Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitați: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii:Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariție sau crimă? 03.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 04.30 Reportaj-Mihai Neamțu 05.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat: Marta Bzduch. Titlul emisiunii: Obezitatea se plătește cu sănătatea. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitați: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii: Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: În pași de dans de la pasiune la performanță. 10.30 Religie, cu Eva Laczko, invitați: Istvanfi Szilard, Racz Ervin, Pallai Bela. Titlul emisiunii: Miert van szuksegunk a bojtre? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 13.00 Știri 13.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș. Titlul emisiunii: Zootehnia sătmăreană la cheremul multinaționalelor. 14.20 Teleshopping 14.40 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat:Elisabeta Bekessy.Titlul emisiunii:Situl Someșul inferior aduce oportunități inițiativelor de mediu. 15.15 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitați: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necșe. Titlul emisiunii: Organizații de tineret la CNME. 16.00 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariție sau crimă. 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitați: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile șahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 17.30 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audiențe în direct 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Știri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 05 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informația Zilei 05.02

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Nimic nu poate fi mai plăcut astăzi, decât să simți cum iubirea, parcă pulseaza în atmosferă. Fie că persoana iubită îți face o declarație de dragoste sau întâlnești o persoană față de care inima ta are o reacție cu totul specială, te vei simți cu adevărat fericit.

TAUR. Dacă nu mai poți continua un proiect la care ai muncit de o vreme, nu te crampona de el. În curând apare o soluție, de unde nici nu te-ai fi așteptat, iar dacă totuși trebuie să închei aici, tu știi bine, că orice final este urmat de perspectivele unui nou început.

GEMENI. Afli astăzi, că în curând va avea loc un eveniment important, însă, deși știai demult că se apropie, parcă încă nu te simți suficient de bine pregătit pentru a-i face față. Ai știut că va veni, te-ai pregătit mult, deci lasă emoțiile la o parte și fă ce ai de făcut!

RAC. Astăzi este o zi norocoasă în care poți cunoaște succesul într-un mod cu totul special. Practic, treci prin locul potrivit la momentul potrivit pentru a întâlni o șansă deosebită, cu totul specială, pe care vei ști să o valorifici eficient și profitabil, în favoarea ta.

LEU. Oriunde te afli, schimbul de vorbe frumoase, de gesturi de simpatie și de afecțiune este la cote maxime. Și tu ai multe de oferit celor dragi, dar și ei te răsfață cu multă iubire, iar dacă nu ai cine să te rsfețe, astăzi îl poți întâlni pe cel care te va alinta toată viața.

FECIOARĂ. Ai grijă la gesturile pe care le faci azi față de cei care te îndrăgesc, pentru că ai o atitudine destul de ciudată. Ești ceva mai malițios, parcă, mai dur la vorbe și mai necumpătat, iar cei din anturajul tău nu sunt obișnuiți cu astfel de manifestări din partea ta. 

BALANȚĂ. Ai făcunt cândva o greșeală și ai lăsat-o baltă, cu speranța că nu-ți va crea neplăceri, sau că rămâne neobservată. Însă acum, a sosit momentul potrivit, când ai putea să o remediezi pe ascuns, iar mai încolo vei putea profita de efectul benefic al faptei tale.

SCORPION. Ai un vis măreț în mintea ta și te simți în stare să-l și realizezi, dar ai avea nevoie de un pic de stimulent de undeva. Ar trebui să găsești în preajma ta pe cineva, cine a avut vreun vis asemănător și a reușit să-l materializeze, dându-ți dovadă că se poate face.

SĂGETĂTOR. Prin acel elan fantastic care te-a cuprins chiar din prima zi a săptămânii, vei putea ajunge cât se poate de repede la rezultatele dorite. Te grăbești spre țintă și cât timp interesul tău rămâne la cote maxime, roadele vor fi din ce în ce mai aproape.

CAPRICORN. Apare, ca din senin, un obstacol neașteptat în planurile tale, dar ai noroc cu optimismul tău proverbial care te ajută să treci peste toate cu capul sus. Nu te deranjează deloc impasul, ci dimpotrivă, găsești modul cum să profiiți de pauza primită pe gratis.

VĂRSĂTOR. Te pregătești de un moment special legat de viața ta sentimentală și ai mairi speranțe vizavi de acesta. Încearcă totuși, să te menții în realitate și caută săți adaptezi dorințele la posibilitățile existente, pentru că așa poți fii sigur că nu te vei dezamăgi. 

PEȘTI. Îți place ceea ce ai de făcut la serviciu și, pentru că în joc se află reputația și imaginea ta profesională, pui multă pasiune în activitatea pe care o desfășori. Cât timp îți păstrezi aceeași plăcere față de ceea ce lucrezi, vei fi mereu apreciat și de șefi și de colegi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.