17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 27 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 27.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Ai colaborat bine cu un grup din care ai făcut parte un timp, însă, iată că munca voastră comună, acum se apropie de sfârşit. Ai ştiut că acestă stare nu va ţine o veşnicie, că şi se va termina odată, deci bucuraţi-vă cu toţii că aţi putut fi un timp împreună.

TAUR. Oricât ai încerca să-i convingi pe ceilalţi colegi cu care colaborezi, că planul tău este viabil şi profitabil, unii te vor privi cu o suspiciune. Chiar dacă sunt neîncrezători, îşi vor da seama repede că drumul pe care ei l-ar fi ales nu ar duce la rezultatul scontat.   

GEMENI. Deşi tu poţi aduce dovezi clare şi incontestabile, că ai dreptate, orcum, colegii vor pune la îndoială spusele tale. Lasă-i în pace, să zică ce vor, în scurt timp îşi vor da seama că ai ştiut tu bine ce vorbeşti şi ar fi fost mult mai bine să facă aşa cum ai propus tu.

RAC. Munceşti cu o pasiune deosebită, pentru că te ocupi de sarcini de serviciu care îţi fac multă plăcere şi îţi pun în valoare talentele. Văzând că munca ta aduce roade frumoase şi este foarte apreciată de toată lumea din jur, nici nu râvneşti la posturi mai înalte.

LEU. E zarvă mare şi multă voie bună în jurul tău şi toate planurile pe care ţi le faci îţi ies perfect, deci dacă ai ceva important de făcut, profită de acestă zi norocoasă. Ai avut, nu demult, o pierdere financiară, sau un examen picat, dar acum ai şansa de a redresa situaţia.

FECIOARĂ. O persoană mai matură din anturaj intervine în afacerile tale exact când veai mai mare nevoie. Primeşti cu drag sprijinul său, pentru că se bazează pe o experienţă vastă, are mult mai multe cunoştinte decât tine şi poate rezolva mult mai uşor situaţia. 

BALANŢĂ. Ai pornit cândva o afacere în care ai investit foarte multă energie şi pasiune, dar acum parcă se află într-un fel de mic impas. Nu ai niciun motiv de disperare, de stres, planul tău doar s-a clătinat un picuţ, nu s-a dărâmat, deci făţi treba mai departe!

SCORPION. Trecutul este sursa unor acţiuni de viitor, deci va trebui să revizuieşti etapele anterioare ale unui proiect aflat în desfăşurare. Verifică punct cu punct, să fie totul în regulă, astfel vei putea elimina riscul de a se strecura greşeli greu de reparat de mai târziu.

SĂGETĂTOR. Călătoriile şi colaborările la distanţă nu sunt favorizate pentru tine astăzi, în schimb dacă mergi undeva, la o petrecere, sau ieşi în societate, distracţia va fi la cote maxime. Ţi se prevesteşte şi un pic de flirt pe undeva, dar nu pe acasă, deci nu rata ocazia!

CAPRICORN. Ţi se prefigurează un week-end minunat, în care vei avea parte de atâta distracţie, cum nu ai mai avut demult. Ai putea participa la un spectacol, la o petrecere, sau poate vei pleca undeva într-o excursie, într-un loc unde nu ai mai umblat în ultima perioadă.

VĂRSĂTOR. Munceşti cu multă hărnicie pentru îndeplinirea unui plan de viitor, care însă, îşi va arăta roadele peste mult timp. Totuşi, merită efortul depus, oricâtă investiţie de enerigie ţi-ar solicita, pentru că rezultatul previzibil va depăşi toate aşteptările tale.

PEŞTI. Dacă nu este neapărat nevoie, nu te aventura în călătorii prea lungi astăzi. Cele mai bune lucruri te aşteaptă prin preajma casei, sau prin apropiere, iar o deplasare ţi-ar fi obositoare. Dacă plecarea va fi inevitabilă, cautăţi partener de drum, cu care nu te plictiseşti.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.