00.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Vasile Fernea, Ioan Leitner, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Protocolul SRI-ÎCCJ-PG, desecretizat. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 03.35 Cultură 05.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 06.00 Viaţa la ţară, cu Vasile Nechita,invitaţi: Hajnalka şi Paul Kallai. Titlul emisiunii: Legumicultorii sunt sufocaţi de concurenţa importurilor. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zaltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Angajaţi ai Protecţiei Mediului Satu Mare, în excursie de studiu în sudul ţării. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Cina a fost Sfântul Ioan Botezătorul? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Vasile Fernea, Ioan Leitner, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Protocolul SRI-ÎCCJ-PG, desecretizat. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 14.35 Teleshopping 14.55 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Marina Georgiana. 17.00 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 17.30 Panoramic sportiv, cu Blejan Ionuţ, invitaţi: Sebastian Coţ, Marian Halas. Titlul emisiunii: Satu Mare găzduieşte în premieră campionatul naţional de judo U13. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Pop Maria. Titlul emisiuni:Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură, Concurs Samus Guit Art – Poesis,ediţia VIII 22.30 Talk Show cu Carol Erdos 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 02.03

Ne aflăm în zodia PEŞTI

BERBEC. Deşi eşti o fiinţă sentimentală şi priveşti totul prin prisma senzaţiilor provocate de o anumită situaţie, de data aceasta pui în balanţă lucrurile palpabile. Acum,. pentru a decide ce ai să faci, ai nevoie de argumente logice, foarte solide, care nu sunt interpretabile.

TAUR. Oboseala işi spune cuvântul pentru că vine un moment când, pur si simplu rişti să clachezi. Problema e că nici pe ceilalţi nu te poţi baza, toţi sunteţi la fel de extenuaţi, de demotivaţi, şi aşteptaţi fiecare unii de la alţii o încurajare, un miracol care să vă redea cheful de muncă.

GEMENI. Timpul trece foarte repede şi te poţi trezi oarecum nepregătit în faţa unui moment important. Nu trebuie să te întrisezi dacă încă nu ai făcut mare lucru din proiectul început, nu sta săţi plângi de milă, pune-te la treabă, timpul rămas e suficient să-l poţi finaliza la termen.

RAC. Toată lumea ştie despre tine că eşti o fire care priveşte întotdeauna partea plină a paharului, dar optimismul devine zadarnic dar nu chiar inutil într-un mediu încărcat de pesimism. Fii tu un exemplu pozitiv şi poate-poate vei reuşi să-i readuci şi pe ei pe linia de plutire.

LEU. Eşti încântat de prestanţa ta socială din ultima vreme şi faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru a te menţine în această poziţie. Cât timp acest lucru îţi face plăcere şi nu dăunează nimănui, dar nici tu nu te abaţi de la calea corectă, bucură-te în voi de popularitatea dobândită.

FECIOARĂ. Norocul tău, ca de obicei, ţine de talentul de comunicare cu care eşti înzestrat. Dacă nu te-ai pricepe atât de bine să intri în contact cu oricine şi nu ai şti săţi exprimi ideile aşa de clar şi la subiect, acum probabil, nu ai fi putut obţinue un rezultat atât de spectaculos. 

BALANŢĂ. Toată ziua eşti pe drumuri, ai o serie întreagă de sarcini de rezolvat în cele mai diverse locaţii. Pierzi mult timp pe drum, dar nu degeaba, pentru că tot ce faci va fi de folos, nu vei face niciun pas zadarnic şi oriunde mergi, de peste tot vei ieşi cu treaba terminată.

SCORPION. Părinţii sau bunicii sunt în centrul atenţiei tale astăzi, pentru că au mare nevoie de prezenţa ta şi poate chiar de ajutorul tău. Eşti preocupat de soarta lor, de sănătatea lor, sau  de confortul lor de toate zilele, şi cauţi să le sari în ajutor cu tot ce-ţi stă şi ţie în putinţă.

SĂGETĂTOR. Ai ajuns la capătul unei etape dintr-un proiect aflat pe rol, dar ceea ce lasă în urmă îţi inspiră un pic de regret. Îţi iei rămas bun de la ceva important, ce va lăsa o senzaţie de gol interior, dar locul lui va fi preluat repede de ceva nou, ce o să-ţi facă plăcere şi mai mare.

CAPRICORN. Nu poţi colabora cu grupul în care te afli astăzi, pentru că toţi par preocupaţi de cu totul alte probleme şi nu de scopul vostru comun. Dacă ar apărea cineva cu spirit de conducător care să-i motiveze pe toţi să se concentreze, lucrurile ar putea să se urnească.

VĂRSĂTOR. Inima ta este încărcată de emoţii şi, din cauza aceasta, nu ai cum să te comporţi firesc într-o situaţie tensionată. Ai vrea să spui ceva, dar parcă ceva te reţine, nu ai suficient curaj, însă, dacă ai spune limpede tot ce ai pe suflet, ai vedea ce efect eliberator ar avea. 

PEŞTI. Bucuria ta poate însemna dezamăgirea alt cuiva, totuşi, nu-ţi face remuşcări, deoarece acest lucru este absolut firesc. Când cineva intră într-o competiţie trebuie să ştie că doar unul singur poate ieşi învingător, iar cel care pierde, e mai puţin probabil să se bucure.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.