18.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.00 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.50 Cultură – 10x10 Născut în România 05.50 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Liviu Ciupe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Erdei D. Istvan. Titlul emisiuni: Cum va fi bugetul din care se va gospodări România în 2019? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.00 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas. Titlul emisiunii: Ministranţii diecezei au învheiat un an bogat. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Despre planurile sătmărenilor la şah in 2019. 16.40 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură

HOROSCOP

Scris de I. Z., 06 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 06.02

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Pentru a putea duce la bun sfârşit proiectul la care tocmai lucrezi, va trebui să îţi uneşti forţele cu un colaborator care are aceleaşi interese ca tine. Nu căuta neapărat pe cineva cine săţi semene, ci găseşte-ţi mai bine un partener, care are resursele necesare.

TAUR. Faci calcule peste calcule, să vezi dacă este momentul potrivit pentru a face anumite schimbări de decor în locuinţă. Ai fi vrut demult să faci o renovare, săţi iei o mobilă nouă, sau ceva frumos în casă, dar ai tot amânat pentru că nu aveai banii necesari.

GEMENI. Se deschide o perspectivă nouă în faţa ta şi ai alături de tine persoane care te încurajează să mergi în această direcţie şi te ajută la nevoie. Şi ţie îţi place ceea ce se prefigurează la orizont, dar tu eşti mai precaut şi nu te laşi convins, până nu şti sigur că merită.

RAC. Munceşti mult, dar, cu toate că trebuie să judeci bine, nu îţi rămâne prea mult timp să stai pe gânduri. Eşti o fire iute în raţiune şi decizii, acesta fiind de fapt salvarea ta în cazul de faţă, căci dacă ai fi mai comod, probabil că nu ai reuşi să te incadrezi în termen.

LEU. Îţi intră nişte bani în cont, o sumă destul de frumuşică, dar de acum încolo va trebui să te obişnuieştiß săţi gospodăreşti mai bine veniturile decât până acum. Probabil, îţi cumperi ceva pe rate, faci o investiţie pe termen lung, sau vrei să faci economii pentru ceva.

FECIOARĂ. Stai de vorbă cu un superior sau cu un profesor şi ceea ce îţi spune, are un efect foarte pozitiv asupra stării tale sufleteşti. Te încurajează să înaintezi si mai mult cu proiectul pe care l-ai început şi văzând cât de bine progresezi, prinzi curaj să ţinteşti şi mai sus. 

BALANŢĂ. Vrei să faci o schimbare majoră în viaţa ta, pe care acum o consideri esenţială pentru liniştea ta interioară. Dacă nu eşti încă suficient de hotărât ce direcţie ai de gând să urmezi, mai aşteaptă puţin şi analizează toate posibilităţile care ţi se prefigurează.

SCORPION. Sfera călătoriilor este foarte animată azi, nu poţi sta pe loc aproape nicio clipă, căci ai vrea să ajungi în cât mai multe locuri. Eşti mai toată ziua pe drumuri, dar seara te prinde cu toate treburile rezolvate, ceea ce îţi oferă multă satisfacţie.

SĂGETĂTOR. Parcă astăzi eşti mai îndrăzneţ în dragoste decât de obicei, iar aşa ai putea profita pe deplin de şansa ce se iveşte. Altă dată ai fi aşteptat ca persoana vizată să facă primul pas, dar de data aceasta vei adopta o ouă strategie de a te apropia de acel cineva.

CAPRICORN. Cauţi soluţii să poţi achita o datorie, o factură pe care ai sperat că nu va trebui să o plăteşti acum, dar se pare că nu mai suportă amânare. Cu mult calm şi cu calcule riguroase găseşti o modalitate de a-ţi împărţi banii, încât săţi mai şi rămână ceva.

VĂRSĂTOR. Te confrunţi cu o serie întreagă de probleme destul de dificile, la care alţii nu ar reuşi să facă faţă. Tu însă, treci prin ele fluierând, le rezolvi cât se poate de simplu, iar cei din anturaj doar stau şi se miră, cum le poţi termina pe toate fără să oboseşti. 

PEŞTI. Afacerile tale pot cunoaşte o nouă dimensiune, ca şi cum s-ar auzi de tine la un nivel mai înalt. Iar, dacă nu este vorba de vreo afacere de succes, atunci, cel mai probabil, ţi se prevesteşte un job mai bine plătit, un premiu sau poate, chiar o majorare de salar.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.