24.04.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Farcău, Beniamin Urs, Marius Orha. Titlul emisiunii: Iohannis refuză toate cele trei propuneri de miniştri.(reluare) 01.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea – raport la 4420 de zile. 02.50 Cultură – Opera filozofică a lui Vasile Lucaciu, repusă în circulaţie dupa 130 de ani. 04.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan invitat: Dan Brumboiu. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii:Sfaturi pentru Sărbătorile Pascale. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitaţi: Marcu Greta, Zell Stefan. Titlul emisiunii: Să facem cunoştinţă cu Casa Buki.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cristian Boloş. Titlul emisiunii: Săptămâna Patimilor. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Farcău, Beniamin Urs, Marius Orha. Titlul emisiunii: Iohannis refuză toate cele trei propuneri de miniştri.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Adriana Hagău, Mircea Muncean. Titlul emisiunii: Avortul în România. 14.00 Teleshopping 14.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii:Sfaturi pentru Sărbătorile Pascale. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan invitat: Dan Brumboiu. 16.15 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi: Ioana Borodi, Liviu Ivasuc. Titlul emisiunii: Sătmărenii se descurcă excelent la Independenţa Baia Mare. 17.00 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Îmbracă un copil de Sfintele Paşti. 17.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Deputat Romeo Nicoară raport din parlament. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea – raport la 4420 de zile.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 17 octombrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 17.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Te implici trup şi suflet în tot ce îţi cer cei dragi de la tine de parcă ar fi chiar problemele tale. Ceilalţi vor răsufla uşuraţi şi se vor bucura că ai intervenit tu, că au mai scăpat şi ei de o părticică a greutăţilor, pe când tu nu îţi mai vezi capul de treburi.

TAUR. Prietenii te invită să ieşi din casă. Nu îi refuzi, pentru că ai şi tu chef de o aventură nouă, indiferent în ce plan al vieţii. Că e vorba de o escapadă în afaceri sau o aventură romantică, te simţi bine în pielea ta, cum nu te-ai mai simţit de multă vreme.

GEMENI. Toată ziua dai numai de piedici astăzi. Dacă trebuia să te întâlneşti cu cineva, primeşti un telefon în ultima clipă ce contramandează întâlnirea. Dacă trebuia să pleci într-o călătorie, te trezeşti în faţă unei surprize ce nu te mai lasă să ajungi la destinaţie.

RAC. Nu mai poţi amână un eveniment anunţat cu mult timp înainte, trebuie să spui prezent atunci când îi vine vremea. Deşi nu este ceva tocmai pe placul tău trebuie să fii acolo şi încet, vei începe să descoperi câte ceva ce săţi convină din toată situaţia asta.

LEU. Te retragi puţin din iureşul lumii, pentru că ai ceva important de studiat, de calculat, de analizat şi te închizi de bună voie în casă. Călătoriile îţi crează şi ele problemă astăzi, căci ar trebui să pleci undeva, ai vrea să te duci, dar ceea ce ai de făcut nu te lasă.

FECIOARĂ. Lucrezi mult, dar mai e cale lungă până când roadele muncii tale vor începe să se vadă. Ai fost conştient de acest lucru de la bun început, deci nu îţi vei pierde răbdarea, dar tragi tare pentru a-ţi putea finaliza cât mai repede, dar cât mai bine munca începută. 

BALANŢĂ. Ai destui prieteni buni care pot participa la realizarea planurilor tale aflate pe rol, însă doar de tine depinde dacă vrei să împarţi cu ei sau nu şi bucuria reuşitei. Cineva îţi dă un exemplu de modestie şi dacă procedezi la fel ca el, ai numai de câştigat.

SCORPION. Ai senzaţia că timpul trece prea lent şi începi să nu mai ai răbdare. Tu ai vrea rezultate mult mai rapide, pentru că eşti implicat într-un demers care ţi se pare că evoluează cu viteza melcului, iar ritmul tău de muncă nu corespunde cu al colegilor tăi.

SĂGETĂTOR. Eşti prins într-un proiect important care îţi acaparase toată atenţia. Dacă ar fi după tine, ai munci peste program, dar ar fi bine să mai faci şi câte o pauză când să priveşti lucrurile puţin mai detaşat, putând descoperi astfel scăpările care s-au strecurat.

CAPRICORN. Ţi se recunoaşte experienţa şi eşti apreciat la adevărata ta valoare în domeniul tău de activitate. Eşti convins că orice decizie ai lua, vor fi cu toţii de acord cu tine, dar eşti conştient de faptul că acest lucru atrage după sine şi o imensă răspundere.

VĂRSĂTOR. Întâlneşti exact persoana care te poate face fericit, pentru că îţi iese în cale, la momentul cel mai potrivit. E o bucurie şi pentru el să poată vedea în ochii tăi recunoştinţa, ceea ce îl motivează să dea şi mai mult, poate chiar peste puterile sale.

PEŞTI. Intuiţia te avertizează că ar putea exista un pericol sau vreun punct slab care poate strica ceva, iar prudenţa te ajută să nu-ţi risipeşti energia degeba. Nu te grăbi la rezultate rapide, pentru că vei descoperi una-două, că nu aceasta este calea cea mai bună.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.