21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

HOROSCOP

Scris de Eva Laczko, 15 septembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 15.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. În călătoriile pe care le ai de făcut astăzi pot să apară nişte situaţii neprevăzute care-ţi modifică planurile. Nu trebuie săţi imaginezi imediat cine ştie ce lucruri neplăcute, dimpotrivă, dar poţi pierde vremea în locuri la care nici nu te-ai fi gândit.

TAUR. Pe cât eşti tu de entuziast şi plin de energie, pe atât de dezinteresaţi, sau poate chiar demotivaţi sunt colegii tăi de muncă. Încearcă să-i mobilizezi puţin, să-i mai atragi cumva şi pe ei spre scopul vostru comun, căci împreună veţi finaliza mai repede.

GEMENI. Ai câştig de cauză în nişte dispute cu cei care caută, cu tot dinadinsul, să te contrazică. Ai argumente solide, nu te laşi doborât de o idee diferită de a ta ci, cu deplină stăpânire de sine şi încredere în forţele proprii, îţi expui punctul de vedere.

RAC. Te gândeşti de pe acum la un eveniment important, care este planificat să aibă loc cândva, mai tărziu, însă tu nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării. Începi să pregăteşti din timp tot ce trebuie, cu lux de amănunte şi eşti mulţumit de felul cum se clădesc toate.

LEU. Fii cât se poate de cumpătat în tot ceea ce ai de gând să faci astăzi, să nu porneşti cu stângul noua ta acţiune în care te implici. Cu cât deţii mai multe informaţii şi cu cât sunt acestea mai precise cu atât poţi fii mai sigur de ceea ce ai de gând să realizezi.

FECIOARĂ. Nu te poţi elibera de o amintire neplăcută din trecut, ce revine iar şi iar. Ai mai avut ocazia să remediezi ceea ce a stat la originea acesteia, dar nu ai făcut, însă acum, în sfârşit eşti pregătit şi vei reuşi să scapi de acest bagaj de emoţii negative.

BALANŢĂ. Cu toate că ai avea chef şi tu de distracţie, de petreceri, mai lipsesc câteva lucruri esenţiale în acest scop. Nu ai unde, şi nu ai cu cine te distra azi, iar neavând nimic interesant în program, te apuci de învăţat, de citit nişte texte cu tentă profesională.

SCORPION. Eşti obsedat de o problemă căreia nu i-ai dat încă nicicum de capăt şi cauţi o soluţie eficientă. Din discuţia pe care ai avut-o cu o persoană cu o experienţă mai bogată poţi extrage o concluzie folositoare, care ar merita să fie pusă în aplicare.

SĂGETĂTOR. Dacă simţi o atracţie faţă de o persoană, nu sta să aştepţi ca acel cineva săşi dea seama de sentimentele tale, pentru că uneori este nevoie şi de un pic de iniţiativă personală. Fă tu acum primul pas şi atrage-i cumva atenţia dacă vrei să te remarce.

CAPRICORN. Chiar dacă aştepţi ceva mai deosebit, astăzi nu vei avea parte de aşa ceva. Nu fii nemulţumit, bucură-te că măcar e linişte şi calm jurul tău, starea perfectă pentru a te relaxa şi pentru a te detaşa de toată agitaţia prin care ai trecut ultima vreme.

VĂRSĂTOR. Deşi tu eşti într-o pasă bună şi ai avea chef de distracţie, nu ai o companie corespunzătoare. Ai în jurul tău doar oameni tăcuţi, dornici de linişte, iar atracţia ta doar spre divertisment şi lucruri mai vesele nu face parte din preocupările lor de astăzi.

PEŞTI. Toate merg bine, iar asta e un stimulent pentru a-ţi vedea scopul atins, fără să ţii cont de piedicile pe care le-ai întmpinat pe parcurs. Succesul te face să ţinteşti şi mai sus şi toate reuşitele din ultimul timp sunt ca o trambulină spre ţeluri şi mai înalte.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.