Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitați: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii:Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariție sau crimă? 03.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 04.30 Reportaj-Mihai Neamțu 05.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat: Marta Bzduch. Titlul emisiunii: Obezitatea se plătește cu sănătatea. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitați: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii: Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: În pași de dans de la pasiune la performanță. 10.30 Religie, cu Eva Laczko, invitați: Istvanfi Szilard, Racz Ervin, Pallai Bela. Titlul emisiunii: Miert van szuksegunk a bojtre? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 13.00 Știri 13.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș. Titlul emisiunii: Zootehnia sătmăreană la cheremul multinaționalelor. 14.20 Teleshopping 14.40 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat:Elisabeta Bekessy.Titlul emisiunii:Situl Someșul inferior aduce oportunități inițiativelor de mediu. 15.15 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitați: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necșe. Titlul emisiunii: Organizații de tineret la CNME. 16.00 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariție sau crimă. 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitați: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile șahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 17.30 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audiențe în direct 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Știri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 10 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informația Zilei 10.02

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Fă-te frumos, aranjează-te, dichisește-te a;a cum îți place ție și ieși în lume, pentru că treci printr-o o perioadă excelentă pentru a-ți întâlni marea iubire. Dacă există cineva în viața ta, o mică aventură, un pic de flirt e totuși, binevenit și îți va ridica autoaprecierea.

TAUR. Îți dorești să faci schimbare în viața ta, încât te gândești în modul cel mai serios, ori să te muți în altă locuinta, poate chiar în altă țară, ori cel puțin să aduci un plus de confort și în căminul tău actual. Ai un simț artistic dezvoltat pe care, în sfârșit, vrei să-l valorifici.

GEMENI. Țintești spre lucruri care par a fi aproape imposibile de realizat, iar cei care te iubesc se îngrijorează că te vei dezamăgi. Lumea nu își dă seama că dacă ceva pentru alții pare a fi irealizabil, nu e sigur că vei renunța și tu și în cele din urmă vei și realiza.

RAC. Dintre toți doar tu ai avut suficientă răbdare să parcurgi toți pașii obligatorii într-un demers de lungă durată, iar acum deja încep să se contureze rezultatele și ești destul de mulțumit de ceea ce ai realizat. Meriți toate felicitările pentru răbdarea de care ai dat dovadă.

LEU. Ai fi așteptat să fi felicitat cu ocazia unui eveniment, a unei realizări importante, dar nimeni n-a scos niciun cuvânt, fapt care, pe moment te cam dezamăgește, dar nu zici nimic. Bine faci, deoarece ți se pregătește o surpriză, iar felicitările vor curge și la robinet.

FECIOARĂ. Se apropie un eveniment, un examen, un inteerviu, care-ți generează o stare de tensiune și cu cât te apropii mai mult de clipa respectivă, cu atât devii mai agitat. Ai vrea să iasă totul perfect, totuși, nu este cazul să te stresezi, pentru că tu ai făcut tot ce trebuia. 

BALANȚĂ. Prietenii sunt importanți pentru tine și îți planifici marile proiecte în funcție de ei. Vreți să plecați împreună într-o călătorie, să demarați o afacere în comun, sau mergi cu ei la un chef de toată frumusețea, pentru că ei îți pot oferi compania cea mai potrivită. 

SCORPION. Este o perioadă în care toată lumea se distrează, chefuiește și te molipsesc și pe tine de bună dispoziție. Ești pus pe distracție și pe haz, faci glume cu toată lumea, iar dacă se ivește o șansă de petrecere, răspunzi afirmativ fără să stai prea mult pe gânduri.

SĂGETĂTOR. A durat mult să ajungi aici, dar acum, când deja se prefigurează la orizont ținta pe care te-ai lupta mult să o poți atinge, ești pe deplin mulțumit de ceea ce ai realizat. Ești ferm convins că a meritat efortul depus și ți-ai împlinit un vis exact așa cum ți-ai dorit.

CAPRICORN. Te-ai bazat pe ajutorul unei anumite persoane care ți-a promis marea cu sarea, dar se pare că nu se prea ține de cuvânt. Nu-ți face griji, tu te descurci și singur, fără sprijinul său, poate chiar mai bine decât dacă cineva și-ar băga nasul și doar te-ar fi încurcat.

VĂRSĂTOR. Muncești mult, te implici serios în sarcini și vei lăsa o impresie cât se poate de bună. Totuși, ție nu asta îți lipsește acum, aprecierile te lasă rece, ai vrea să ieși și tu în lume și probabil, spre seară, dorința ta ți se va și îndeplini. Vei primi o invitație de nerefuzat.

PEȘTI. Pornești cu mult elan o activitate nouă, chiar dacă se prefigurează a fi una de lungă durată. Este vorba de un proiect de perspectivă, dar reușita este sigură, pentru că ai alături de tine pe cineva, cine îți spune cum a reușit el și modelul său este demn de copiat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.