18.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.00 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.50 Cultură – 10x10 Născut în România 05.50 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Liviu Ciupe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Erdei D. Istvan. Titlul emisiuni: Cum va fi bugetul din care se va gospodări România în 2019? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.00 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas. Titlul emisiunii: Ministranţii diecezei au învheiat un an bogat. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Despre planurile sătmărenilor la şah in 2019. 16.40 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură

HOROSCOP

Scris de I. Z., 27 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 27.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Ai colaborat bine cu un grup din care ai făcut parte un timp, însă, iată că munca voastră comună, acum se apropie de sfârşit. Ai ştiut că acestă stare nu va ţine o veşnicie, că şi se va termina odată, deci bucuraţi-vă cu toţii că aţi putut fi un timp împreună.

TAUR. Oricât ai încerca să-i convingi pe ceilalţi colegi cu care colaborezi, că planul tău este viabil şi profitabil, unii te vor privi cu o suspiciune. Chiar dacă sunt neîncrezători, îşi vor da seama repede că drumul pe care ei l-ar fi ales nu ar duce la rezultatul scontat.   

GEMENI. Deşi tu poţi aduce dovezi clare şi incontestabile, că ai dreptate, orcum, colegii vor pune la îndoială spusele tale. Lasă-i în pace, să zică ce vor, în scurt timp îşi vor da seama că ai ştiut tu bine ce vorbeşti şi ar fi fost mult mai bine să facă aşa cum ai propus tu.

RAC. Munceşti cu o pasiune deosebită, pentru că te ocupi de sarcini de serviciu care îţi fac multă plăcere şi îţi pun în valoare talentele. Văzând că munca ta aduce roade frumoase şi este foarte apreciată de toată lumea din jur, nici nu râvneşti la posturi mai înalte.

LEU. E zarvă mare şi multă voie bună în jurul tău şi toate planurile pe care ţi le faci îţi ies perfect, deci dacă ai ceva important de făcut, profită de acestă zi norocoasă. Ai avut, nu demult, o pierdere financiară, sau un examen picat, dar acum ai şansa de a redresa situaţia.

FECIOARĂ. O persoană mai matură din anturaj intervine în afacerile tale exact când veai mai mare nevoie. Primeşti cu drag sprijinul său, pentru că se bazează pe o experienţă vastă, are mult mai multe cunoştinte decât tine şi poate rezolva mult mai uşor situaţia. 

BALANŢĂ. Ai pornit cândva o afacere în care ai investit foarte multă energie şi pasiune, dar acum parcă se află într-un fel de mic impas. Nu ai niciun motiv de disperare, de stres, planul tău doar s-a clătinat un picuţ, nu s-a dărâmat, deci făţi treba mai departe!

SCORPION. Trecutul este sursa unor acţiuni de viitor, deci va trebui să revizuieşti etapele anterioare ale unui proiect aflat în desfăşurare. Verifică punct cu punct, să fie totul în regulă, astfel vei putea elimina riscul de a se strecura greşeli greu de reparat de mai târziu.

SĂGETĂTOR. Călătoriile şi colaborările la distanţă nu sunt favorizate pentru tine astăzi, în schimb dacă mergi undeva, la o petrecere, sau ieşi în societate, distracţia va fi la cote maxime. Ţi se prevesteşte şi un pic de flirt pe undeva, dar nu pe acasă, deci nu rata ocazia!

CAPRICORN. Ţi se prefigurează un week-end minunat, în care vei avea parte de atâta distracţie, cum nu ai mai avut demult. Ai putea participa la un spectacol, la o petrecere, sau poate vei pleca undeva într-o excursie, într-un loc unde nu ai mai umblat în ultima perioadă.

VĂRSĂTOR. Munceşti cu multă hărnicie pentru îndeplinirea unui plan de viitor, care însă, îşi va arăta roadele peste mult timp. Totuşi, merită efortul depus, oricâtă investiţie de enerigie ţi-ar solicita, pentru că rezultatul previzibil va depăşi toate aşteptările tale.

PEŞTI. Dacă nu este neapărat nevoie, nu te aventura în călătorii prea lungi astăzi. Cele mai bune lucruri te aşteaptă prin preajma casei, sau prin apropiere, iar o deplasare ţi-ar fi obositoare. Dacă plecarea va fi inevitabilă, cautăţi partener de drum, cu care nu te plictiseşti.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.