HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de Eva Laczko, 25 august 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 25.08

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Finalul brusc la care ai ajuns de la o zi la alta lasă un gol în imens sufletul tău, pentru că s-a terminat prea repede acel proiect, la care ai crezut că vei mai lucra mult. Te bucuri că l-ai finalizat cu bine, dar totuşi, simţi că ai fi vrut să nu se terminie, poate nicicând.

TAUR. Este o zi superbă pentru sufletul tău, când te simţi răsfăţat de gesturi de tandreţe şi de semne de simpatie. Eşti amabil, zâmbitor şi degaji un magnetism cu totul special, cu care atragi atenţia tutror asupra ta, iar lumea din jur se uită la tine cu o deosebită admiraţie.

GEMENI. Cu greu, dar ai ajuns, în sfârşit la finalul unei acţiuni care te-a solicitat mult atât fizic cât şi intelectual, iar acum eşti frânt de oboseală. Meriţi o pauză, căci ai încheiat cu bine un capitol, dar ai depus eforturi peste puterile tale pentru a te achita onorabil de sarcini.

RAC. Îţi poţi permite ceva bonus astăzi, pentru că ai atins un succes pe care vrei neapărat să-l sărbătoreşti cu prietenii. Dar unde-i chef, vine şi cheltuiala, deci analizează-ţi bine bugetul ca să vezi cât îţi poţi permite financiar, să nu te întinzi mai mult decât cât te ţine plapuma.

LEU. Ai o atitudine rigidă astăzi şi accepţi destul de greu opiniile celorlalţi. Înainte de a refuza ceea ce ar vrea să propună, încearcă să-i asculţi ce vor să spună, pentru că poate, au şi ei dreptate. Eşti inteligent şi un bun lider, dar nu şti să te foloseşti de ideile altora.

FECIOARĂ. Ai aşteptat mult un răspuns pe care îl priveşti ca pe un colac de salvare, iar astăzi, în sfârşit, această veste va sosi. Acum te poţi relaxa, ce a fost mai greu a trecut şi ai mai şi învăţat ceva din toate acestea, lucruri care îţi vor fi foarte utile, chiar în viitorul apropiat.

BALANŢĂ. Timpul trece extrem de repede pentru tine azi, parcă abia a început ziua şi deja s-a şi înserat. Lucrurile bune ţin de obicei mult mai puţin decât îţi doreşti, iar ziua acesta este una dintre acelea care zboară ca vântul şi lasă amintiri frumoase, la care te vei gândi cu drag.

SCORPION. Un noroc neaşteptat apare chiar când ai avut mai mare nevoie de bani. Ar fi cam greu de spus dacă şansa ta este legată de un joc de noroc, primeşti o ofertă de job, sau ai o inspiraţie grozavă prin care vei reuşi săţi măreşti veniturile în scurt timp şi extrem de uşor.

SĂGETĂTOR. Se apropie un eveniment important pentru tine, pe care l-ai pregătit în cele mai mici detalii, din punct de vedere teoretic. Acum este foarte imortant cum le pui în aplicare, dar ai fost tu suficient de atent la toate detaliile ca să fii sigur că totul va ieşi ca la carte.

CAPRICORN. Banii sunt în prim plan în acest week-end, deoarece faci tot felul de calcule să stabileşti ordinea cheltuielilor urgente. Ori a rămas o factură neplătită şi ar trebui să o achiţi ct mai repede, ori o investiţie mai mare te pune săţi împarţi bine fondurile financiare.

VĂRSĂTOR. Porţi pe umeri prea multe responsabilităţi, de care depind chiar mai multe persoane. Tocmai de aceea, nu ar trebui să lase totul pe tine, fiecare ar putea contribui cu ceva, deci nu încerca să le faci tu pe toate, doar de dragul celorlalţi. Nu ţi se va face statuie!

PEŞTI. Din discuţiile purtate cu un colaborator ajungi la o concluzie utilă, de care te vei putea folosi când vei avea nevoie. Vorbiţi deschis şi bine argumentat, tocmai de aceea există şansa de a-ţi câştiga un prieten de nădejde pe viitor, cu care te vei putea înţelege de minune.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.