmită multe lucruri plăcute. Dacă vei avea ocazia de a te întâlni cu persoana iubită, modul în care te primeşte te va putea face foarte fericit. 

BALANŢĂ. Deciziile pe care le iei astăzi vor avea efect pe termen lung, nu doar pentru tine, ci pentru toată familia. Pregătiţi împreună un plan complex, discutaţi totul cu lux de amănunte şi nu iei nicio hotărâre fără să te consulţi cu ei, pentru că au şi ei un cuvânt de spus.

SCORPION. Eşti mulţumit de ceea ce se naşte în mintea ta, căci ideile tale sunt de obicei, pe placul tuturor. Găseşti totdeauna soluţia cea mai bună la tot ce ţi se cere, precum şi replica cea mai potrivită în orice situaţie delicată şi, desigur, vei avea succes şi în plan intelectual.

SĂGETĂTOR. Toate merg strună, deci bucură-te de această zi superbă, căci vei avea parte de cele mai bune auspicii pentru a putea realiza tot ce ţi-ai propus. Împrejurările vor fi favorabile şi vei avea parte şi de noroc, deci nu mai e nevoie de alt ceva, decât de ambiţia ta.

CAPRICORN. Se apropie un eveniment important, care va avea efecte profunde atât asupra psihicului tău, cât şi asupra acţiunilor tale viitoare, iar emoţiile dau în clocot. Nu eşti convins că vei putea gestiona momentul, dar dacă te concentrezi, totul va merge ca pe roate.

VĂRSĂTOR. Te simţi bine între colegii cu care vă leagă multe interese comune. Cu toţii aveţi acelaşi mod de a lucra, dar şi de a vă distra împreună, pentru că după o zi de muncă mai grea veţi descoperi o reală plăcere de a ieşi undeva, la un pahar de vorbă, tot aşa, împreună.

PEŞTI. Dacă porneşti la drum astăzi, convinge-te mai întâi de toate, că ai suficient timp la dispoziţie. Poate fi o deplasare în interes de serviciu sau de afaceri care va consuma resurse mari, atât de timp, cât şi de bani, deci ar fi indicat să dispui de ceva rezervă din ambele.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.