18.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.00 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.50 Cultură – 10x10 Născut în România 05.50 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Liviu Ciupe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Erdei D. Istvan. Titlul emisiuni: Cum va fi bugetul din care se va gospodări România în 2019? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.00 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas. Titlul emisiunii: Ministranţii diecezei au învheiat un an bogat. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Despre planurile sătmărenilor la şah in 2019. 16.40 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură

HOROSCOP

Scris de I. Z., 30 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 30.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. O discuţie amicală, care ar putea avea loc în cursul zilei, probabil mai spre seară, va putea aduce venituri nu tocmai neglijabile pentru bugetul tău. O veche prietenie s-ar putea transforma într-o relaţie de afacere, sau invers, dar oricum, cu folos bilateral.

TAUR. Acolo unde se adună personalităţi la fel de puternice, este normal să apară dispute pe marginea unor teme. Fiecare are orgoliul său şi fiecare îşi susţine ferm propriul punct de vedere, dar dacă daţi dovadă de puţină bunăvoinţă, ideile voastre pot fi uşor corelate. 

GEMENI. De unde te aştepţi mai puţin, şi când nici nu ai crede, vine o veste bună, care va rezolva, ca prin minune o problemă. Întâlneşti o persoană care probabil, altădată nu ar fi avut nicio importanţă pentru tine, dar de acum încolo îl vei considera eroul tău salvator.

RAC. Un vis îndrăzneţ se clădeşte sub ochilor tăi, dar nu se poate îndeplini peste noapte. Veţi avea nevoie de o investiţie imensă de energie, atât fizică, cât şi intelectuală din partea întregii familii, ca atare, reuşita va depinde mult de voinţa voastră comună de a-l realiza.

LEU. Pentru nativii zodiei tale succesul sentimental se află la cote maxime astăzi. Oriunde mergi, eşti remarcat de reprezentanţii sexului opus, iar acolo unde colegii tăi stau şi şuşotesc şi te privesc când te apropii, poţi fi sigur, printre subiectele lor favorite te afli şi tu.

FECIOARĂ. În mediul în care trăieşti sau munceşti tu, în curând va avea loc o schimbare majoră, care se poate produce în orice plan< la şcoală, la lucru, acasă, sau în iubire. Tu te vei adapta repede şi te vei simţi bine în noua structură, pentru că va fi în favoarea ta. 

BALANŢĂ. Atunci când observi că ceva nu mai înaintează aşa cum ai fi vrut, ar fi bine să iei o pauză de câteva zile, dar să nu abandonezi complet problema. După o zi – două, o răptămână de răgaz, detaşat puţim de miezul evenimentelor, vei găsi soluţia mult mai uşor.

SCORPION. Pauza neprevăzută pe care o primeşti astăzi cadou, vine exact când aveai mai mare nevoie de ea. Poţi lua lucrurile mai moale cu eforturile cu care ai cam făcut exces în ultima vreme, deci nu te opune şi nu-ţi căuta altceva de lucru, mai bine relaxează-te.

SĂGETĂTOR. Încearcă să te comporţi exact aşa cum îţi dictează firea. Oricât ai încerca, oricât efort ai depne să fii mai hotărât sau mai sever, ar putea aduce doar schimbare de moment în imaginea ta, pentru că acest comportament, pe tine nu te caracterizează chiar deloc.

CAPRICORN. Te simţi bine printre oameni, în mulţime, pentru că talentul tău de comunicare iese în evidenţă, iar astfel reuşeşti să te apropii de oricine. Găseşti subiecte de discuţie în orice împrejurare şi te bucuri de o mare popularitate peste tot pe unde mergi.

VĂRSĂTOR. Eşti predispus să te cramponezi de fleacuri fără importanţă,, de care te împiedici la tot pasul. Prefă-te că nici nu le observi, pentru că dacă stai să-ţi pierzi timpul cu nimicuri, ai putea scăpa din vedere lucrurile importante, care astăzi ţi-ar putea aduce noroc.

PEŞTI. Toţi cei din jurul tău sunt preocupaţi de o anumită problemă, care pe tine, chiar dacă ai vrea să-i ajuţi, nu te interesează. Nu simţi nicio atracţie faţă de acest subiect şi nici nu îţi este de niciun folos, deci făţi tu treaba ta, nu-ţi pierde timpul preţios degeaba.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.