26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

HOROSCOP

Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 06.03

Ne aflăm în zodia PEŞTI

BERBEC. Faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru a finaliza cât mai repede o anumită lucrare, iar asta te stoarce de energie. Nu este deloc urgent, nu ai termen limită, dar nu vei primi răsplata cuvenită decât atunci când totul va fii gata, aşa cum ţi se cere, iar tu ai nevoie de bani.

TAUR. Apar noutăţi care-ţi stârnesc interesul pentru afaceri ori pentru studiu, sau îţi găseşti ceva interesant de lucru şi ai putea porni pe un drum nou. Oricât ar fi de atrăgător ceea ce ţi se oferă, înainte de a accepta, gândeşte-te bine, dacă merită să faci o schimbare atât de radicală.

GEMENI. Te caută multă lume în aceste zile şi te invită la diverse evenimente, sau vor să intraţi în relaţii de afaceri, să colaboraţi la nişte lucrări. Ai tu destul de mult de lucru acum, deci nu te mai lega la cap şi cu altele, decât dacă chiar îţi face plăcere sau e foarte rentabil.

RAC. Este o perioadă favorabilă studiului, să începi o nouă specializare, sau să te înscrii la o şcoală superioară, care te va propulsa la un nivel superior al poziţiei tale sociale. Nu oricine poate beneficia de această posibilitate, ţi-a fost oferită doar ţie personal, deci profită de ea!

LEU. Va trebui să reglezi o situaţie cam delicată cu unul dintre părinţii tăi sau la serviciu, cu un superior şi se pare că, de data aceasta amândoi vă veţi dovedi mai înţelepţi ca vreodată. Vă veţi mira chiar şi voi, cât de uşor găsiţi soluţia şi cât de avantajoasă va fi ambilor.

FECIOARĂ. Vei putea definitiva o situaţie pe care, demult vrei so rezolvi, dar se poate că abia acum a sosit momentul. Poate fi vorba de finalizarea unei negocieri, de procurarea unui obiect de valoare, sau chiar de cucerirea unei persoane, pe care o admiri de multă vreme. 

BALANŢĂ. Banii care îţi vor intra în curând în cont nu sunt deloc puţini, totuşi, va trebui să-i împaţi bine săţi acopere toate cheltuielile. Ţi-ai făcut cam multe planuri şi nu ai de gând să amâni nimic, dar ca să le poţi acoperi pe toate, va trebui să faci economii pe alte planuri.

SCORPION. Vei duce tratative pentru o nouă afacere sau pentru obţinerea unui job care înseamnă o mare provocare pentru tine şi vei lupta să dobori concurenţa. Nu va fi deloc uşor, dar pregătirea îşi spune cuvântul, pentru că tu, la şcoală nu ai pierdut vremea degeaba.

SĂGETĂTOR. Vei încerca să renegociezi un contract în speranţa de a obţine nişte bani în plus sau eventual ceva înlesniri la achitarea unor sume. Ţi-ai ales cel mai potrivit moment pentru aceste târguieli, deci ai toate şansele să poţi obţine ce ţi-ai propus, poate chiar ceva mai mult.

CAPRICORN. Îţi intră în cont o sumă apreciabilă ce ţi se cuvine pentru serviciile prestate, sau în urma unor proiecte efectuate. Beneficiarul este mulţumit de munca ta, fapt pentru care ţi-ar putea oferi chiar şi un premiu, sau ţi-ar putea propune o continuare a colaborării voastre.

VĂRSĂTOR. Viaţa sentimentală se află în prim plan astăzi. Indiferent că ai sau nu un partener, o persoană simpatică îţi face inima să bată mai tare. Eşti emoţionat şi abia aştepţi să o poţi revedea, dar simpatia este reciprocă, deci astfel tva căuta şi ea o posibilitate de a vă revedea.

PEŞTI. Primeşt sprijin din partea unor prieteni şi faceţi împreună o echipă de buni profesionişti pentru a derula împreună un proiect pe placul tuturor. Munca voastră va fi apreciată şi de alţii, însă pentru voi va fi mult mai importantă satisfacţia proprie, căci vă aduce mulă bucurie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.