20.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Doina Feher, Aurelia Fedorca, Eugen Kovacs. Titlul emisiunii: Război în PSD. (reluare) 01.30 Cultură 02.30 Natura ne cheamă 03.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 04.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coţ. Titlul emisiunii: Bacul de la Pomi se apropie de pensie. 05.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Ilyes. Titlul emisiunii: Zona metropolitană şi dezvoltarea comunelor limitrofe.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Ioan Marcel Malanca. Titlul emisiunii: Să cunoaştem protopopiatul Negreşti Oaş. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Doina Feher, Aurelia Fedorca, Eugen Kovacs. Titlul emisiunii: Război în PSD. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară 14.30 Teleshopping 15.00 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 15.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 16.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Viorel Plosca. Titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine. 17.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile.

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 30.06

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Ispita se înfiripă în lumea ta sentimentală şi parcă te instigă să calci strâmb, furat de o atracţie destul de riscantă. Dacă nu vrei o schimbare definitivă în viaţa ta ai mare grijă, căci aventura asta nu-ţi oferă suficientă discreţie şi ar putea afla de ea cine nu ar trebui.

TAUR. Eşti tentat să treci nepăsător peste problema ce-ţi iese în cale, fiind convins că ţie nu ţi se poate întâmpla nimic rău. Aşa va fi, într-adevăr, nu ţi se va întâmpla nimic, singura condiţie e să tratezi lucrurile cu suficientă seriozitate şi să iei măsuri înainte de a interveni ceva.

GEMENI. Eşti foarte bine primit, cu o amabilitate neaşteptată, într-un colectiv din care vei face parte şi tu de acum încolo. Aşteptările sunt reciproce, ei speră că tu le vei putea da ajutorul de care au nevoie, iar tu, la rândul tău speri că atmosfera va rămâne la fel de bună ca şi acum.

RAC. Ai fi dorit săţi petreci ziua, sau poate chiar tot week end-ul alături de un grup mai mare de prieteni, dar planurile nu îţi ies aşa cum ai fi vrut tu iniţial. Apare o veste care îţi modifică tot programul şi trebuie să ramâi acasă, dar nu-ţi va părea deloc rău pentru schimbare.

LEU. Prietenii au un efect excelent asupra ta, pentru că planurile comune au rolul de a te scoate dintr-o pasă proastă. Ei te înconjoară cu multă veselie, glume şi bună dispoziţie, ajutându-te astfel să mai uiţi şi tu puţin de problemele din ultima vreme şi să revii la starea ta normală.

FECIOARĂ. Faci planuri mari alături de un grup de prieteni, chiar dacă tu eşti doar un actor secundar în această acţiune. Te alături lor şi te laşi condus de liderul echipei, dar eşti convuns că te îndrepţi într-o direcţie bună şi împreună cu ei veţi putea realiza multe lucruri frumoase. 

BALANŢĂ. Fii atent la propunerile care ţi se fac astăzi, pentru că pot avea urmări dintre cele mai fericite. Ori ţi se oferă bani sau măcar ocazia de a câştiga ceva în plus, ori şansa unei noi iubiri va trece în preajma ta, dar nu scăpa momentul, pentru că nu va mai reveni altădată.

SCORPION. Când simţi că viaţa particulară nu-ţi poate oferi suficiente satisfacţii, eşti tentat să te refugiezi în muncă, chiar dacă nu ai niciun motiv întemeiat de a te retrage. Se pare că nici nu este vorba de lipsa împlinirii personale, ci poate, chiar de plăcerea lucrării aflate pe rol.

SĂGETĂTOR. Eşti atacat din toate direcţiile de nişte rivali invidioşi pe succesele la care ai ajuns, la care au râvnit şi ei până nu demult. Aţi luptat pentru aceleaşi merite, dar se pare că tu ai muncit ceva mai mult şi mai eficient, sau ai ales calea care ştiai că duce la ţelul propos.

CAPRICORN. Nu ţii cont de efort, de oboseală, de programul încărcat pe care îl ai, căci atunci când tu ţi-ai propus şi vrei cu adevărat să-ţi atingi scopul, nimic altceva nu mai contează. Merită preţul pe care îl ai de plătit, deci adunăţi forţele şi vei putea face faţă provocărilor.

VĂRSĂTOR. O iubire apărută recent în viaţa ta naşte emoţii intense, parcă ai fi la primii fiori. Nu ştii cum să te comporţi în faţa persoanei care te atrage şi îţi pierzi curajul. Devii mai timid şi nu-ţi găseşti cuvintele potrivite, cu toate că de altfel acest lucru nu te caracterizează. 

PEŞTI. Nu te teme săţi spui părerile, pentru că ai argumente solide cu care să-i convingi pe cei din anturajul tău că ai dreptate şi ceea ce vrei să faci are temei solide. Spune clar ce gândeşti, ce intenţii ai şi încearcă să îţi faci noi adepţi, pentru că ideile tale vor fi de folos şi celorlalţi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.