21.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 02.50 Cultură 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 Cultură 05.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Felicia Hrihorişan. Titlul emisiuni: Cutezătorii Munţilor pregătesc prima lor Liră.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Istvanfi Szilard. Titlul emisiunii: Sfânta Liturghie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 15.10 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 16.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 17.30 Cultură 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Viorel Plosca. Titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine.

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 27.06

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Lucrurile bune nu se petrec neapărat în anumite spaţii speciale, uneori poţi găsi fericirea chiar şi în cele mai banale locuri. Dacă treci prin locul respectiv la momentul potrivit şi dacă eşti atent la ceea ce se petrece în jurul tău, poţi avea parte de un norcoc nu de zile mari.

TAUR. Fii cât se poate de atent cu banii şi cu obiectele de valoare pe care le ai, pentru că cineva atentează azi la bunurile tale. Nu lăsa nimic tentant la îndemâna altora, iar cu puţină atenţie vei putea evita neplăcerile de acest gen, chiar ai putea să şi depistezi cine este răuvoitorul.

GEMENI. Unde apari tu, totul se desfăşoară după nişte reguli stricte, dar clare, din care, chiar dacă unora nu le convine, toată lumea are numai de câştigat. Dacă în anumite medii domină haosul sau voia întâmplării, dacă intervii tu, lucrurile se vor aşeza pe un făgaş cât se poate de stabil.

RAC. Tu nu îi priveşti pe cei care îţi sunt superiori nici cu invidie şi nici cu simţ critic, ci eşti de părere că probabil, ai ceva important de învăţat de la ei. Cei care îşi respectă subalternii şi nu caută să-şi folosească supremanţa pentru a-i domina pe ceilalţi, merită să fie respectaţi.

LEU. Evită mediile în care se discută numai despre lipsuri, neajunsuri, sau boli, pentru că astăzi eşti predispus să te molipseşti uşor de atmosfera din anturaj. Dacă ai alături persoane vesele, optimiste, puse pe distracţie, aşa te vei comporta şi tu, deci caută să stai în astfel de companii.

FECIOARĂ. Dacă nu acţionezi prompt când trebuie, poţi rata o şansă excelentă care ţi se oferă doar astăzi. Nu sta prea mult pe gânduri şi nu tot amâna decizia, pentru că norocul te caută doar acum, iar dacă nu profiţi de el, pleacă şi nu va veni după 30 de zile lucrătoare după răspuns. 

BALANŢĂ. Graba poate strica multe în proiectul aflat pe rol, ca atare, fii căt poţi de cumpătat atunci când trebuie să acţionezi prompt. Dacă te grăbeşti, nu înseamnă că rezolvi problemele mai bine sau mai repede, dimpotrivă, aşa nu acorzi suficientă atenţie unor detalii importante.

SCORPION. Visezi la momentul când vei fi acceptat într-un anturaj pe care tu îl consideri mai deosebit. Poate este un departament mai special al firmei la care îţi desfăşori activitatea, poate este elita societăţii în care te afli, dar îţi doreşti să ajungi acolo şi visul tău se va îndeplini.

SĂGETĂTOR. Lucrezi alături de un grup de colegi, iar eforturile voastre încep săşi arate, cât de curând, roadele pozitive. Afli veşti bune care vă privesc pe toţi cei care aţi colaborat la proiectul respectiv, deci, dacă aţi tras la aceeaşi căruţă, tot împreună veţi putea culege şi roadele.

CAPRICORN. Baţi la o uşă potrivită pentru rezolvarea unei probleme importante în cariera ta, iar asta poate să-ţi aducă chiar şi un salt ierarhic. Găseşti persoana care poate săţi ofere soluţia necesară, şi cum acest om este demn de încredere, merită să pui în aplicare toate sfaturile.

VĂRSĂTOR. Afacerile tale pot avea succes la un nivel mai extins, căci se poate auzi de tine şi de rezultatele muncii tale şi peste hotarele sferei tale de activităţi. Un pic de publicitate nimănui nu-i strică, deci caută să poţi vorbi lumii despre ceea ce faci, făţi cunoscută activitatea.

PEŞTI. Iubirea cere uneori ceva mai multă îndrăzneală din partea ta, pentru că altfel nu are cum să te remarce persoana care te atrage. Ţi-ai pus ochii pe cineva şi vrei să-l cucereşti neapărat, dar de data aceasta cu modestia care te caracterizează nu ai cum să obţii rezultatul dorit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.