Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gheorghe Cormoş, Ioan Tipu Sălăjanu. Titlul emisiunii: Scrisul sătmărean în context local şi naţional.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Sălăgean,Claudiu Ţinca Augustin Iştoc.Titlul emisiunii: Guvernul Dăncilă, atacat din toate părţile. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – rapor la 3650 de zile . 03.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi: Korina Necşe,Ovidiu Pop. Titlul emisiunii: Organizaţiile de tineret la colegiul Naţional Mihai Eminescu. 04.35 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş,invitat: Hajdu Janos. Titlul emisiunii: Marele cules la salcâm. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gheorghe Cormoş, Ioan Tipu Sălăjanu. Titlul emisiunii: Scrisul sătmărean în context local şi naţional.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Dan Lazăr . 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Vasile Feher. Titlul emisiunii:Vindecarea sufletului prin spovedanie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Sălăgean,Claudiu Ţinca Augustin Iştoc.Titlul emisiunii: Guvernul Dăncilă, atacat din toate părţile. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – rapor la 3650 de zile . 14.35 Teleshopping 15.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum învingem depresia? 15.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat:Cristi Tarţa. 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Ştefan Szilagyi. Titlul emisiunii: Fotbalul juvenil în atenţia ASJ şi ISJ. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 10 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 10.02

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Fă-te frumos, aranjează-te, dichiseşte-te a;a cum îţi place ţie şi ieşi în lume, pentru că treci printr-o o perioadă excelentă pentru a-ţi întâlni marea iubire. Dacă există cineva în viaţa ta, o mică aventură, un pic de flirt e totuşi, binevenit şi îţi va ridica autoaprecierea.

TAUR. Îţi doreşti să faci schimbare în viaţa ta, încât te gândeşti în modul cel mai serios, ori să te muţi în altă locuinta, poate chiar în altă ţară, ori cel puţin să aduci un plus de confort şi în căminul tău actual. Ai un simţ artistic dezvoltat pe care, în sfârşit, vrei să-l valorifici.

GEMENI. Ţinteşti spre lucruri care par a fi aproape imposibile de realizat, iar cei care te iubesc se îngrijorează că te vei dezamăgi. Lumea nu îşi dă seama că dacă ceva pentru alţii pare a fi irealizabil, nu e sigur că vei renunţa şi tu şi în cele din urmă vei şi realiza.

RAC. Dintre toţi doar tu ai avut suficientă răbdare să parcurgi toţi paşii obligatorii într-un demers de lungă durată, iar acum deja încep să se contureze rezultatele şi eşti destul de mulţumit de ceea ce ai realizat. Meriţi toate felicitările pentru răbdarea de care ai dat dovadă.

LEU. Ai fi aşteptat să fi felicitat cu ocazia unui eveniment, a unei realizări importante, dar nimeni n-a scos niciun cuvânt, fapt care, pe moment te cam dezamăgeşte, dar nu zici nimic. Bine faci, deoarece ţi se pregăteşte o surpriză, iar felicitările vor curge şi la robinet.

FECIOARĂ. Se apropie un eveniment, un examen, un inteerviu, care-ţi generează o stare de tensiune şi cu cât te apropii mai mult de clipa respectivă, cu atât devii mai agitat. Ai vrea să iasă totul perfect, totuşi, nu este cazul să te stresezi, pentru că tu ai făcut tot ce trebuia. 

BALANŢĂ. Prietenii sunt importanţi pentru tine şi îţi planifici marile proiecte în funcţie de ei. Vreţi să plecaţi împreună într-o călătorie, să demaraţi o afacere în comun, sau mergi cu ei la un chef de toată frumuseţea, pentru că ei îţi pot oferi compania cea mai potrivită. 

SCORPION. Este o perioadă în care toată lumea se distrează, chefuieşte şi te molipsesc şi pe tine de bună dispoziţie. Eşti pus pe distracţie şi pe haz, faci glume cu toată lumea, iar dacă se iveşte o şansă de petrecere, răspunzi afirmativ fără să stai prea mult pe gânduri.

SĂGETĂTOR. A durat mult să ajungi aici, dar acum, când deja se prefigurează la orizont ţinta pe care te-ai lupta mult să o poţi atinge, eşti pe deplin mulţumit de ceea ce ai realizat. Eşti ferm convins că a meritat efortul depus şi ţi-ai împlinit un vis exact aşa cum ţi-ai dorit.

CAPRICORN. Te-ai bazat pe ajutorul unei anumite persoane care ţi-a promis marea cu sarea, dar se pare că nu se prea ţine de cuvânt. Nu-ţi face griji, tu te descurci şi singur, fără sprijinul său, poate chiar mai bine decât dacă cineva şi-ar băga nasul şi doar te-ar fi încurcat.

VĂRSĂTOR. Munceşti mult, te implici serios în sarcini şi vei lăsa o impresie cât se poate de bună. Totuşi, ţie nu asta îţi lipseşte acum, aprecierile te lasă rece, ai vrea să ieşi şi tu în lume şi probabil, spre seară, dorinţa ta ţi se va şi îndeplini. Vei primi o invitaţie de nerefuzat.

PEŞTI. Porneşti cu mult elan o activitate nouă, chiar dacă se prefigurează a fi una de lungă durată. Este vorba de un proiect de perspectivă, dar reuşita este sigură, pentru că ai alături de tine pe cineva, cine îţi spune cum a reuşit el şi modelul său este demn de copiat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.