21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 02 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 02.02

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Eşti prea meticulos şi nu te şti bucura aşa cum ar trebui de avantajele pe care le ai. Vine o veste excelentă, care pe oricinealt cineva l-ar bucura nespus de mult, dar tu, atâta tot stai şi o analizezi din toate părţile, până când ţi se va părea un lucru firesc.

TAUR. Te decizi destul de greu să-ţi exprimi părerile, mai ales dacă este vorba de sentimente şi trăiri, de teama ca nu cumva cineva săţi critice aspiraţiile sau gusturile. Aşa ceva se poate întâmpla oricui, dar asta nu înseamnă că ar fii nevoie să ascunzi ceea ce simţi.

GEMENI. Visul tău prinde contur din ce în ce mai clar, dar mai e o cale lungă până ce va ajunge la concretizare. Ai răbdare, concentrează-te serios la ceea ce ai de făcut, dar nu te grăbi, pentru că planul tău, oricât de bine ar merge, nu se clădeşte peste noapte.

RAC. Stai de vorbă cu multă lume, comunici uşor cu oricine şi te integrezi imediat chiar şi într-un anturaje total necunoscute. Astfel, ai posibilitatea de a afla lucruri noi şi informaţii utile pentru munca ta, şi îţi poţi îmbogăţi foarte uşor cunoştinţele în diverse domenii.

LEU. Oriunde mergi lumea te primeşte cu braţele deschise, iar acolo unde apari tu, atmosfera parcă se animă. Te poţi bucura de o popularitate nu tocmai de toate zilele şi de simpatia tuturor, pentru că eşti amabil, comunicativ şi ai o vorbă bună pentru oricine.

FECIOARĂ. Ai colaborat excelent cu un coleg, dar brusc, acestă conlucrare se termină. Poate, aveai un contract profesional pe i perioadă determinată sau unul dintre voi primeşte o ofertă mai bună şi pleacă, dar ştiţi bine că prietenia voastră nu se încheie aici. 

BALANŢĂ. Ţi se iveşte ocazia de a repeta unele experienţe pe care le-ai trăit cândva, pe vremurile cele bune. Acest lucru îţi face chiar mare plăcere, pentru că nici nu ai fi îndrăznit să speri că vei mai avea vrodată în viaţă ocazia să retrăieşti clipele minunate de atunci.

SCORPION. Te remarci prin spiritul tău practic şi ideile tale deosebit de eficiente în situaţii complicate. Nu te pierzi cu firea nici în cele mai dificile momente, pentru că reuşeşti săţi păstrezi calmul specific şi să găseşti răspunsul cel mai potrivit la orice întrebare.

SĂGETĂTOR. Informaţia pe care abia ai aşteptat să ajungă la tine poate sosi chiar astăzi, iar neliniştea care pusese stăpanire pe tine dispare ca prin farmec. Ai avut de aşteptat un timp destul de lung, dar a meritat, pentru că ceea ce ţi se oferă este chiar pe placul tău.

CAPRICORN. Profită pe deplin de ziua aceasta calmă şi liniştită de care ai parte astăzi, căci este exact ceea ce aveai nevoie pentru a te odihni şi tu puţin. Te-ai simţit blocat într-un impas, care a avut un efect cidat asupra stării tale morale, dar acum îţi regăseşti echilibrul.

VĂRSĂTOR. Ieşi cu bine dintr-o situaţie destul de tensionată, care ţine de o bună vreme. Ai alături de tine un grup de prieteni cu care să sărbătoreşti reuşita, pentru că uneori merită să te bucuri şi de simplul fapt că ai reuşit să depăşeşti cu succes un anumit impas.

PEŞTI. Ziua aceasta favorizează toate planurile tale sentimentale. Dacă ai fi dorit să obţii o declaraţie, sau o promisiune de la partenerul tău, astăzi poţi fi sigur că le vei primi, sau dacă ţi-ai pus ochii pe cineva, acum ai toate şansele de a-l putea cuceri, dar şi de a-l păstra.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.