17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 05 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 05.02

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Nimic nu poate fi mai plăcut astăzi, decât să simţi cum iubirea, parcă pulseaza în atmosferă. Fie că persoana iubită îţi face o declaraţie de dragoste sau întâlneşti o persoană faţă de care inima ta are o reacţie cu totul specială, te vei simţi cu adevărat fericit.

TAUR. Dacă nu mai poţi continua un proiect la care ai muncit de o vreme, nu te crampona de el. În curând apare o soluţie, de unde nici nu te-ai fi aşteptat, iar dacă totuşi trebuie să închei aici, tu ştii bine, că orice final este urmat de perspectivele unui nou început.

GEMENI. Afli astăzi, că în curând va avea loc un eveniment important, însă, deşi ştiai demult că se apropie, parcă încă nu te simţi suficient de bine pregătit pentru a-i face faţă. Ai ştiut că va veni, te-ai pregătit mult, deci lasă emoţiile la o parte şi fă ce ai de făcut!

RAC. Astăzi este o zi norocoasă în care poţi cunoaşte succesul într-un mod cu totul special. Practic, treci prin locul potrivit la momentul potrivit pentru a întâlni o şansă deosebită, cu totul specială, pe care vei şti să o valorifici eficient şi profitabil, în favoarea ta.

LEU. Oriunde te afli, schimbul de vorbe frumoase, de gesturi de simpatie şi de afecţiune este la cote maxime. Şi tu ai multe de oferit celor dragi, dar şi ei te răsfaţă cu multă iubire, iar dacă nu ai cine să te rsfeţe, astăzi îl poţi întâlni pe cel care te va alinta toată viaţa.

FECIOARĂ. Ai grijă la gesturile pe care le faci azi faţă de cei care te îndrăgesc, pentru că ai o atitudine destul de ciudată. Eşti ceva mai maliţios, parcă, mai dur la vorbe şi mai necumpătat, iar cei din anturajul tău nu sunt obişnuiţi cu astfel de manifestări din partea ta. 

BALANŢĂ. Ai făcunt cândva o greşeală şi ai lăsat-o baltă, cu speranţa că nu-ţi va crea neplăceri, sau că rămâne neobservată. Însă acum, a sosit momentul potrivit, când ai putea să o remediezi pe ascuns, iar mai încolo vei putea profita de efectul benefic al faptei tale.

SCORPION. Ai un vis măreţ în mintea ta şi te simţi în stare să-l şi realizezi, dar ai avea nevoie de un pic de stimulent de undeva. Ar trebui să găseşti în preajma ta pe cineva, cine a avut vreun vis asemănător şi a reuşit să-l materializeze, dându-ţi dovadă că se poate face.

SĂGETĂTOR. Prin acel elan fantastic care te-a cuprins chiar din prima zi a săptămânii, vei putea ajunge cât se poate de repede la rezultatele dorite. Te grăbeşti spre ţintă şi cât timp interesul tău rămâne la cote maxime, roadele vor fi din ce în ce mai aproape.

CAPRICORN. Apare, ca din senin, un obstacol neaşteptat în planurile tale, dar ai noroc cu optimismul tău proverbial care te ajută să treci peste toate cu capul sus. Nu te deranjează deloc impasul, ci dimpotrivă, găseşti modul cum să profiiţi de pauza primită pe gratis.

VĂRSĂTOR. Te pregăteşti de un moment special legat de viaţa ta sentimentală şi ai mairi speranţe vizavi de acesta. Încearcă totuşi, să te menţii în realitate şi caută săţi adaptezi dorinţele la posibilităţile existente, pentru că aşa poţi fii sigur că nu te vei dezamăgi. 

PEŞTI. Îţi place ceea ce ai de făcut la serviciu şi, pentru că în joc se află reputaţia şi imaginea ta profesională, pui multă pasiune în activitatea pe care o desfăşori. Cât timp îţi păstrezi aceeaşi plăcere faţă de ceea ce lucrezi, vei fi mereu apreciat şi de şefi şi de colegi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.