18.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.00 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.50 Cultură – 10x10 Născut în România 05.50 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Liviu Ciupe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Erdei D. Istvan. Titlul emisiuni: Cum va fi bugetul din care se va gospodări România în 2019? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.00 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas. Titlul emisiunii: Ministranţii diecezei au învheiat un an bogat. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Despre planurile sătmărenilor la şah in 2019. 16.40 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură

HOROSCOP

Scris de I. Z., 14 septembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 14.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Nu te simţi bine în mulţime, nu-ţi găseşti locul, ceea ce dovedeşte o uşoară dorinţă de a fugi de lume. Nu prea eşti sociabil astăzi, dar nu pentru că aşa ar fi firea ta, ci pentru simplul motiv că omul mai are nevoie din când în când şi de puţină singurătate.

TAUR. Munceşti mult, pentru că ai multe sarcini de rezolvat de unul singur, dar în cele din urmă totul se rezolvă. Ţi-ai luat angajamente peste puterile tale şi orice ai face, oricâtă energie ai investi, tot nu-i poţi da de capăt fără sprijinul unor prieteni, care te ajută cu drag.

GEMENI. Cauţi un nou loc de muncă, o altă şcoală la care să te înscrii. Jobul pe care îl ai sau cursul pe care îl frecventezi nu-ţi mai satisface nevoile, ai dori ceva ce săţi ofere puţină împlinire sufletească, succes, dar cam greu te poţi desprinde de mediul tău actual.

RAC. Ideile tale nu sunt exprimate în cea mai eficientă formă, pentru că descoperi în ochii unora neîncrederea. Tu eşti bine pregătit şi bine informat, spui doar ceea ce ştii, dar se pare că tovarăşii tăi de discuţie nu sunt convinşi că aşa şi e, dar argumentele îi vor convinge.

LEU. Cea mai mare satisfacţie a acestei zile ţine de comunicare, pentru că dai de nişte persoane care dezbat subiecte incitante. Afli veşti folositoare în munca ta şi informaţii care, dacă faci uz de ele, te vor putea propulsa spre o treaptă superioară în plan profesional.

FECIOARĂ. Doar un final brusc poate restabili echilibrul în ceea ce faci, pentru că nu are niciun rost să consumi timp şi energie pentru ceva ce nu merge sau nu este de folos. Pune în balanţă resursele pe care le consumi şi ceea ce vei obţine şi ai să vezi că nu merită. 

BALANŢĂ. Când pui mult suflet în ceea ce ai de făcut sau ţi se conturează un succes sau vreun câştig şi în plan afectiv, eşti capabil de adevărate miracole. Ceva nou se întâmplă în jurul tău, ceva ce îţi inspiră fericire, pentru că îţi place ceea ce se clădeşte sub ochii tăi.

SCORPION. Reuşeşti să găseşti persoanele cele mai potrivite pentru a forma un colectiv care poate munci cot la cot pentru un scop comun. Vă respectaţi unii pe alţii, sunteţi capabili să discutaţi în mod eficient, cu stimă reciprocă şi depuneţi eforturi în egală măsură.

SĂGETĂTOR. Ţi se face dor de vremurile de început ale dragostei voastre, căci atunci sentimentele erau mai aprinse şi aţi trăit multe clipe romantice. Îţi lipseşte ceva din trecut şi cauţi o cale ori să te întorci la acele momente, ori să poţi resimţi cumva iubirea de atunci.

CAPRICORN. Ai grijă ce, şi cum spui, precum şi ce faci în relaţia cu partenerul de suflet, pentru că eşti predispus să faci o greşeală. Trece o ispită prin calea ta şi îi poţi cădea uşor în plasă, iar dacă nu eşti suficient de atent şi de precaut, ai putea să fii cumva depistat.

VĂRSĂTOR. Îţi place liniştea de acasă, calmul ce s-a instalat, iar asta oferă cadru benefic şi unor discuţii între membrii familiei. Figura feminină centrală a casei (soţia, mama) va aduna în jurul ei pe toată lumea şi va ridica nişte probleme pe care le veţi rezolva împreună.

PEŞTI. Te cam îndoieşti de bunele intenţii ale unui coleg care caută din răsputeri să ţi se bage cumva pe sub piele. Deşi aparent vrea să-ţi fie de ajutor, să participe la planurile tale, ai tu motivele tale bine întemeiate să crezi că urmăreşte altceva decât ceea ce spune.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.