HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 03 noiembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 03.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. În sfârşit, ai putea avea o zi liberă, ca tot omul, dar ţi s-au adunat atât de multe treburi de rezolvat, încât nici nu mai ştii de care să te apuci mai repede. Stabileşte-ţi o ordine de priorităţi, ia-le pe rând, iar aşa îţi mai rămâne şi puţin timp de odihnă.

TAUR. Reuşitele tale de astăzi depind în primul rând de echipa cu care vei lucra. Planul pe care ţi l-ai făcut este perfect, însă pentru un succes sigur ai nevoie de oameni cu care poţi colabora eficient, te înţelegi bine lucraţi cot la cot şi vă completaţi reciproc.

GEMENI. Eşti într-o dilemă destul de mare, pentru că părerile celor din jurul tău vizavi de proiectul în care eşti implicat sunt foarte împărţite. Nu asculta tu de alţii, pentru că ceea ce ţi-ai planificat să faci este exact acel ceva, ce ţie ţi se potriveşte cel mai bune.

RAC. Descoperi undeva în casă, într-un buzunar, exact când aveai mai mare nevoie de bani, o sumă apreciabilă de care ai şi uitat, sau găseşti o soluţie eficientă săţi achiţi nişte datorii. Nici nu ai fi visat la acest deznodământ fericit, deci este şi firesc să te bucuri.

LEU. Fii precaut cu banii de care dispui, nu-i arunca pe fleacuri, pentru că în perioada următoare ai putea avea nevoie de o sumă semnificativă. În curând ţi se va oferi ocazia unei investiţii rentabile, iar dacă nu ai în cont fondurile necesare, va trebui să renunţi.

FECIOARĂ. Eşti plin de entuziasm, pentru că vrei săţi vezi proiectele aflate în derulare cât mai repede finalizate şi încerci să-i mobilizezi şi pe ceilalţi colegi implicaţi. La sfârşitul zilei veţi fi frânţi de oboseală, dar mulţumiţi de rezultatul muncii voastre. 

BALANŢĂ. Apare astăzi, ca din senin, o şansă mare în viaţa ta, ceea ce îţi dă putere, o nouă energie, altă atitudine faţă de neajunsuri. Chiar dacă apar şi piedici în calea ta, vei reuşi să le înfrunţi lejer, iar amii tăi rivali te vor invidia, dacă se poate şi mai mult.

SCORPION. O zi mai lejeră, mai relaxantă ca asta nici nu ţi-ai fi putut dori, chiar dacă eşti nevoit să mergi şi astăzi la serviciu. Oriunde te afli, te vei simţi foarte bine în compania celor din jur, indiferent că veţi munci, vă veţi distra sau vă veţi relaxa împrună.

SĂGETĂTOR. Eşti sociabil şi ai şansa de a te alătura azi unui grup numeros de persoane. Aveţi multe în comun cu cei din anturajul tău, sunt oameni care îţi seamănă, aveţi vârste apropiate, pasiuni asemănătoare, iar alături de ei te simţi şi tu în largul tău.

CAPRICORN. Ceva nu-ţi convine în mediul în care te afli, deşi ai în jur oameni activi, plini de viaţă, dar acum, poate tocmai energia lor prea multă te deranjează puţin. Tu astăzi parcă ai prefera mai bine să te retragi, să poţi sta în linişte şi să te odihneşti puţin.

VĂRSĂTOR. Evită să te angajezi să munceşti la două proiecte diferite simultan, pentru că astăzi nu ai capacitatea de a face faţă mai multor sarcini în acelaşi timp. De fapt, tu ţi-ai planificat să te odihneşti toată ziua, deci nu ai fi vrut să faci nimic ce necesită efort.   

PEŞTI. Ţi se arată o zi norocoasă, aşa cum nu ai mai avut demult şi se va ivi o situaţie atât de bună, îcât nici nu ai să ştii cum să reacţionezi. Nu sta prea mult pe gânduri, profită imediat de ceea ce ţi se oferă, pentru că o astfel de ocazie nu apere în fiecare zi.

Abonează-te acum Online!
  1. Stefan cel mic a spus: 20 noiembrie 2018, ora 09:13

    pänä cänd dureazä data de 03.11.2018 in Romänia?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517