17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 29 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 29.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Te miri şi tu că e aşa, dar de data asta nu te deranjează deloc impasul în care te-ai blocat. Chiar dacă eşti nevoit să stai puţin pe loc, tu ştii să foloseşti acest răgaz în mod eficient, mai acumulezi cunoştinţe noi, mai meditezi puţin şi găseşti soluţia optimă.

TAUR. Nnimereşti astăzi într-un grup de persoane extrem de pesimiste, care au tot felul de probleme, dar fiindcă tu nu te incadrezi în această imagine, vei fi un fel de pui de cuc printre ei. Caută să ieşi cât mai repede din acest mediu apăsător, până nu te molipseşti şi tu.

GEMENI. Munceşti cu multă dăruire, dar mintea parcă îţi stă mai mult la iubire decât la problemele de serviciu, cenuşii, lipsite de sclipire. Ai cunoscut o persoană care, parcă ţi-a furat inima chiar la prima vedere, iar acum, mintrea ta stă mereu doar la acel cineva.

RAC. Toate îţi merg strună astăzi, vezi cum proiectele tale începute prind contur şi înaintezi cu paşi mari spre scopul propus. Ritmul crescut şi evoluţia rapidă se datorează în primul rând colaboratorilor pe care reuşeşti să-i captezi şi să-i antrenezi în planurile tale.

LEU. Toată lumea din jurul tău se simte bine astăzi, glumeşte, sau, cel puţin, este binedispusă. Indiferent că eşti cu prietenii, cu colegii, sau chiar şi cu familia, te poţi bucura de acestă atmosferă destinsă, plină de energie pozitivă, care îţi ridică şi ţie moralul.

FECIOARĂ. Eşti plin de iniţiativă, dornic de acţiune, şi tot ce începi să faci azi, va avea succes din prima încercare. Chiar dacă unii dintre colegi încep săptămâna cu stângul, fără niciun chef, după câteva ore de stat în preajma ta, îşi vor recăpată şi ei cheful de viaţă

BALANŢĂ. Trebuie să te concentrezi cât se poate de serios la muncă, pentru că ai de susţinut o confruntare intelectuală în care fiecare cuvânt, fiecare cifră contează şi nu ai voie să greşeşti. Şefii aşteaptă mult de la tine, iar tu vrei să laşi o impresie cât mai bună.

SCORPION. Este o zi tocmai corespunzătoare aşteptărilor tale< calmă, liniştită, în care toate merg, fără nicio grabă, spre rezultatele scontate. Apare de undeva şi posibilitatea unui profit material sau moral, tocmai de aceea ziua aceasta este exact aşa cum îţi place ţie.

SĂGETĂTOR.Te afli în compania unie persoane cu care îţi place săţi petreci timpul şi să lucrezi. Sunteţi mereu pe aceeaşi lungime de undă, aveţi aceleaşi idei şi dorinţă de reuşită, iar lucrând împreună vă puteţi atinge uşor scopul, oricâtă muncă ar impune.

CAPRICORN. În curând vei avea un pic de timp liber şi vrei să-l foloseşti cât mai eficient şi mai profitabil. Îţi achiziţionezi o serie de cărţi sau CD-uri, cauţi pe internet şi începi să înveţi lucruri noi, care te interesează, dar până acum nu aveai când să le studiezi.

VĂRSĂTOR. Oricât de nobil ar fi scopul pentru care depui efort de un timp îndelungat tot vei avea momente când simţi că te-ai săturat să tragi tare. Dacă astăzi îţi acorzi puţin timp pentru relaxare, de mâine îţi poţi relua activitatea şi îţi vei atinge mai uşor ţelul. 

PEŞTI. Discuţi cu o persoană de sex opus, dar îţi dai seama repede că, alături de concordanţa de gândire, parcă se înfiripă şi nişte sentimente. Această simpatie reciprocă, în timp, s-ar putea transforma chiar şi în iubire, sau eventual, într-o prietenie adevărată.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.