17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

HOROSCOP

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 15.06
Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Nu te simţi apreciat la justa ta valoare, dar motivul acestei stări e de fapt sumedenia de sarcini pe care le aveţi cu toţii. Niciunul dintre voi nu are timp să remarce importanţa muncii celuilalt şi fiecare are impresia că doar el lucrează şi el duce tot greul pe umeri.

TAUR. A sosit momentul să vorbeşti despre un eveniment fericit, care a avut loc mai de multişor, dar are un loc aparte în sufletul tău. Îţi aduci aminte de el cu drag şi îl povesteşti cu enjtuziasm, iar acum ori îl vei putea retrăi, ori abia acum te poţi folosi cu adevărat de acel succes.

GEMENI. Rămâi singur în locuinţă, sau fără ajutor la efectuarea unor lucrări pe care le-ai început şi trebuie terminate. Dacă ceilalţi au plecat undeva, ţi se face şi ţie dor de nişte destinaţii îndepărtate, dar tu eşti conştient, că ceea ce ai de făcut, de data aceasta are prioritate.

RAC. Îţi plac discuţiile intelectuale contradictorii dechise doar aşa, din joacă. Tu niciodată nu refuzi şi nu eviţi niciun dialog, nicio conversaţie incitantă cu acele persoane pe care le consideri suficient de inteligente pentru a sta de vorbă cu ei. Comunicarea este punctul tău forte.

LEU. Lucrezi foarte mult, dar cel puţin eşti conştient că în curând munca ta îşi va aduce roadele şi nici nu orce roade! Simţi că sarcinile îţi depăşesc capacităţile, dar treci cu bine peste toate etapele şi chiar dacă acum este foarte greu, dar şi răsplata va depăşi aşteptările tale.

FECIOARĂ. Nu te simţi bine acolo unde te afli astăzi şi ai impresia că nu mai scapi niciodată din acest anturaj ostil şi deprimant. Numai de tine depinde cât timp stai în acest mediu, dacă îţi termini treaba repede, poţi pleca şi nu mai ai treabă, poate niciodată cu cei de aici.

BALANŢĂ. Ai întotdeauna un efect benefic asupra stării psihice a celor aflaţi la nevoie, iar acolo unde apari tu se restabileşte echilibrul. Pe tine nu te influenţează modul dispreţuitor cu care unii tratează neajunsurile celorlalţi, tu nu cauţi cauza, ci încerci să remediezi efectul.

SCORPION. Dragostea nu-ţi oferă prea multe noutăţi în mediul cotidian, deci dacă ţi se face dor de ceva inedit în acest plan, caută în altă parte. Viaţa sentimentală este destul de plictisitoare, dar poţi avea parte de o doză mare de adrenalină în jocuri, sau la sporturi extreme.

SĂGETĂTOR. Contactul cu lumea se află în prim plan astăzi. La tot pasul te întâlneşti cu câte o cunoştinţă, mai stai de vorbă şi afli toate noutăţile. Din zonă Discuţiile sunt amuzante, tonice, şi ai şanse reale de a-ţi face noi prieteni şi de a cuceri inimile celor care te ascultă.

CAPRICORN. Dacă stai un pic şi chibzuieşti orice gest înainte de a te avânta în acţiune, îţi vei da seama că astfel poţi lua cea mai bună decizie. Impulsivitatea ta specifică este oprită imediat de o atitudine cumpătată, deoarece ai învăţat acest lucru din vechile tale greşeli.

VĂRSĂTOR. O nouă iubire, sau cel puţin o aventură sentimentală te pândeşte azi dintr-un colţişor, totul e, să vrei să o observi şi tu. Dacă nu treci cu nepăsare pe lângă toţi cei care se uită după tine, ai şanse mari să nu-ţi petreci singur week-end-ul, sau şi zilele următoare.

PEŞTI. Vei avea ocazia de a reîntâlni nişte persoane pe care nu i-ai mai văzut de foarte mult timp şi parcă ţi s-a şi făcut dor de ei. Bucuria revederii te face să uiţi de toate problemele din zilele trecute, cu toate că în ultimul timp ai avut parte de suficient de mult stres şi emoţii.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.