18.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.00 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.50 Cultură – 10x10 Născut în România 05.50 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Liviu Ciupe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Erdei D. Istvan. Titlul emisiuni: Cum va fi bugetul din care se va gospodări România în 2019? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.00 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas. Titlul emisiunii: Ministranţii diecezei au învheiat un an bogat. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Despre planurile sătmărenilor la şah in 2019. 16.40 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură

HOROSCOP

Scris de I. Z., 09 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.02

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. De undeva, de departe, primeşti o veste excelentă, care are un efect pozitiv asupra psihicului tău. Este întocmai ceea ce ai aşteptat, informaţia de care aveai nevoie pentru a alunga teama sau nesiguranţa din sufletul tău, ca o garanţie că te afli pe un teren sigur.

TAUR. Banii pe care i-ai putea primi tocmai astăzi sunt punctul de plecare al unei noi acţiuni, pentru că fără ei ai fi stat pe loc şi nu puteai face nimic. Afacerile tale iau un impuls nou, iau un nou elan, iar cheful tău de viaţă creşte datorită venitului previzibil, deloc neglijabil.

GEMENI. Un factor extern îţi impune o atitudine oarecum mai reţinută şi te îmiedică să te poţi manifesta la justa ta valoare. Probabil, anturajul în care te afli îţi pretinde o atitudine mai sobră, ceea ce te face să simţi că adevăratele tale calităţi nu au cum să iasă în evidenţă.

RAC. Se încheie o etapă din pregătirea ta profesională şi, ca la orice final de curs, de stagiu sau de semestru, ai de susţinut un examen. Ai cu ce te mândri, pentru că ai reuşit să acumulezi multă experienţă şi un bagaj solid de cunoştinţe în domeniu, care îţi va fi de mare folos.

LEU. Visele tale sunt realizabile, dar nu chiar atât de uşor cum ai crezut tu iniţial. Pentru demararea sa ar fi nevoie de o investiţie financiară destul de solidă, însă tu, deocamdată nu dispui de această sumă. Până când reuşeşti săţi aduni bănuţii, făţi planurile cu lux de amănunte.

FECIOARĂ. Pregăteşti un moment romantic mult aşteptat, care vrei să iasă ca la carte, de aceea profiţi de timpul ce a mai rămas şi verifici toate amănuntele. Dacă ţi-ai dat întâlnire cu cineva, abia aştepţi să vină clipa când veţi putea fi împreună, dar timpul trece prea încet. 

BALANŢĂ. Se iveşte ocazia să te întâlneşti cu o persoană dragă, pe care nu ai mai avut ocazia să o vezi de multă vreme. Revederea după muţi ani îţi oferă o mare bucurie, fiind un prilej excelent de a discuta despre amintiri frumoase, de a vă mai reaminti clipe fericite.

SCORPION. Joci un rol central în mediul în care te afli astăzi, ai putea fi un fel de lider al grupului, care să traseze direcţia pe care veţi merge cu toţii. Ceilalţi te vor urma orbeşte, dar rolul pe care ţi l-ai asumat sauţi-a fost atribuit nu este chiar uşor, dar îţi va aduce satisfacţii.

SĂGETĂTOR. Poţi ieşi astăzi în evidenţă, datorită ideilor tale geniale, soluţiilor strălucite cu care rezolvi problemele, pentru că îţi merge mintea brici. Ai posibilitatea de a te remarca în orice confruntare intelectuală, orice dispută, deci ar fi bine să accepţi provocările.

CAPRICORN. Este o zi banală, în fond, dar de care vei fi mulţumit, pentru că în rutina cotidiană pot apărea şi soluţii la unele problemele mai vechi, pe care nu le-ai putut rezolva atunci. Stând de vorbă cu cei mai în vârstă din anturaj, găseşti mai uşor răspunsurile.

VĂRSĂTOR. Viaţa de familie devine foarte animată, pentru că fiecare are ceva de spus şi simte nevoia să discute cu familia despre planurile sale. Aşa împreună puneţi la cale proiecte în care îi implicaţi şi pe ceilalţi, o activitate amplă, în care fiecare îşi are rolul său.

PEŞTI. Dacă tot ai nişte bani puşi deoparte, acum apare ocazia să faci o investiţie rentabilă, la care visezi de mult timp, dar pe care ai tot amânat-o, din lipsă de fonduri. Acum stai ceva mai bine din punct de vedere financiar, astfel poţi avea curajul să te apuci de treabă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.