17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 09 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.02

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. De undeva, de departe, primeşti o veste excelentă, care are un efect pozitiv asupra psihicului tău. Este întocmai ceea ce ai aşteptat, informaţia de care aveai nevoie pentru a alunga teama sau nesiguranţa din sufletul tău, ca o garanţie că te afli pe un teren sigur.

TAUR. Banii pe care i-ai putea primi tocmai astăzi sunt punctul de plecare al unei noi acţiuni, pentru că fără ei ai fi stat pe loc şi nu puteai face nimic. Afacerile tale iau un impuls nou, iau un nou elan, iar cheful tău de viaţă creşte datorită venitului previzibil, deloc neglijabil.

GEMENI. Un factor extern îţi impune o atitudine oarecum mai reţinută şi te îmiedică să te poţi manifesta la justa ta valoare. Probabil, anturajul în care te afli îţi pretinde o atitudine mai sobră, ceea ce te face să simţi că adevăratele tale calităţi nu au cum să iasă în evidenţă.

RAC. Se încheie o etapă din pregătirea ta profesională şi, ca la orice final de curs, de stagiu sau de semestru, ai de susţinut un examen. Ai cu ce te mândri, pentru că ai reuşit să acumulezi multă experienţă şi un bagaj solid de cunoştinţe în domeniu, care îţi va fi de mare folos.

LEU. Visele tale sunt realizabile, dar nu chiar atât de uşor cum ai crezut tu iniţial. Pentru demararea sa ar fi nevoie de o investiţie financiară destul de solidă, însă tu, deocamdată nu dispui de această sumă. Până când reuşeşti săţi aduni bănuţii, făţi planurile cu lux de amănunte.

FECIOARĂ. Pregăteşti un moment romantic mult aşteptat, care vrei să iasă ca la carte, de aceea profiţi de timpul ce a mai rămas şi verifici toate amănuntele. Dacă ţi-ai dat întâlnire cu cineva, abia aştepţi să vină clipa când veţi putea fi împreună, dar timpul trece prea încet. 

BALANŢĂ. Se iveşte ocazia să te întâlneşti cu o persoană dragă, pe care nu ai mai avut ocazia să o vezi de multă vreme. Revederea după muţi ani îţi oferă o mare bucurie, fiind un prilej excelent de a discuta despre amintiri frumoase, de a vă mai reaminti clipe fericite.

SCORPION. Joci un rol central în mediul în care te afli astăzi, ai putea fi un fel de lider al grupului, care să traseze direcţia pe care veţi merge cu toţii. Ceilalţi te vor urma orbeşte, dar rolul pe care ţi l-ai asumat sauţi-a fost atribuit nu este chiar uşor, dar îţi va aduce satisfacţii.

SĂGETĂTOR. Poţi ieşi astăzi în evidenţă, datorită ideilor tale geniale, soluţiilor strălucite cu care rezolvi problemele, pentru că îţi merge mintea brici. Ai posibilitatea de a te remarca în orice confruntare intelectuală, orice dispută, deci ar fi bine să accepţi provocările.

CAPRICORN. Este o zi banală, în fond, dar de care vei fi mulţumit, pentru că în rutina cotidiană pot apărea şi soluţii la unele problemele mai vechi, pe care nu le-ai putut rezolva atunci. Stând de vorbă cu cei mai în vârstă din anturaj, găseşti mai uşor răspunsurile.

VĂRSĂTOR. Viaţa de familie devine foarte animată, pentru că fiecare are ceva de spus şi simte nevoia să discute cu familia despre planurile sale. Aşa împreună puneţi la cale proiecte în care îi implicaţi şi pe ceilalţi, o activitate amplă, în care fiecare îşi are rolul său.

PEŞTI. Dacă tot ai nişte bani puşi deoparte, acum apare ocazia să faci o investiţie rentabilă, la care visezi de mult timp, dar pe care ai tot amânat-o, din lipsă de fonduri. Acum stai ceva mai bine din punct de vedere financiar, astfel poţi avea curajul să te apuci de treabă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.