20.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 01.30 Cultură – 10x10 Născut în România 03.00 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.20 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Mihai Paşolea, Paula Gabor, Larisa Matei. Titlul emisiunii: Care sunt cauzele principale ale accidentelor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 15.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 17.50 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Lovitura de stat din decembrie 1989.

HOROSCOP

Leu (21 iulie - 20 august)

Leu (21 iulie – 20 august)

HOROSCOP Informaţia Zilei 16.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Lasă cifrele la o parte, nu te gândi la bani sau la rentabilităţi şi caută să analizezi situaţia în care eşti doar prin prisma emoţiilor şi a sentimentelor. Ascultă ce-ţi spune intuiţia, ce simţi legat de ceea ce se întâmplă, deoarece tu nu prea poţi fi inclus într-un anumit şablon.

TAUR. Eşti cam pripit, nu prea stai să-ţi analizezi vorbele şi spui tot ce-ţi vine pe limbă, iar acest lucru ar putea oarecum tensiona discuţia. Ai noroc totuşi, că dai peste un interlocutor suficient de înţelegător şi de amabil care nu va considera agresivitatea ta verbală un semn ostil.

GEMENI. Comunicarea se află în prim plan, dar trebuie să fii foarte bine informat şi foarte bine pregătit ca să poţi derula cu succes un dialog profesional la care eşti provocat. Dacă nu deţii suficiente cunoştinţe, evită aceste discuţii, dar dacă eşti bine pregătit, e şansa ta de afirmare.

RAC. E destul de greu să îmbini cariera şi familia, astfel încât niciuna dintre cele două planuri să nu aibă de suferit. Ai mult de lucru şi dincoace şi dincolo şi nu ştii cum să faci să nu-i defavorizezi pe cei dragi în avantajul serviciului, sau invers, dar în cele din urmă vei reuşi cumva.

LEU. Te afli în compania unei persoane interesane, care are o influenţă specială asupra ta. Ai un exemplu minunat în faţă şi îţi doreşti nespus de mult să ajungi ca el, dar ca să-i poţi călca pe urme ţi se cere şi ţie cu ceva mai mult curaj, mai multă implicare şi cât mai mult studiu!

FECIOARĂ. Eşti cam neatent când vine vorba de călătorii sau chiar şi de o mică deplasare în zonă, de parcă ţi-ar lipsi simţul orientării. Porneşti într-o anumită destinaţie, dar te mai opreşti la o discuţie, la un magazin, îţi mai vine o idee nouă şi astfel nu mai ajungi acolo unde ai pornit. 

BALANŢĂ. Nimereşti într-un mediu ci totu soecial, cu oameni deosebiţi, printre care ai putea întâlni şi o persoană pe care o admiri. Din întâlnirile de astăzi se pot naşte iubiri unice, noi prietenii, sau parteneriate de afaceri de succes, deci ieşi în lume şi socializează cât mai mult.

SCORPION. Eşti de mare ajutor celor din anturajul în care apari astăzi, deci nu te mira că eşti solicitat peste tot. Te oboseşte deja că nu eşti lăsat în pace, dar atunci când cunoşti răspunsul la toate, nu le poţi ţine numai pentru tine, mai ales când ştii că altul are nevoie de sprijinul tău.

SĂGETĂTOR. Efectele unei decizii vechi încep să se resimtă abia acum, cu toate că a trecut destul de mult timp de atunci. Ai crezut că cei vizaţi au şi uitat deja ce ai făcut, poate chiar simţeai că ai muncit degeaba, dar iată că rezultatele muncii tale abia acum încep să se vadă.

CAPRICORN. Nu eşti obişnuit cu evoluţia prea controlată a lucrurilor şi nici nu îţi place să ai un program prestabilit. Tu nu ai nevoie de planificări riguroase şi chiar dacă îţi faci un plan, rar se întâmplă să îl şi respecţi, astfel, chiar dacă ar interveni ceva neprevăzut, rezolvi uşor.

VĂRSĂTOR. Nu te simţi în cea mai bună formă astăzi pentri a te implica într-o competiţie destul de dură. Când îţi priveşti contracandidaţii, te vezi într-o lumină defavorizantă, dar este bine totuşi, că situaţia nu te obligă neapărat să faci ceea ce simţi că nu ar fi în favoarea ta.

PEŞTI. Acordă o atenţie sporită şi mai ales, mult mai multă răbdare unei anumite acţiuni, care crezi că evoluează prea lent pentru tine. Rezultatele nu vor întârzia să apară, dar nici nu vor veni atunci când ai vrea tu, deci fii mai tolerant pentru a parcurge paşii normali până la final.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.