17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 01 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 01.02

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Un nou orizont se deschide în faţa ta şi îţi umple sufletul de entuziasm. Bate fierul cât e cald, nu amâna să începi treaba, căci miza este destul de mare, dar cu cât stai mai mult să analizezi lucrurile, cu atât elanul scade, deci profită de avântul primului impuls.

TAUR. Iei brusc decizia de a-ţi schimba programul, pentru că doar o astfel de mişcare hotărâtă te poate scoate din monotonia ce s-a instalat în jurul tău. Altădată ai fi preferat să stai şi să aştepţi ca lucrurile să se rezolve de la sine, dar acum vei prelua tu cârma acţiunii. 

GEMENI. Presimţeai că va veni un moment mult aşteptat şi stăteai întruna cu urechea la telefon sau cu ochii pe sursele de informare, aşteptând să se concretizeze. Iată că vestea pe care o pândeai soseşte, în sfârşit, şi este exact aşa cum ţi-ai imaginat tu, adică excelentă.

RAC. Se arată o zi de succes şi plină de bucurii, în care te poţi aştepta la tot felul de evenimente plăcute. Este un motiv bun să spui că eşti fericit, că toate merg ca pe roate, vei avea parte de reuşite toată ziua, atât la serviciu, cât şi în toate celelalte planuri ale vieţii.

LEU. Atmosfera în familie este superbă, pentru că se arată un eveniment minunat. Simţi nevoia să le povesteşti tuturor, mai ales, pentru că se pare că de data aceasta tocmai tu eşti cel care a adus buna dispoziţie în casă şi toţi se bucură cât se poate de sincer, alături de tine.

FECIOARĂ. Nimic nu iese prea uşor azi, la tot pasul dai de oprelişti, parcă puse intenţionat, expres pentru tine. Piedicile nu sunt întâmplătoare, deci nu le ignora, pot fi chiar probe prin care ţi se verifică perspicacitatea înainte de a ţi se atribui noi responsabilităţi. 

BALANŢĂ. Flirtul îţi face mare plăcere astăzi şi nu vei refuza nicio ocazie de a-ţi pune în valoare talentele de seducător. Ai grijă totuşi să nu provoci răni! Eşti atât de convingător, încât cineva chiar s-ar putea îndrăgosti de tine, în timp ce tu nu vrei decât să te distrezi.

SCORPION. Îţi iese în cale o persoană mai matură şi mai experimentată decât tine, care are numai sfaturi bune de dat şi doar de tine depinde cum vei profita de ele. Dacă vei asculta ceea ce-ţi spune, vei afla lucruri importante, care, în curând ţi-ar putea fi de mare folos.

SĂGETĂTOR. Se încinge o discuţie aprinsă în anturajul în care te afli, unde fiecare tabără îşi va susţine punctul său de vedere şi consideră că are dreptate. Tu vei deveni eroul zilei, pentru că vei soluţiona conflictul, astfel încât nimeni nu se va putea simţi dezavantajat.

CAPRICORN. Iei decizia de a pleca dintr-un loc în care nu ţi-a făcut prea mare plăcere să stai. Poate alegi să-ţi schimbi casa, domiciliul, locul de muncă, ţara de reşedinţă, deoarece, consideri că trebuie să îţi faci uneori curaj să iei chiar şi astfel de decizii tranşante.

VĂRSĂTOR. Viitorul se află în centrul atenţiei tale astăzi, pentru că ai început să pregăteşti un eveniment, care va avea loc cândva mai târziu. Prevăzător, cum eşti tu de fire, începi de pe acum să tatonezi terenul, pentru că vrei ca la momentul respectiv toate să iasă bine. 

PEŞTI. Astăzi vei avea un succes de zile mari în orice confruntare intelectuală. Când toţi recunosc că soluţiile tale sunt cele mai bune, ideile tale sunt cele mai inteligente, iar modul tău de exprimare este cel mai convingător, este şi normal să fii mândru de ceea ce ştii.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.