21.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 02.50 Cultură 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 Cultură 05.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Felicia Hrihorişan. Titlul emisiuni: Cutezătorii Munţilor pregătesc prima lor Liră.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Istvanfi Szilard. Titlul emisiunii: Sfânta Liturghie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 15.10 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 16.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 17.30 Cultură 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Viorel Plosca. Titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine.

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 29.06

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Te pregăteşti de o călătorie şi vrei să fie puse toate la punct, dar lucrurile nu evoluează în direcţia în care ai fii vrut tu. Ceva nu iese aşa cum ţi-ai planificat, dar în cele din urmă ai să vezi că totul va fi bine, poate chiar mai bine decăt cum ţi-ai imaginat tu la început.

TAUR. Ai vrea să fii lăsat în pace, măcar o zi – două să nu te deranjeze absolut nimeni. Dacă simţi că acum nu ai chef de conversaţii, retrage-te undeva într-un loc linişti. Nu-i nimic rău dacă cineva doreşte puţină intimitate, nimai ai grijă să nu ţină prea mult această tendinţă.

GEMENI. Astăzi, orice problemă profesională sai cu tentă oficială cu care te confrunţi îşi va găsi cât se poate de uşor rezolvarea. Eşti detaşat de gravitatea situaţiei şi nu te pierzi cu firea, ceea ce te ajută să iei decizii clare şi potrivite momentului, precum şi intereselor tale.

RAC. Cineva parcă se opune ascendenţei unor evenimente sau a unui proiect aflat în derulare, care păreau să înainteze foarte bine. Se bagă unde nu are nicio treabă, dar îţi dai seama repede cu cine ai de-a face, iar după ce îl vei înlătura, lucrurile îşi vor relua cursul lor normal.

LEU. Ţi se face o ofertă foarte profitabilă, care merită a fi acceptată, fără să stai prea mult pe gănduri. Că e vorba de o afacere, un nou loc de muncă, sau şansa de a cumpăra ceva la un preţ bun, beneficiile acestei schimbări, sau tranzacţii ţi se vor arăta într-un timp foarte scurt.

FECIOARĂ. Priveşti spre viitor plin de speranţă, pentru că eşti ferm convins că acel eveniment spre care te îndrepţi acum se va desfăşura în auspicii foarte bune. Astrele te au în grija lor, deci poţi avea încredere şi căt timp crezi cu tărie în şansa ta, totul va merge ca pe roate.

BALANŢĂ. Rareori se întâmplă să ai atâta îndrăzneală să ieşi în faţă şi să atragi atenţia asupra ta. Însă, când eşti atât de ferm pe poziţie şi atăt de sigur pe ceea ce ştii, ar fi mare păcat să stai calm în banca ta să nu faci nimic şi să aştepţi liniştit săţi remarce alţii calităţile.

SCORPION. Gândeşte-te bine înainte de a hotîrâ ceva, nu te grăbi să dai un răspuns la o problemă ce ştii bine că nici aşa nu se rezolvă peste noapte. Decizia pe care o iei va avea efect pe termen lung şi dacă nu faci o alegere înţeleaptă, mai târziu nu vei putea schimba prea mult.

SĂGETĂTOR. Te încearcă o dilemă, aproape în toate planurile vieţii. Ai tot încercat să faci ceva şi nu a ieşit, iar acum nu şti, să mai încercerci sau nu. Ceva asemănător se petrece şi în legăturile tale interumane, dar în curând apare cineva, cine îţi va restabili optimismul.

CAPRICORN. Nu le acorda prea multă atenţie celor care comentează vizavi de reuşitele tale, bucură-te mai bine de succesul obţinut. Vorbeşte lumii despre el, altfel nu au de unde să afle ce victorii ai obţinut, şi demonstrează-le că ceea ce ai obţinut este pe deplin meritat.

VĂRSĂTOR. Te-ai schimbat în ultima vreme, dar cei din anturaj nu prea înţeleg această evoluţie a imaginii tale. Ei nu ştiu ce se petrece în sufletul tău şi nici în mediul în care trăieşti sau lucrezi, deci necunoscând adevăratul motiv, nu au cum să priceapă ceea ce se întâmplă.

PEŞTI. Ai o mulţime de treburi de rezolvat, atât la serviciu, cât şi acasă, dar pentru a face ordine printre ele, prima dată trebuie să le sistematizezi în capul tău. Te pregăteşti să mergi undeva, poate tocmai în concediu, dar nu ai cum să pleci până nu îţi taduci la zi toate treburile.

 

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.