26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

HOROSCOP

Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 03.03

Ne aflăm în zodia PEŞTI

BERBEC. Ţi-ar face plăcere să te poţi odihni şi tu puţin şi săţi petreci timpul cu persoanele dragi. Astăzi însă nu ai prea multe şanse pentru aşa ceva, chiar dacă ai o companie plăcută, ai mult de lucru, deci nu te poţi ocupa de lucruri mai delectante, dar măcar vei avea spor.

TAUR. Atitudinea negativistă a unor colabortari nu te ajută deloc să poţi duce mai departe ceea ce ai început, dar dacă nu le acorzi atenţie nu te vor influenţa. Ei, la orice au de făcut spun că „nu se poate”, iar dacă te asociezi cu ei, nu fac alt ceva decât să te tragă şi pe tine înapoi.

GEMENI. Ţi se arată un week-end superb, deci ar fi păcat să risipeşti o astfel de zi stând acasă şi făcând curăţenie sau pierzând vremea cu nişte fleacuri, pe care la poţi face şi altădată. Ieşi în societate, căci undeva, unde e multă lume te aşteaptă o surpriză deosebit de plăcită.

RAC. Chiar dacă ai un palmares apreciabil, iar valoarea ta e recunoscută şi în mod oficial, totuşi apar cârcotaşi care-ţi caută defecte cu orice preţ. Nu acorda atenţie unor astfel de oameni, ci aratăţi superioritatea printr-o atitudine distantă, făcând uz de diplomaţia ta înnăscută.

LEU. Vei cheltui nişte bani în plus, dar îţi vei achiziţiona un lucru de care ori ai avut mare nevoie, ori îţi place nespus de mult şi ai fi dorit demult să-l cumperi. Nu te-ai îmbogăţit peste noapte, dar nici de neajunsuri nu te poţi plânge şi te vei bucura enorm de achiziţia făcută.

FECIOARĂ. Banalitatea zilei de astăzi nu te deranjează deloc, ba chiar te bucură, căci te mai poţi relaxa şi tu un pic. Ziua trece în goană, fără să lase nimic în urmă, numai o stare generală de bine şi de linişte interioară, căci deja simţeai că aveai mare nevoie de puţină odihnă.   

BALANŢĂ. Ai un efect de alinare, ca de balsam asupra unor prieteni care se confruntă cu nişte probleme dificile. Tu cunoşti necazurile lor şi vei face în aşa fel încât să nu aduci nicio clipă în discuţie ceea ce îi doare pe ei şi uitând de probleme îi mai şi înveseleşti puţin.

SCORPION. Viaţa ta sentimentală trece printr-un moment de apogeu, ceea ce te face să zbori de fericire. O declaraţie de dragoste, o cină romantică, sau un week-end în doi, cu persoana iubită, departe de problemele cotidiene oferă momente deosebite dedicate inimii tale.

SĂGETĂTOR. Dacă vrei săţi prezinţi reuşitele, adu dovezi, pentru că cei care nu te cunosc, nu te vor credea. Lumea te ştie o persoană care în general nu se zbate prea mult pentru reputaţie, dar de data aceasta realizările tale sunt mult prea mari ca să le ţii ascunse de ochii lumii.

CAPRICORN. Veştile sosite de departe îţi umplu sufletul de bucurie şi tot de bun augur vor fi şi călătoriile pe făcute în acest week end. Orice contact cu persoane din altă localitate sau efortul de a ajunge la o destinaţie aflată la mulţi kilometri distanţă se soldează cu succes.

VĂRSĂTOR. Nu-ţi mai pierde timpul şi energia în fiecare week-end cu muncile gospodăreşti şi lasă-i şi pe ceilalţi din casă să se relaxeze. Mai bine, profită şi tu de zilele libere când ai posibilitatea să stai puţin alături de cei dragi, să că distraţi şi să vă simţiţi bine împreună.

PEŞTI. Nu ai cum să poţi rezolva tu singur necazurile tuturor, dar simpla susţinere morală şi sufletească de multe ori poate face mai mult decât orice ajutor material. Vei reuşi să le abaţi gândurile negre şi să îi faci chiar să zâmbească, redescoperind speranţa ce se arată la orizont.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.