20.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Cine merge la dezvoltare şi transporturi. Ce va face preşedintele?(reluare) 01.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 02.45 Cultură – Opera filozofică a lui Vasile Lucaciu, repusă în circulaţie dupa 130 de ani. 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitaţi: Bekessy Elisabeta, Gabor Ferenc. Titlul emisiunii: Primăvara aceasta şi casele pot deveni mai verzi.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Omul cotemporan şi negarea lui Dumnezeu. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Cine merge la dezvoltare şi transporturi. Ce va face preşedintele?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Gheorghe Popdan. Titlul emisiunii: Sportul şcolar eminescian în 2018 şi 2019. 14.20 Teleshopping 14.40 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii:Cum ne conformăm la programele ecologice şi la ţinta de reciclare. 15.25 Cultură – Opera filozofică a lui Vasile Lucaciu, repusă în circulaţie dupa 130 de ani. 17.00 Zone Folclorice 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Cultură

HOROSCOP

Scris de I. Z., 27 noiembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 27.11

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Mesajul transmis de o persoană care îţi iese în cale se va dovedi a fi unul foarte bun, chiar excepţional. Printre oamenii de care dai acum se află un potenţial prieten sau o posibilă iubire, însă, numai de tine depinde cum profiţi de ocazia care se iveşte.

TAUR. Dacă va trebui să vorbeşti în faţă unui grup de oameni, tot ce vei transmite e plin de informaţii importante, şi pot oferi şi altora idei sau inspiraţie creatoare. Practic, o afirmaţie pe care o faci, sau ceva ce ai învăţat şi tu cândva ar putea fi de mare folos multora.

GEMENI. Asculţi cu mare interes tot ce îţi transmit acei oameni cu experienţă, inteligenţi, înţelepţi, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdată doar cauţi să-l descoperi. Îi priveşti ca pe nişte mentori, îndrumători spre succesul pe care îl vizezi.

RAC. Nu eşti un mare amator de schimbări, de cele mai multe ori te temi să pui punct şi să porneşti în altă direcţie. Astăzi ajungi, cu maturitate şi înţelepciune, la concluzia că a sosit momentul unei modificări majore şi iei repede măsuri, până nu te răzgândeşti.

LEU. Ţi-ai luat inima în dinţi şi ai făcut primii paşi pentru a putea obţine roadele pe care vrei să le culegi. Acum trebuie doar să îngrijeşti solul cu tot ce e necesar viitoarei recolte, dar ce a fost mai important, primul pas, ideea, decizia, sămânţa, este deja plantată.

FECIOARĂ. Când vrei săţi prezinţi ideile, fii cât mai limpede în exprimare, cât mai concis şi la obiect, ca toată lumea să poată înţelege ce planuri ai. Fii atent, să nu faci lucruri fără să comunici cu ceilalţi, altfel ai putea pierde atât încrederea, cât şi sprijinul lor.

BALANŢĂ. Afli o veste excelentă, o ştire care ţi se comunică astăzi şi te lasă fără replici. Nu-i respinge pe cei care ţin cu adevărat la ţine, pentru că încurajările lor vor echilibra perfect situaţia şi vei observa, chiar şi în cel mai sumbru punct, o rază de lumină.

SCORPION. Ai jignit, recent pe cineva şi ai vrea săţi remediezi cumva greşeala, dar nu vrei să recunoşti că tu eşti cel care nu aai fost tobmai corect. Recunoaşte-ţi vinovăţia, oferă nişte explicaţii, pentru că doar astfel vei putea restabili armonia în relaţia voastră.

SĂGETĂTOR. Investeşti enorm de mult timp, energie, optimism, entuziasm şi pasiune în tot ceea ce faci, deci nu va putea ieşi decât ceva de calitate. Cei pesimişti spun că nu vei reziste, dar tu continuă tot aşa, pentru că succesul visat chiar nu este departe.

CAPRICORN. Familia se află în centrul atenţiei tale şi te dedici cu bucurie celor dragi. Chiar dacă ţi-ai fi dorit un pic de odihnă, puţin timp liber, astăzi nu vei avea parte de aşa ceva, dar va fi o zi în care vei simţi cu adrvărat imensa căldură cu care ei te înconjoară.

VĂRSĂTOR. Nu poţi accepta oferta ce ţi se face astăzi, oricât ar fi de tentantă, pentru că deocamdată eşti implicat în alte contracte. Fă ordine prin proiectele tale aflate în derulare şi nu te implica în nimic nou, pentru că ai putea săţi supraaglomerezi agenda.

PEŞTI. Eşti mulţumit de tine, de felul cum evoluează proiectului la care îţi aduci contribuţia. Ai suficientă răbdare să ajungi la ceea ce ai visat, pentru că ştii bine că mai e cale lungă până la final, dar ai destulă ambiţie să parcurgi acest drum, oricât de anevoios ar fi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.