21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

HOROSCOP

Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 28.08

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Priveşti ziua de astăzi cu maximă seriozitate, deoarece acum se va decide soarta ta pe mai multe luni de acum înainte. Nu te poţi juca cu astfel de momente importante, de aceea trebuie să analizezi atent, să nu porneşti pe vreo cale greşită.

TAUR. Când vrei să pui în practică un plan promiţător, se găsesc destui invidioşi care caută cu orice preţ să-ţi bage beţe în roate. Însă, de data aceasta au cam greşit ţinta. Tu treci ct se poate de uşor peste piedicile lor şi duci la bun sfârşit tot ceea ce ai început.

GEMENI. Nimic nu te interesează în mod special din tot ceea ce se petrece astăzi în jurul tău, eşti cu gândul în altă parte. Te atrag meleaguriile îndepărtate, sau ţi se face dor de o persoană aflată undeva la distanţă şi pluteşti încolo pe aripile viselor tale.

RAC. Lipsa banilor te cam împiedică să progresezi într-o afacere, deci mai amână investiţia la care visezi de o bună vreme. Fondul pe care l-ai adunat încă nu acoperă nevoile, dar dacă ai puţină răbdare şi mai aştepţi câteva zile, îţi vor intra sumele necesare.

LEU. Nu stai deloc prost cu banii, totuşi faci economii, nu glumă, deoaredce, se apropie un moment când vei avea nevoie de o sumă destul de mare. Aduni fondurile necesare pentru un eveniment în familie, o nouă afacere, sau o renovare majoră a locuinţei.

FECIOARĂ. Când eşti apreciat de şefii la justa ta valoare, motivaţia ta de a munci bine creşte şi eşti capabil de lucruri mari, ştiind că cineva are încredere în tine. Laudele care vin de sus, de la suspuşi parcă te împing să ajungi mult mai repede la finalul unui proiect.

BALANŢĂ. Cu câteva săptămâni în urmă nu ştiai cum să rezolvi o problemă şi ai lăsat-o neterminată, cu gândul că te vei ocupa de ea atunci când vei fi puţin mai inspirat. Acum se aprinde acel beculeţ care îţi va lumina mintea şi-ţi va arăta calea spre rezolvare.

SCORPION. Eşti îndrăgostit lulea şi îl priveşti pe omul iubit ca pe soarele tău. Ceea ce simţi pentru el este o combinaţie de admiraţie şi pasiune, şi te comporţi de parcă ai fi un adolescent la prima iubire, iar inima ta simţi căţi sare din piept când îl vezi.

SĂGETĂTOR. Ai nişte planuri importante, însă, ar fi bine să le ţii deocamdată doar pentru tine. Sunt idei aducătoare de foloase materiale însemnate, iar dacă le povesteşti cui nu ar trebui, ai putea să te trezeşti că le pune el în practică, mult mai repede decât tine.

CAPRICORN. Nu poţi spune cuiva drag adevărul, pentru că realitatea spusă pe faţă ar putea fi destul de neplăcută. Pune-ţi imaginaţia la contribuţie şi spune-i ce ai de spus luând-o pe ocolite, sau dacă nu este ceva important, mai bine nu-i mai spune nimic.

VĂRSĂTOR. Trebuie să pleci la drum, undeva, destul de departe, pentru a rezolva o chestiune profesională foarte importantă. Ca atare, deplasarea te oboseşte, totuşi, vei fi mulţumit de rezultate, pentru că te întorci acasă cu o mulţime de treburi rezolvate.

PEŞTI. Eşti o persoană sociabilă şi foarte simpatică pe care multă lume şi-o vrea aproape. Eşti mereu cu zâmbetul pe buze, ai întotdeauna o replică amuzantă la momentul potrivit, deci este şi normal ca toată lumea să te iubească şi săţi caute compania.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.