21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 03 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 03.02

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Cineva îţi oferă o soluţie la problema ta, dar eşti convins că nu aceasta este tocmai cea mai bună idee. Tu ştii bine că exisă şi altă cale de rezolvare, începi să cauţi, iar când vei pune în aplicare ceea ce crezi tu că ar fi mai bine, se va dovedi că ai avut dreptate.

TAUR. Dacă un partener nu îţi mai satisface aşteptările din anumite motive, nu te crampona de el, pentru că are balta peşte. Indiferent că este vorba de un prieten, de un partener de viaţă sau unul de afaceri, nu aştepta să te sufoci lângă el, alege-ţi alt drum şi mergi mai departe.

GEMENI. Nu ştii care dintre direcţiile pe care le ai la dispoziţie te va duce la un rezultat, pentru că deocamdată, ambele ţi se par la fel de dificile. Trebuie să crezi cu tărie în şansele tale de reuşită şi atunci vei şi reuşi, deoarece ai alături nişte oameni care te vor susţine.

RAC. Priveşti spre viitor cu optimism, pentru că se apropie un eveniment de la care ai mari aşteptări. Te implici cât se poate de serios în tot ce ai de făcut, iar pentru a progresa mai repede, încerci să sari peste anumite etape, dar observi din timp că aşa nu va fi bine.

LEU. Colegii îţi fac o farsă însă fără nicio rea intenţie, doar din glumă, ca să mai anime puţin atmosfera. Nu te supăra pe ei şi apela nici tu la un ton agresiv, acestea sunt polemici banale, inofensive, iar dacă adopţi şi tu aceeaşi atitudine, vă veţi distra cu toţii împreună.

FECIOARĂ. Este o zi deosebită, care trebuie săţi ofere ceva, cu totul special. Poate, ieşi în evidenţă printr-o realizare aparte, care se datorează unui concurs de împrejurări favorabile, ori întâlneşti o persoană care ar putea salva o situaţie din care nu vedeai cale de ieşire. 

BALANŢĂ. Cel mai plăcut lucru pentru tine este să-ţi petreci ziua aceasta alături de cei dragi. Orice ţi-ai propune să faci astăzi, nu uita să-i mobilizezi şi pe cei din familie, sau prietenii, pentru că ei aşteaptă de la tine o invitaţie de a ieşi din banalul unei zile, cum e şi asta.

SCORPION. Legea îţi cam taie elanul, pentru că înainte de a începe munca nu te-ai informat suficient de bine, dacă ceea ce vrei să faci este sau nu legal. Nu trebuie, sub nicio formă să abandonezi tot proiectul început, dar sunt etape pe care vei fii nevoit să le revizuieşti.

SĂGETĂTOR. Te-ai cam blocat într-un punct mort din care singur nu mai găseşti nicio cale de ieşire. Ar fi bine să povesteşti şi altora despre impasul în care te afli, căci imediat se vor ivi soluţii din toate părţile. Ai foarte mulţi prieteni dispuşi să te ajute oricând, când ai nevoie.

CAPRICORN. Vestea care ajunge astăzi la urechile tale nu este tocmai credibilă, chiar de aceea eşti predispus să tratezi cele auzite cu o oarecare suspiciune. Tu eşti o fire mai precaută, deci înainte de a te folosi de ea, mai bine cauţi să verifici informaţia şi din alte surse.

VĂRSĂTOR. Visezi frumos şi, când vezi că ţi se alătură şi cei dragi în ceea ce vrei să realizezi, prinzi şi mai mult curaj ca să mergi mai departe. Însă, nu ajunge doar să dezbateţi problemele împreună, ci tot împreună trebuie să vă şi apucaţi şi puneţi umărul la treabă

PEŞTI. Te afli într-un mediu aglomerat şi unde este multă lume la un loc, sunt şi personalităţi cu caractere foarte diferite, iar tu trebuie să te adaptezi lor. Nu aştepta ca cei din jur să încerce să se apropie de tine, tu ştii să comunici uşor cu oricine, deci fă tu primul pas.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.