HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 02.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Cănd vezi că se agită spiritele în jur, preferi să nu zici nimic, poate chiar să te retragi discret, iar tăcerea se va dovedi a fi cea mai înţeleaptă reacţie. Atunci când tu nu eşti vizat sub nicio formă de discuţia care se iscă, nu ai niciun motiv să-ţi aprinzi şi tu paie în cap.

 

TAUR. Evită să mai dezvolţi şi tu conflictul ce stă gata-gata să izbucnească, pentru că se pot declanşa adevărate furtuni. Eşti o fire foarte echilibrată, iar dacă îi îndemni pe cei din anturaj spre reconciliere, divergenţa se va aplana fără supărări, iar to vei fi apreciat ca un erou.

 

GEMENI. Ţi se face dor de cineva, însă distanţa vă desparte, iar în acestă situaţie tot ce poţi face e, să-ţi domoleşti dorul stând ore în şir la telefon. Cu ceva noroc se poate ivi şansa să poţi pleca la drum sau acel cineva să te viziteze, însă nu tocmai acum, deci trebuie să ai răbdare!

 

RAC. Eşti atras spre flirt şi aventură, nu eşti o persoană care inspiră prea multă încredere în acest plen astăzi şi te cam joci cu sentimentele partenerului. Te simţi ca în vacanţă, lipsit de grijile zilnice şi vei reuşi astfel să descoperi în jurul tău numai aspectele frumoase ale vieţii.

 

LEU. Eşti nespus de fericit, pentru că în viitorul apropiat se prefigurează un eveniment superb, care va rămâne marcantă pentru toată viaţa ta. Ai vrea să devină cât mai repede realitate, de aceea pui mult suflet în pregătirea sa şi speri din tot sufletul să iasă totul aşa cum ţi-ai visat-o.

 

FECIOARĂ. Ai reţineri înaintea unei acţiuni importante, de parcă ai presimţi că nu e momentul potrivit pentru a-i da startul acum. Se ştie că intuiţia ta de obicei nu te înşeală, deci ţine cont de semne şi dacă este posibil, mai bine amân-o, iar dacă nu se poate, fii foarte atent la detalii.

 

BALANŢĂ. Vei pleca la drum, însă, de data aceasta nu pentru că aşa ţi-ai fi planificat tu, ci pentru că aşa impune situaţia. Se pare că ar putea fi nevoie de tine undeva la o oarecare distanţă de casă, pentru a rezolva o problemă specială, sau pleci în delegaţie în interes de serviciu.

 

SCORPION. Nu te grăbi să ajungi cât mai repede la rezultatele pe care ţi le-ai propus, pentru că mai este o cale lungă până la final. Te implici într-un proiect colectiv în care vei juca un fel de rol de lider şi vei fi mulţumit de felul în care va evolua, mai ales pentru că lumea te ascultă.

 

SĂGETĂTOR. Rămâi pe loc, nu pleca nicăieri, pentru că azi trece un pericol prin calea ta, pe care îl poţi evita uşor dacă nu pleci la drum lung. Dacă totuşi e neapărat nevoie să pleci char acum undeva, odihneşte-te bine înainte şi fii extrem de vigilent în trafic şi peste tot pe unde umbli.

 

CAPRICORN. Armonia care se instalase în colectivul vostru este dată peste cap de apariţia unui musafir neanunţat. Îţi dai seama imediat că nu e deloc compatibil cu tine şi cu colegii tăi, dar dacă nu-i acordaţi prea multă atenţie, va pleca singur, de bună voie şi nu vă va deranja.

 

VĂRSĂTOR. Starea de sănătate, sau poate vremea îţi provoacă o moleşeală şi o somnolenţă, încât simţi că nu nu eşti în stare nici să stai în picioare. Altădată pe tine nu te afectează nici canicula, nici gerul, nici fronturile atmosferice, dar astăzi, parcă ai fi în stare să dormi toată ziua.

 

PEŞTI. Joci un rol central în activităţile profesionale ale zilei, iar lumea este atentă la tine şi respectă deciziile pe care le iei. Ai pe umeri o responsabilitate uriaşă, tocmai de aceea nu ai voie să greşeşti, deci vei fi nevoit să respecţi fără nicio abatere toate regulile ce se impun.

 

 

Abonează-te acum Online!
  1. Stefan cel mic a spus: 21 iulie 2018, ora 03:27

    Sänteti cam rämasi in urmä.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.