26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

HOROSCOP

Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 07.03

Ne aflăm în zodia PEŞTI

BERBEC. Ieşi din ascunzişul tăi, nu sta retras de lume, deoarece te vei simţi mult mai bine în medii aglomerate, în mijlocul mulţimii. Acum ai toate şansele de a te alătura unui colectiv mai larg de persoane care să te invite la o colaborare şi împreună aţi putea realiza lucruri mari.

TAUR. Veştile bune care ajung astăzi la urechile tale vizează viaţa ta de familie sau relaţia de cuplu, pentru că cei dragi au multe lucruri plăcute săţi transmită. Dacă vei avea ocazia de a te întâlni cu persoana iubită, modul în care te primeşte te va putea face foarte fericit. 

GEMENI. Toate merg strună astăzi, deci bucură-te de această zi superbă, deoarece vei avea parte de cele mai bune auspicii pentru a putea realiza tot ce ţi-ai propus. Împrejurările vor fi favorabile şi vei avea parte şi de noroc, deci nu mai e nevoie de alt ceva, decât de ambiţia ta. 

RAC. Dacă porneşti la drum astăzi, convinge-te mai întâi de toate, că ai suficient timp la dispoziţie. Poate fi o deplasare în interes de serviciu sau de afaceri care va consuma resurse mari, atât de timp, cât şi de bani, deci ar fi indicat să dispui de ceva rezervă din ambele.

LEU. Deşi nu e deloc uşor ceea ce ai de gând să faci, te cuprinde o voinţă de fier ce te ajută săţi atingi scopul. Vei avea de investit multă energie în acest proiect, dar merită efortul, pentru că este ceva, ce-ţi doreşti de multă vreme, iar acum a sosit momentul să-l realizezi.

FECIOARĂ. Mintea ta merge ca fulgerul şi reuşeşti să rezolvi o problemă pe care alţii nu reuşesc nicicum să o desluşească. Eşti foarte bine pregătit în domeniul dat, incontestabil, totuşi, un pic de modestie nu ţi-ar strica, pentru a nu-i îndepărta pe cei cu care vrei să colaborezi. 

BALANŢĂ. Eşti mulţumit de ceea ce se naşte azi în mintea ta, căci ideile tale sunt de obicei, pe placul tuturor. Găseşti totdeauna soluţia cea mai bună la tot ce ţi se cere, precum şi replica cea mai potrivită în orice situaţie delicată şi, desigur, vei avea succes şi în plan intelectual.

SCORPION. Te simţi bine între colegii cu care vă leagă multe interese comune. Cu toţii aveţi acelaşi mod de a lucra, dar şi de a vă distra împreună, pentru că după o zi de muncă mai grea veţi descoperi o reală plăcere de a ieşi undeva, la un pahar de vorbă, tot aşa, împreună.

SĂGETĂTOR. Realizarea visului tău ajunge într-un punct critic şi eşti gata-gata să renunţi la el, doar pentru că anturajul te influenţează negativ. Nu asculta tu de alţii, este doar un moment puţin mai dificil prin care trebuie să treci, dar ştii bine, că nimic nu se dă pe gratis.

CAPRICORN. Un succes profesional, pentru care ai muncit mult, începe să prindă contur din ce în ce mai clar. Eşti foarte bine pregătit, ştii la cine să apelezi când este cazul, faci ce ai de făcut ca totul să iasă perfect, tu nu munceşti pentru recunoştinţă, dar asta va veni de la sine.

VĂRSĂTOR. Deciziile pe care le iei astăzi vor avea efect pe termen lung pentru toată familia, nu doar pentru tine. Pregătiţi împreună un plan destul de complex, discutaţi totul cu lux de amănunte şi nu iei nicio hotărâre fără să te consulţi cu cei vizaţi, căci şi ei au un cuvânt de spus.

PEŞTI. Emoţiile dau în clocot, pentru că se apropie un eveniment important, care va avea efecte profunde atât asupra psihicului tău, cât şi asupra acţiunilor tale viitoare. Nu eşti convins că vei putea gestiona bine momentul, dar dacă te concentrezi puţin, totul va merge ca pe roate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.