Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gheorghe Cormoş, Ioan Tipu Sălăjanu. Titlul emisiunii: Scrisul sătmărean în context local şi naţional.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Sălăgean,Claudiu Ţinca Augustin Iştoc.Titlul emisiunii: Guvernul Dăncilă, atacat din toate părţile. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – rapor la 3650 de zile . 03.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi: Korina Necşe,Ovidiu Pop. Titlul emisiunii: Organizaţiile de tineret la colegiul Naţional Mihai Eminescu. 04.35 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş,invitat: Hajdu Janos. Titlul emisiunii: Marele cules la salcâm. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gheorghe Cormoş, Ioan Tipu Sălăjanu. Titlul emisiunii: Scrisul sătmărean în context local şi naţional.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Dan Lazăr . 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Vasile Feher. Titlul emisiunii:Vindecarea sufletului prin spovedanie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Sălăgean,Claudiu Ţinca Augustin Iştoc.Titlul emisiunii: Guvernul Dăncilă, atacat din toate părţile. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – rapor la 3650 de zile . 14.35 Teleshopping 15.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum învingem depresia? 15.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat:Cristi Tarţa. 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Ştefan Szilagyi. Titlul emisiunii: Fotbalul juvenil în atenţia ASJ şi ISJ. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 05 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 05.02

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Nimic nu poate fi mai plăcut astăzi, decât să simţi cum iubirea, parcă pulseaza în atmosferă. Fie că persoana iubită îţi face o declaraţie de dragoste sau întâlneşti o persoană faţă de care inima ta are o reacţie cu totul specială, te vei simţi cu adevărat fericit.

TAUR. Dacă nu mai poţi continua un proiect la care ai muncit de o vreme, nu te crampona de el. În curând apare o soluţie, de unde nici nu te-ai fi aşteptat, iar dacă totuşi trebuie să închei aici, tu ştii bine, că orice final este urmat de perspectivele unui nou început.

GEMENI. Afli astăzi, că în curând va avea loc un eveniment important, însă, deşi ştiai demult că se apropie, parcă încă nu te simţi suficient de bine pregătit pentru a-i face faţă. Ai ştiut că va veni, te-ai pregătit mult, deci lasă emoţiile la o parte şi fă ce ai de făcut!

RAC. Astăzi este o zi norocoasă în care poţi cunoaşte succesul într-un mod cu totul special. Practic, treci prin locul potrivit la momentul potrivit pentru a întâlni o şansă deosebită, cu totul specială, pe care vei şti să o valorifici eficient şi profitabil, în favoarea ta.

LEU. Oriunde te afli, schimbul de vorbe frumoase, de gesturi de simpatie şi de afecţiune este la cote maxime. Şi tu ai multe de oferit celor dragi, dar şi ei te răsfaţă cu multă iubire, iar dacă nu ai cine să te rsfeţe, astăzi îl poţi întâlni pe cel care te va alinta toată viaţa.

FECIOARĂ. Ai grijă la gesturile pe care le faci azi faţă de cei care te îndrăgesc, pentru că ai o atitudine destul de ciudată. Eşti ceva mai maliţios, parcă, mai dur la vorbe şi mai necumpătat, iar cei din anturajul tău nu sunt obişnuiţi cu astfel de manifestări din partea ta. 

BALANŢĂ. Ai făcunt cândva o greşeală şi ai lăsat-o baltă, cu speranţa că nu-ţi va crea neplăceri, sau că rămâne neobservată. Însă acum, a sosit momentul potrivit, când ai putea să o remediezi pe ascuns, iar mai încolo vei putea profita de efectul benefic al faptei tale.

SCORPION. Ai un vis măreţ în mintea ta şi te simţi în stare să-l şi realizezi, dar ai avea nevoie de un pic de stimulent de undeva. Ar trebui să găseşti în preajma ta pe cineva, cine a avut vreun vis asemănător şi a reuşit să-l materializeze, dându-ţi dovadă că se poate face.

SĂGETĂTOR. Prin acel elan fantastic care te-a cuprins chiar din prima zi a săptămânii, vei putea ajunge cât se poate de repede la rezultatele dorite. Te grăbeşti spre ţintă şi cât timp interesul tău rămâne la cote maxime, roadele vor fi din ce în ce mai aproape.

CAPRICORN. Apare, ca din senin, un obstacol neaşteptat în planurile tale, dar ai noroc cu optimismul tău proverbial care te ajută să treci peste toate cu capul sus. Nu te deranjează deloc impasul, ci dimpotrivă, găseşti modul cum să profiiţi de pauza primită pe gratis.

VĂRSĂTOR. Te pregăteşti de un moment special legat de viaţa ta sentimentală şi ai mairi speranţe vizavi de acesta. Încearcă totuşi, să te menţii în realitate şi caută săţi adaptezi dorinţele la posibilităţile existente, pentru că aşa poţi fii sigur că nu te vei dezamăgi. 

PEŞTI. Îţi place ceea ce ai de făcut la serviciu şi, pentru că în joc se află reputaţia şi imaginea ta profesională, pui multă pasiune în activitatea pe care o desfăşori. Cât timp îţi păstrezi aceeaşi plăcere faţă de ceea ce lucrezi, vei fi mereu apreciat şi de şefi şi de colegi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.