21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 08 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 08.02

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Ţi se pot deschide noi perspective şi numai de tine depinde cum ai să ştii să profiţi de ocaziile excelente care ţi se oferă. Poate, e vorba de o călătorie sau o revedere, sau chiar poţi ajunge într-un loc unde te aşteaptă oameni deosebiţi, sau ocazii rare de afirmare.

TAUR. Comunici uşor, într-un mod relaxat, făcându-ţi mare plăcere să intri în contact cu lumea, deoarece întâlneşti peste tot numai oameni care se bucură de compania ta. Parcă te-ai afla printre prieteni, chiar dacă sunt străini, căci găseşti uşor subiecte comune cu ei.

GEMENI. Ai de gând să faci astăzi ceva, ce ar putea avea o implicaţie serioasă asupra vieţi tale de acum încolo. Poate, vrei să te înscrii la un curs, dai un interviu pentru un nou loc de muncă, îţi planifici viitoarea ta familie sau îţi asiguri un trai bun pe după pensionare.

RAC. Îţi face o plăcere deosebită să te desprinzi puţin de realitate astăzi şi săţi laşi imaginaţia să zboare. Visează liniştit, căci nu faci niciun rău nimănui dacă doar te gândeşti la ceva mai frumos decât realitatea, dar să ai grijă să nu rămâi blocat acolo, în lumea ficţiunii.

LEU. Vrei să ieşi primul dintr-o confruntare de idei la care participi astăzi. Rivalul tău cel mare pare a fi mai bine pregătit ca tine, sau doar mai sigur pe el, cel puţin aşa percepi tu lucrurile, dar ambiţia nu te lasă să-i cedezi ceea ce consideri că ţi se cuvine ţie şi îl vei învinge.

FECIOARĂ. Ai idei excelente, dar, cu toate că tu ştii săţi exprimi părerile cu un talent aparte, astăzi se pare că nu ai parte de interlocutori dornici de comunicare. Dacă ei nu au chef să te asculte, nu te strădui să le explici, căci mâine ei vor veni la tine săţi ceară părerea. 

BALANŢĂ. Te simţi minunat într-un anturaj vesel unde toţi sunt puş pe distracţie, iar simpatia celorlaţi faţă de tine se manifestă intens. Eşti convins că ei ţin cu adevărat la tine, tocmai de aceea nu te superi nici atunci când te afli în vizorul lor, ci le răspunzi şi tu cu glume.

SCORPION. Eşti copleşit de treburile casnice, pentru că s-au adunat prea multe şi nu-ţi mai vezi capul de multitudinea sarcinilor. Încearcă să împarţi vumva munca din gospodărie şi celorlalţi din familie, căci altfel te-ai putea condamna singur să fi tu Cenuşăreasca în casa.

SĂGETĂTOR. Te irită ritmul extrem de lent în care se clădesc anumite planuri din viaţa ta. Ai sperat să ajungi cu ceva mai repede la acel nivel la care ţi-ai propus iniţial, dar aceste piedici, pe care le vei înfrunta cu bine te vor face să apreciezi şi mai mult reuşita.

CAPRICORN. Te gândeşti în modul cel mai, serios să faci o schimbare majoră în cariera ta. Poate, te decizi să te muţi în altă localitate pentru un job mai bine plătit, te înscrii la un curs de recalificare ce ţi-ar putea asigura o nouă perspectivă, sau o schimbare de profesie.

VĂRSĂTOR. Faptul că se termină o etapă foarte agitată pentru tine te bucură, dar consideri că liniştea aceasta ce s-a aşternut este o recompensă bine meritată pentru efortul depus. Ai reuşit să-ţi atini scopul, deci imensa energia pe care ai investit-o nu a fost zadarnică.

PEŞTI. Primeşti nişte informaţii foarte importante pentru tine şi astfel vei putea continua nişte proiecte aflate în derulare. E ca o garanţie că vei ajunge acolo unde doreşti, că trebuie doar puţin efort de concentrare şi puţină răbdare pentru a-ţi putea atinge scopul propus.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.