00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Octavian Petric, Romeo Nicoară, Claudiu Ţinca. . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă candidatul PSD la aleerile prezidenţiale.(reluare) 01.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Gabriela Notariuş. Titlul emisiuni: Gabriela Notariuş - raport la 4.380 de zile. 02.30 Ne Cheamă Natura 03.40 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Liviu Rotar. 05.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi: Nelu Donca, Călin Turşuc. Titlul emisiunii: Olimpia MCMXXI urcă o treaptă în fotbalul judeţean. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Cornel Mureşan, Ioan Andor. Titlul emisiuni: Problematica pălincii româneşti a ajuns iar la Bruxelles.(reluare) 09.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Paula Cosma. Titlul emisiunii: Despre naştere pas cu pas. 10.30 La Psiholog 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Octavian Petric, Romeo Nicoară, Claudiu Ţinca. . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă candidatul PSD la aleerile prezidenţiale.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Street Music Festival – la Satu Mare. 14.30 Teleshopping 14.45 Cultură, în memoriam - Rudolf Fatyol. 15.50 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 16.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Gabriela Notariuş. Titlul emisiuni: Gabriela Notariuş - raport la 4.380 de zile. 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Liviu Rotar. 24.07.2019

HOROSCOP

Scris de Eva Laczko, 01 septembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 01.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Flirtuieşti cu toată lumea, iar cu acestă atitudine jucăuşă faci ravagii în jur. Te simţi excelent în postura aceasta de cuceritor, căci ai un succes grozav la reprezentanţii sexulului opus, iar când te simţi admirat parcă devii şi mai bun în tot ceea ce faci.

TAUR. Nu-ţi deschide portofelul aşa de uşor, la primul impuls, chiar dacă tocmai se iveşte vreo factură obligatorie. Mai aşteaptă o zi-două, pentru că, peste un timp, ori suma se va micşora cumva, ori îţi mai intră nişte bani în cont şi o vei putea achita mai uşor.

GEMENI. Parcă nimic nu iese astăzi aşa cum ţi-ai planificat tu iniţial. Nu va fi deloc mai rău, doar că, nu bate nicicum cu planurile tale. Dacă vrei săţi iei un lucru, sigur vei cumpăra alt ceva, sau dacă porneşti undeva, fără îndoială, vei ajunge în altă parte.

RAC. Activităţile cotidiene, care altădată ţi-au consumat gfoarte mult timp, astăzi merg mult mai repede, încât îţi mai rămâne şi timp liber. Şi dacă tot ai economisit câteva ore, făţi şi tu un program de relaxare, căci un pic de distracţie ar face bine şi psihicului tău.

LEU. Cu puţină toleranţă poţi rezolva o dispută ce se iscă astăzi, deci încearcă să aşezi în prim plan valorile sufleteşti, chiar dacă ceilalţi sunt nervoşi şi strigă. Cu calmul tău specific ştii să aplanezi şi cele mai aprinse conflicte, iar la urmă ceilalţi vor aprecia acest lucru.

FECIOARĂ. Munceşti mult, dar sunt treburi casnice pe care oricum, nimeni nu şi le asumă în afară de tine. Pregăteşti celor dragi tot ce îşi doresc ei sau te apuci cu elan de curăţenie generală în casă, dar orice ţi-ai planificat, îţi consumă toată ziua şi toată energia. 

BALANŢĂ. Eşti mulţumit de roadele pe care le adfuc afacerile tale, eşti mândru de tine şi ai vrea să vorbeşti cu cineva despre paşii parcurşi până aici. Discuţiile vor fi utile, pentru că stând de vorbă, îţi dai seama că în anumite locuri îi mai poţi aduce îmbunătăţiri.

SCORPION. O călătorie într-un loc nou, o ieşire în aer liber îţi va aduce o pată de culoare în monotonia cotidiană. Totutşi, momentul are şi o nuanţă profesională, ori vei purta cu cineva un dialog legat de serviciu, ori tocmai deplasarea va avea un astfel de caracter.

SĂGETĂTOR. Este o zi perfectă, în care îţi vin veşti bune de la cei dragi aflaţi la distanţă, ieşi în societate cu amicii sau poate, îţi vin oaspeţi, cărore le acorzi toată atenţia. Planurile pe care le faci cu familia vă aduc tutror un plus de bună dispoziţie şi un nou elan.

CAPRICORN. Orice nou început te încântă, mai ales cele care ascund şi provocări ce îţi scot în evidenţă creativitatea cu care  eşti înzestrat. Pentru tine constituie un succes când poţi rezolva o problemă şi eşti chiar mândru, căci cei din jur te admiră cât de bine te descurci.

VĂRSĂTOR. Îţi parvine o veste interesantă cu privire la un eveniment atractiv legat de carieră, iar acest lucru îţi ridică mult moralul. Poate vei pleca undeva, într-o delegaţie, ai fost chemat să vezi un nou loc de muncă, sau vei avea ocazia să revezi pe cineva drag.

PEŞTI. Eşti invitat să lucrezi la un nou proiect, care va necesita mai mult timp înainte de a fi demarat decât după. Trebuie să pregăteşti planul acţiunii cu multă atenţie şi cu lux de amănunte, căci fără un plan bine făcut vei întâmpina multe greutăţi pe parcurs.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.